سلام دوستان کتاب رودیروز تهیه کردم کتاب خوبیه از نظر من ارزش تهیه کردن و کامل زدن رو داره .
سلام دوستان کتاب رودیروز تهیه کردم کتاب خوبیه از نظر من ارزش تهیه کردن و کامل زدن رو داره .
از پاسخای تشریحیش میتونی یه چندصفحه نمونه بزاری عزیز .... ممنون میشم !
شيطان در گوشم زمزمه كرد: تو به اندازه ى كافى قوى نيستى كه در مقابل طوفان دوام بيارى.
امروز من در گوش شيطان زمزمه كردم: من خودِ طوفانم
این برای جمع بندی بهتره یا الگو من که الگو رو ترجیح میدم اولا ب خاطر مولفش دوما بخاطر حجمش نظر دوستان چیه؟؟
شيطان در گوشم زمزمه كرد: تو به اندازه ى كافى قوى نيستى كه در مقابل طوفان دوام بيارى.
از نظر سواد و اعتبار .... هردو خوبن !
هم مهندس رضا سبزمیدانی
هم رضا خـالـو
از نظر تست هم ..... تفاوت زیادی باهم ندارن ! ..... هردوشون به حد کافی تنوع طرح تست رو تو کارشون دارن !
از نظر نظم کار ! ...... الگو فکر کنم مثل زیستش جامع باشه آزموناش ... ولی فار یه سری آزمون های فصلی و مبحثی هم داره ..... !
از نظر ویرایش و دقت علمی .... فار رو بیشتر قبول دارم ! ...... هم واسه پیش 1 آزمونش .... 5 تا ویراستار داشت ! ..
پاسخ تشریحی فار رو هم خوشم میاد .... پله پله پیش میره خوب میفهمی چطور شد که ای طور شد ! و این شد جواب !
کتاب بسیار خوبی هست دوست گرامی و البته بهتره با کتاب هایی که نیومدن هنوز توی بازار مقایسه نکنیم گاج هم بدقولترین انتشاراتی هست که من دیدم تا حالا ندیدم بگن فلان تاریخ کتابمون میاد و تا چند ماه بعدشم خبر بشه ازون کتاب .
موج الگو هم من حداقل فیزیکشو ندیدم .
ویرایش توسط amureza : 05 اسفند 1395 در ساعت 02:32
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)