Öyle bir mevsimki
İnsanlar havadan daha soğuk
سلام به شما
خیلی هم خاص نیست ! خب یه سری اعتقادات معموله .. خیلی ها همینجورین
افتاب مهتاب ندیده رو خوب اومدین
خب اینجا مباحث قاطی شدن ...
من در مقام دینی چیزی رو مطرح نکردم .. قطعا خدا توبه پذیر هست .. و به هیچ عنوان نمیشه گذشته کسی رو ملاک ارزش اون شخص قرار داد .
خب ما هممون امیدمون به توبه هست و بس .
ولی وقتی قراره طرف مقابلش در نقش اجتماعی و نسبی برای ادم ظاهر بشه ، خب یه خورده گذشته هم مهم میشه .
متوجه هستم چی میگین ! منم هزارتا مورد ردیف نکردم که ! فقط گفتم رو یه مورد خیلی حساس هستم !! که واقعا باید برا همه مهم باشه !!
ما هم سیه ترین بنده ی خدا هستیم .. خودمون رو پاک ندنستیم ارامش خانم!
من نمیدونم چرا هر کی یه انتقاد میکنه هزار بار معذرت خواهی می کنه !
بابا راحت باشین .. هر چی دوست دارین بگین![]()
ویرایش توسط new boy : 24 بهمن 1395 در ساعت 02:01
ویرایش توسط new boy : 24 بهمن 1395 در ساعت 02:04

مصاحبه خوب و منطقی بود
من از بخش روابط و پوشش خیلی راضی بودم فقط چیزی ک میخواستم بگم اینه ک هر کسی رو دیدین ک قبل اردواج با کسی رابطه ی دوستی داشتن کل شخصیتش رو تباه شده نبینین شاید اصلا ب خواست خودش نبوده،شاید ناخواسته واردشده،شاید های زیادی وجود داره
و این حدیث رو همیشه ب یاد داشته باشین ک
اگ کسی رو نیمه شب درحال دزدی دیدی صبح حق نداری اونو ب چشم دزد ببینی،شاید سحر توبه کرده باشه(مضمون اصلیش همینه متن دقیقش رو یادم نیس)شاید اون دخترهم ب جایی رسیده باشه ک بفهمه ک شخصیتش برای این چرت و پرت بازیا نبوده و راه و عوضی رفته-_-
اینارو گفتم چون نمونه ش رو خیلی واضح و دقیق شاهد بودم (رو اون دختر واقعا شناخت دارم و میدونم ک خوشم میدونه اهلش نیست و اینا ریشه در حرف یه شخصی داشت ک هردومون میشناسیمش ک متاسفانه اون شخص نباید اون حرف و تو جمع کلاس مطرح میکرد چون هرکس ی جور برداشت میکرد عین دوست من-_-)
پ.ن: ناگفته نماند ک این دوستم فقط ارتباط کلامی داشته ها،گفتم ک ی وقت حقی ب گردنم نباشه
عاقا من اصولا بخشای طنز حرفارو دیر میفهمم
کلا دوهزاریم کجه
این جریان جزیره حقیقت داره؟؟![]()
ویرایش توسط Mandi96 : 24 بهمن 1395 در ساعت 08:32
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)