X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 18
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

برای شروع چی لازمه(لطفا همه نظر بدن)

دوستان این چند وقت هرکی اومد گفت از الان شروع کنم میتونم یا نه گفتیم میشه 5 ماه وقت زیادیه .منم میدونم میشه ولی بگید دقیقا توی تک تک دروس باید چقدر تست زد چقدر مرور کرد چقدر جمع بندی کرد و بدون رفتن به ازمونای ازمایشی چگونه سنجید و از این قبیل سوالات؟؟؟

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      یعنی بگن دقیقا چطور میشه تو ۵ماه موفق شد درسته؟!
      و چطوری باید شروع کرد و ادامه داد تا از الان پزشکی قبول شد؟!

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      بلهدتقریبا

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Kurosh2576 نمایش پست ها
      دوستان این چند وقت هرکی اومد گفت از الان شروع کنم میتونم یا نه گفتیم میشه 5 ماه وقت زیادیه .منم میدونم میشه ولی بگید دقیقا توی تک تک دروس باید چقدر تست زد چقدر مرور کرد چقدر جمع بندی کرد و بدون رفتن به ازمونای ازمایشی چگونه سنجید و از این قبیل سوالات؟؟؟
      خب همه اینا بستگی ب خودتون داره
      خودتون میدونید چقدر توانایی دارید

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      به نظر من با ازمون های ازمایشی بخونید
      اگه نمیتونید برید سوالا رو بگیرید
      یاا
      با سنجش بخونید

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      من سه هفتست شروع کردم جدی خوندنو . به نظرم بیخیال آزمون آزمایشی شو . یه برنامه ماهانه بچین واسه خودت . بعد برنامه هفتگی طبق اون .

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      خب همه ی مباحث و همه ی تست ها رو میرسید؟

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khansar نمایش پست ها
      خب همه ی مباحث و همه ی تست ها رو میرسید؟
      نمیدونم راستش . بستگی به سرعت عمل . ساعت مطالعه و منابعتون داره خوب ولی همه چیز ممکنه .

9. Top | #9
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      شما منابعتون چیه

10. Top | #10
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      برید بشینید بخونید فقط.......

11. Top | #11
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      اخه باید بدونیم چ میکنیم

12. Top | #12
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ادبیات کتاب اخر مهرو ماه +گاج تقره ای +تاریخ ادبیات الگو+گاج سبز

عربی گاج سفید

دینی گاج نقره ای + زیپ جمع بندی

زبان مبتکران و شبقره

زیست خیلی سبز +الگو+گاج نقره ای +سه سطحی قلم چی+ازمونای ماز

فیزیک گاج نقره ای

ریاضی خیلی سبز

شیمی مبتکران+فار+فیل مبتکران
      زبان فارسی هفت خوان خیلی سبز

13. Top | #13
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      چیزیکه زیاده منبع

14. Top | #14
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      [b]درسته برای شروع یه چیزایی لازمه من جمله:منابع مناسب وکافی،شرایط خانوادگی،انگیزه وانرژی کافی،دورشدن از حاشیه و...
      اما مهم ترینش برمیگرده به نگرش و طرز تفکر شخص.
      اگه تصمیمت جدی باشه و مصمم باشی که امسال قبول شی همه تلاشتو میکنی.حالا باهر روشی وباهرشرایطی.ودرگیرحاشیه نمیشی.
      زیاد درگیر روش مطالعه و...نشید شما شروع کن به خوندن روش خود به خود دستت میاد.چون میشه به تعداد تک تک شرکت کننده های کنکور روش مطالعه ساخت.
      درمورد تست زدن به نظرم اول تست های سراسری رو بزنید بعدش تست های سنجش وآزمونهای آزمایشی که تو کتاب تستتون هست وبعدش تالیفی ها.
      سعی کنید تاحدممکن تک منبعی باشید ولی اگه احساس کردید دو منبع مکمل هم هستند و باید از رو هردو بخونید تا کامل مسلط شید اشکالی نداره.
      مثلا من خودم واسه زیست از چندین منبع استفاده میکنم.
      درمورد مرور هم اگه آزمون آزمایشی شرکت میکنید سعی کنید باآزمون پیش برید ومرورهاتونو طبق آزمون بچینید.یعنی چندروز قبل از آزمون رو به مرور اختصاص بدید.ولی اگه آزمون نمیرید خودتون مراحل مرور رو مشخص کنید.درسته زمان کافیه وحتی با3ماه هم میشه موفق شد ولی نباید تعداد مرور هارو به حدی زیاد کنید که محوریت اصلی کارتون بشه مرور کردن ونتونید سریع پیش برید.مثلا شما شنبه1درس دینی خوندی.مراحل مرورش رو میتونی اینطوری قرار بدی:1آخرهفته2آخردوهفته3آخرم اه4آخردوماه5آخرسه ماه.ولی برای زیست میتونی مرورهاتو بیشتر کنی چون مهم ترین درسه البته اگه رشتت تجربیه.اگه هم مطالب تامدت زیادی تو ذهنت میمونه میتونی مراحلی رو که گفتم کوتاه تر کنی.توصیه میکنم مرورهاتو باتست انجام بدی.چون هم تست بیشتری کار کردی هم مطالب خودبه خود یادآوری میشه واسه حل تست.واینطوری مطالبی رو که فرار هستن وزیاد تو خاطرت نمیمونن رو شناسایی میکنی ودردفعات بعدی بیشترمرورمیکنی وتوجه بیشتری بهشون داری.
      فعلا یه هفته آزمایشی بخون تا روش مطالعه درسا دستت بیاد.چون نمیشه واسه همه یه نسخه پیچید.ممکنه یکی واسه زیست اول دوست داشته باشه بره سراغ تست و با شیوه طرح تست آشنا شه بعد بره سرکتاب درسی وآموزشی وممکنه یه شخص دیگه بااین راحت تر باشه که بره اول کتاب کمک آموزشی بخونه بعد درسی بعد تست و...خلاصه روش رو خودت باید برا خودت تعیین کنی.راستی یه نکته که باید بگم اینه که سعی کن بیشتر تکمیل نویسی کنی تا خلاصه نویسی.خلاصه نویسی هم فقط واسه موارد خاصی مثل فرمولها ومواردتحلیلی انجام بده.چون باید از زمانت درست استفاده کنی تابه موفقیت برسی.این رو به این دلیل گفتم چون یه عده وابستگی شدیدی به خلاصه نویسی و دوباره نویسی مطالب پیدا کردن.وچون تو تبلیغات موسسه ها توی مصاحبه های رتبه های برتر اسم خلاصه نویسی رو میبینن فکرمیکنن چون یه رتبه برتر همچین کاری کرده دیگه باید همه اونو تکرار کنن.درحالیکه توی همون مصاحبه ها خیلی چیزا مبهم باقی میمونه!امیدوارم تونسته باشم اندک کمکی کرده باشم.امیدوارم هممون به اهدافمون برسیم.یاحق./b]

15. Top | #15
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      [b]درسته برای شروع یه چیزایی لازمه من جمله:منابع مناسب وکافی،شرایط خانوادگی،انگیزه وانرژی کافی،دورشدن از حاشیه و...
      اما مهم ترینش برمیگرده به نگرش و طرز تفکر شخص.
      اگه تصمیمت جدی باشه و مصمم باشی که امسال قبول شی همه تلاشتو میکنی.حالا باهر روشی وباهرشرایطی.ودرگیرحاشیه نمیشی.
      زیاد درگیر روش مطالعه و...نشید شما شروع کن به خوندن روش خود به خود دستت میاد.چون میشه به تعداد تک تک شرکت کننده های کنکور روش مطالعه ساخت.
      درمورد تست زدن به نظرم اول تست های سراسری رو بزنید بعدش تست های سنجش وآزمونهای آزمایشی که تو کتاب تستتون هست وبعدش تالیفی ها.
      سعی کنید تاحدممکن تک منبعی باشید ولی اگه احساس کردید دو منبع مکمل هم هستند و باید از رو هردو بخونید تا کامل مسلط شید اشکالی نداره.
      مثلا من خودم واسه زیست از چندین منبع استفاده میکنم.
      درمورد مرور هم اگه آزمون آزمایشی شرکت میکنید سعی کنید باآزمون پیش برید ومرورهاتونو طبق آزمون بچینید.یعنی چندروز قبل از آزمون رو به مرور اختصاص بدید.ولی اگه آزمون نمیرید خودتون مراحل مرور رو مشخص کنید.درسته زمان کافیه وحتی با3ماه هم میشه موفق شد ولی نباید تعداد مرور هارو به حدی زیاد کنید که محوریت اصلی کارتون بشه مرور کردن ونتونید سریع پیش برید.مثلا شما شنبه1درس دینی خوندی.مراحل مرورش رو میتونی اینطوری قرار بدی:1آخرهفته2آخردوهفته3آخرم اه4آخردوماه5آخرسه ماه.ولی برای زیست میتونی مرورهاتو بیشتر کنی چون مهم ترین درسه البته اگه رشتت تجربیه.اگه هم مطالب تامدت زیادی تو ذهنت میمونه میتونی مراحلی رو که گفتم کوتاه تر کنی.توصیه میکنم مرورهاتو باتست انجام بدی.چون هم تست بیشتری کار کردی هم مطالب خودبه خود یادآوری میشه واسه حل تست.واینطوری مطالبی رو که فرار هستن وزیاد تو خاطرت نمیمونن رو شناسایی میکنی ودردفعات بعدی بیشترمرورمیکنی وتوجه بیشتری بهشون داری.
      فعلا یه هفته آزمایشی بخون تا روش مطالعه درسا دستت بیاد.چون نمیشه واسه همه یه نسخه پیچید.ممکنه یکی واسه زیست اول دوست داشته باشه بره سراغ تست و با شیوه طرح تست آشنا شه بعد بره سرکتاب درسی وآموزشی وممکنه یه شخص دیگه بااین راحت تر باشه که بره اول کتاب کمک آموزشی بخونه بعد درسی بعد تست و...خلاصه روش رو خودت باید برا خودت تعیین کنی.راستی یه نکته که باید بگم اینه که سعی کن بیشتر تکمیل نویسی کنی تا خلاصه نویسی.خلاصه نویسی هم فقط واسه موارد خاصی مثل فرمولها ومواردتحلیلی انجام بده.چون باید از زمانت درست استفاده کنی تابه موفقیت برسی.این رو به این دلیل گفتم چون یه عده وابستگی شدیدی به خلاصه نویسی و دوباره نویسی مطالب پیدا کردن.وچون تو تبلیغات موسسه ها توی مصاحبه های رتبه های برتر اسم خلاصه نویسی رو میبینن فکرمیکنن چون یه رتبه برتر همچین کاری کرده دیگه باید همه اونو تکرار کنن.درحالیکه توی همون مصاحبه ها خیلی چیزا مبهم باقی میمونه!امیدوارم تونسته باشم اندک کمکی کرده باشم.امیدوارم هممون به اهدافمون برسیم.یاحق./b]

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن