سلام دوستان کتاب رودیروز تهیه کردم کتاب خوبیه از نظر من ارزش تهیه کردن و کامل زدن رو داره .
سلام دوستان کتاب رودیروز تهیه کردم کتاب خوبیه از نظر من ارزش تهیه کردن و کامل زدن رو داره .
از پاسخای تشریحیش میتونی یه چندصفحه نمونه بزاری عزیز .... ممنون میشم !![]()
شيطان در گوشم زمزمه كرد: تو به اندازه ى كافى قوى نيستى كه در مقابل طوفان دوام بيارى.
امروز من در گوش شيطان زمزمه كردم: من خودِ طوفانم
این برای جمع بندی بهتره یا الگو من که الگو رو ترجیح میدم اولا ب خاطر مولفش دوما بخاطر حجمش نظر دوستان چیه؟؟
گاج گفته خط ویژه فیزیک تا قبل عید میاد .. این میتونه انتخاب بهتری واسه جمع بندی باشه
شيطان در گوشم زمزمه كرد: تو به اندازه ى كافى قوى نيستى كه در مقابل طوفان دوام بيارى.
از نظر سواد و اعتبار .... هردو خوبن !
هم مهندس رضا سبزمیدانی
هم رضا خـالـو
از نظر تست هم ..... تفاوت زیادی باهم ندارن ! ..... هردوشون به حد کافی تنوع طرح تست رو تو کارشون دارن !
از نظر نظم کار ! ...... الگو فکر کنم مثل زیستش جامع باشه آزموناش ... ولی فار یه سری آزمون های فصلی و مبحثی هم داره ..... !
از نظر ویرایش و دقت علمی .... فار رو بیشتر قبول دارم ! ...... هم واسه پیش 1 آزمونش .... 5 تا ویراستار داشت ! ..
پاسخ تشریحی فار رو هم خوشم میاد .... پله پله پیش میره خوب میفهمی چطور شد که ای طور شد ! و این شد جواب !
![]()
کتاب بسیار خوبی هست دوست گرامی و البته بهتره با کتاب هایی که نیومدن هنوز توی بازار مقایسه نکنیم گاج هم بدقولترین انتشاراتی هست که من دیدم تا حالا ندیدم بگن فلان تاریخ کتابمون میاد و تا چند ماه بعدشم خبر بشه ازون کتاب .
موج الگو هم من حداقل فیزیکشو ندیدم .
ویرایش توسط amureza : 05 اسفند 1395 در ساعت 01:32
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)