وقتی که مطالب و آخرین ارسال های دو سایت علمی کانون و کنکور را بررسی می کنم . ( مخصوصا کنکور ) به مطالبی که خارج از بحث کنکوره مواجه می شوم واقعا آزرده می شوم . در این دو سایت که واقعا در جهت کنکور و آماده سازی کنکوری های عزیز است ذکر مطالب غیر علمی اصلا ستوده نیست .!!! دادن مسیر های ساده و شفاف به دانش آموزان حرف اول را در پیروزی در کنکور 93 می زند . از مدیران هر بخش می خواهم که هر پستی را که خارج از بحثه کنکوره حذف کنند .
و اما شروعی دیگر برای کنکور 93 و استارت دوباره برنامه « آموزش برابر » که الحق بررسی خط به خط کتاب درسی است . من با همین ایده تست احتمالی کنکور 92 را 100% پوشش دادم . خدا کنه دوستانی که از این تست ها استفاده کردند در انجمن حاضر شوند و مهر تایید را بر گفته های من داشته باشند . ( از من تطبیق نخواهید چون اجباری ندارم ، حال اگر تو مجبوری می تونی این تست ها را تهیه کنی و در صدد تطبیق آن برآیی !!! )
ذکر مطالب غیر کنکوری در این دو انجمن واقعا بچه های کنکوری را از مسیر منحرف خواهد کرد مثل این سوال ، کنکوری های عزیز بدانند که بحث موازنه ، درصد کوچکی از سوال کنکور 93 را به خود اختصاص خواهد داد . آن هم با این صورتی که من قطعا و حتما برای کنکور 93 با احتمال 100% پیش بینی می کنم .
سوال : در موازنه به روش وارسی این معادله ( ) از ترکیب ... و از اتم یا یون .... شروع کرده و مجموع ضرایب مواد ، برابر ... خواهد بود .
پس دادن آدرس های پرت و دور از واقعیت کنکور برای کنکوری ها ، اتلاف وقت خواهد بود .
نوشته : استاد مومنی ، طراح تست های احتمالی کنکور و اولین برگزار کننده همایش آنلاین شیمی کنکور 92 و مجری برنامه آموزش برابر
منتظر شنیدن نظرات منفی شما هستم 09116699542

LinkBack URL
About LinkBacks