سلام
من یه سوال داشتم
فرض کنید فردی سال سوم تجربی رو پشت سر گذاشته و تا حالا کوچکترین قدمی واسه کنکور بر نداشته اصلا کاری به کنکور نداشته ! حالا در عرض یک سال باقی مونده میتونه کاری کنه که به پزشکی یا حداقل داروسازی برسه ؟؟
درسش هم در حد متوسط
سلام
من یه سوال داشتم
فرض کنید فردی سال سوم تجربی رو پشت سر گذاشته و تا حالا کوچکترین قدمی واسه کنکور بر نداشته اصلا کاری به کنکور نداشته ! حالا در عرض یک سال باقی مونده میتونه کاری کنه که به پزشکی یا حداقل داروسازی برسه ؟؟
درسش هم در حد متوسط
پيامک: اگر کسي معدل پايين داشته باشد مي تواند رشته هاي خوبي مثل پزشکي را قبول شود؟
کاظم قلم چي: ما مثال هاي خوبي را داريم، به عنوان مثال سال88 آقاي رستگار رحماني نفر اول کشور شدند و پيشرفت قابل ملاحضه اي را داشتند. امثال اين دانش آموز در گروه هنر و انساني و حتي تجربي هم داشته ايم، مثلاً امير هوشنگ شکراني دانش آموز تجربي با معدل 12 بود که وقتي دي ماه سربازي خود را تمام کرد به طور جدي کار کرد و دندانپزشکي دانشگاه شهيد بهشتي قبول شد. پس مي شود با يک اراده قوي و جدي و با يک برنامه ريزي سنجيده موفق شد.
منبع » کانون
اینو یافتم !!
نگید تعدادشون کمه
شاید شما هم جزو همین تعداد !! کم باشی !!!
ویرایش توسط Parniya : 28 تیر 1392 در ساعت 14:21
ولی قبول کنید که تعداد اینا خیلی کمه و در حد استثنا هستش
حدود 70 درصد قبولی های سراسری بالای 18 هستن
ببینید اگه سال اولتونه همین الان من راه رو بهت نشون میدم. اگه تلنگر نخوری مطمئن باش 10 سال هم زمان برات بزارن نمی تونی قبول بشی.
سمی ترین افکاری که رو 80% داوطلبان تاثیر می ذاره و اونا رسما از دور رقابت خارج می کنه.
1- می رسم از الان بخونم؟ (95 درصد می رسم ، نمی رسم ها ادامه پیدا می کنه تا 1 ماه آخر کنکور که دیگه بعد از اون )
2- کسی بوده با این معدل کم تونسته باشه پزشکی بیاره ؟
3- با کدوم کتاب ؟ کدوم جزوه ؟ کدوم مدرسه ؟ کدوم معلم میشه پزشکی اورد ؟
4- پایم ضغیفه !
و...
من بخدا قسم آدم میشناسم همین اطراف خودم که با معدل کتبی 11 ! و اصلا از کتاب های تستی هم بی خبر بود که چی خوبه و چی نه. مثلا زیست گربه مال بچه های پارسالی گیرش اومده بود . شیمی گاج ، ریاضی آبی قلمچی... رتبه زیر 200 اورد و الان پزشکی اهواز می خونه.
به زودی پستی در باره معدل می زارم تا کاملا قانع بشی معدل اصلا تاثیر نداره ! یعنی معدل کم کاری نمی کنه. تلقینی که معدل کم بهتون می ده پدر در آوره !
به نظر شما محاله یکی بیشتر درس هارو بلد باشه و در دانشگاه قبول نشه؟
زمان یادگیری برای همه متفاوته
شما بخوانید 100% قبول می شید![]()
شدن که میشه
باید توی این تابستون همه درسهای پایه رو جمع بندی کنی و نوبت اول پیش رو هم بخونی در طول سال چهارم هم مرور و تست و ازمون های سال های گذشته
موفق باشید
سلام..البته که میشه...ولی با ی برنامه ی مناسب..استفاده درست از وقتت و پشتکار و تلاشتون..موفق باشین![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)