سلام دوستان من سال سومم و درصد زیستم تو قلم چی بین 70 تا 100 هست. می خوام ببینم از کتاب الگو کار کنم یا iq چون به نظرم سوالات الگو خیلی جالب نیستن(بعضیاشون)در ضمن هر دو کتاب رو هم دارم
سلام دوستان من سال سومم و درصد زیستم تو قلم چی بین 70 تا 100 هست. می خوام ببینم از کتاب الگو کار کنم یا iq چون به نظرم سوالات الگو خیلی جالب نیستن(بعضیاشون)در ضمن هر دو کتاب رو هم دارم
چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد.... من نه آنم که زبونی کشم از چرخ وفلک!!!!
شما جز این کار کنید ضرر خواهید کرد :
1. مثل قاری های قران شما باید متن کتاب زیست رو حفظ باشید
2. اشکال و جداول و هر جزییات کتاب رو باید حفظ باشید
3. بعد از اینکه حفظ شدید تست های بی کیفیت الگو رو بزنید ( این تست ها برا کسانی که حفظ میکنند خوبه )
4. کتاب فاگو رو میخونید سرعت خواندن باید در حدی باشه که 15 برگه ی پشت و رو را در 60 دقیقه بفهمید
5. می توانید تست زنی از آی کیو را شروع کنید
در ضمن خدمت استارتر محترم عارضم الان از فاگو بد گفتن مد شده ! ینی بیای انجمن و نکوبی تو سر فاگو انگار از غافله جا موندی !
سلام. Iqرو زیاد پیشنهاد نمیکنم...ببینین کتاب iqفوق العاده سطح بالایی دارع. به درد کسی میخوره که متن هر سه تا کتاب درسی زیست رو مفهومی فهمیذه باشه.. برای زیست کتاب کانون قلمچی بر خلاف کتابای دیگش واقعا خوبه. من هم iqدارم هم قلمچی.. با قلمچی راحت ترم.شاید خیلیا بگن سطحش پایینه اما ممکنه این کتابو کار نکرده باشن. تو کل کتابای قلمچی یه زیستش خوبه. فیزیکش هم بد نیس..قلمچی پیش کم اشتباه ترینه.. میتونی برای زیست از فایل های صوتی رایگان رضا امیر هم که خط به خط کتاب درسی رو تحلیل میکنه. برای فهم بیشتر متن کتاب استفاده کنی. [emoji2]
فرستاده شده از HUAWEI G6-U10ِ من با Tapatalk
با فاگو ضرر میکنی. متن کتابو بخون. دوتا فصلو فول بشی سومیشو میتونی ترکیب کنی.. از تکنیک های ترکیبی خوندن. اینه که مثلا وقتی تو سال دوم یه سری اطلاعات درمورد ملخ دادن. بعد که رفتی تو یه کتاب دیگه بازم یه اطلاعاتی درمورد ملخ دادن. بتونی اینارو یجا بگی. ترکیبی همینه. مشکل اینه ما انتظار داریم بدون بلد بودن کتاب مثل یه استاد ترکیبی بلد باشیم.[emoji52]
فرستاده شده از HUAWEI G6-U10ِ من با Tapatalk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)