X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 13 از 13
    1. Top | #1
      پاسخگوی ارشد

نمایش مشخصات

روش خواندن عربی و نتیجه گرفتن در این درس

با سلام دوستان عزیز : شاید شما از جمله کسانی هستید که در تست زدن عربی نتیجه خوبی نمی گیرید و یا از درصدی که در آزمونها ی مختلف ( خود آزمون یا آزمون های آزمایشی ) بدست میارید راضی نیستید اگر اینجوریه حتما باید روش خوندنتون رو عوض کنید برای موفقیت در عربی سه چیز نیازه 1- قواعد عربی پایه که شامل عربی یک و دو و همچنین عربی سه رو خوبه خوب بلد باشید و آن هم از یه جزوه معتبر کنکوری یا از کلاس کنکور طوری که ضعفی در صرف فعلها - شناخت نقش ها - انواع اعراب ( محلی - فرعی - تقدیری ) و غیره نداشته باشید 2- باید در کنار مورد اول قلق و روش تست زدن صحیح و سریع رو هم یاد بگیرید چرا که با این کار سریعتر رد گزینه می کنید و به پاسخ صحیح می رسید و مورد سوم 3- تا می تونید باید تست کار کنید البته زمان شروع به کار تست زدن هم مهمه یعنی اگه در مرحله اول هستید به هیچ وجه تست نزنید چون نتیجه نمیگیرید پس هر وقت در مورد اول مشکلی نداشتید و به عربی پایه مسلط شدید با شروع مرحله دوم می توانید با هر مبحثی که می خونید سراغ تست آن بروید و برای شروع کار تست های عربی کامل گاج نویسنده فیلی که بیش از 2500 تست خوب و ویرایش شده که حذفیات کنکور در آن رعایت شده رو بزنید . با این سه کار حتما به یک تست زن حرفه ای در عربی تبدیل خواهید شد . موفق باشید
      n.malekipoor@gmail.com
      نیما ملکی پور
      http://nima-malekipoor.blogfa.com

نیما ملکی پور مدرس عربی پایه تا دانشگاه با بیش از 15 سال سابقه تدریس در 5 استان - گروهی - خصوصی - مبتکر روش نوین تدریس به روش چشمی - تدریس کنکور بین 5 تا 10 جلسه به روش چشمی
      09196588244 - آیدی تلگرام Mnima5@

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      خوب بود یه جزوه هم بذار برا قواعد اگه امکانش هس

3. Top | #3
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      اقا مالکی پور من سی درصد عربی میخوام چیکار کنم

4. Top | #4
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pouyasadeghi نمایش پست ها
      اقا مالکی پور من سی درصد عربی میخوام چیکار کنم
      اگه فقط 30 درصد میخواید رو تست های ترجمه خیلی کار کنید... تستای آسونیه و به راحتی میتونید از پسش بر بیاید
      T.ME/PayeshInvest

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام...مرسی ازتاپیک
      میخاستم بدونم تواعراب گذاری و تشکیل چ مباحثی رو ارسال اول بخونم.مشکلم توترجمه فقط همینه

6. Top | #6
      پاسخگوی ارشد

نمایش مشخصات
      با سلام دوست عزیز آقا علیرضا اگه حرفه ای تست بزنید میشه بالای 30 درصد هم زد مثلا شما از 25 سوال فقط 10 درست بزنی چیزی در حدود 40 درصد داری و با کمترین وقت و حال چطور میتونی به این درصد برسی تکنیک های ترجمه رو یاد بگیری راحت می تونی به 7 تست ترجمه پاسخ بدی و برای این هفت سوال نیازی به لغت خوندن نداری فقط باید تکنیک های ترجمه و رد گزینه رو یاد بگیری با همین هفت تا درصد عربیت میشه 28 درصد و اگه چندتا قواعد عربی سه رو مث مفعول مطلق و تمییز و حال و منادا و مستثنی و مفعول فیه رو هم بخونی و بتونی 3 تست دیگه از قواعد بزنی به 40 درصد خواهی رسید . هرچند در بحث عربی این روش خواندن مسکنه و ریشه ای نیست و با این روش بالای 50 نمیشه رسید . موفق باشید
      n.malekipoor@gmail.com
      نیما ملکی پور

نیما ملکی پور مدرس عربی پایه تا دانشگاه با بیش از 15 سال سابقه تدریس در 5 استان - گروهی - خصوصی - مبتکر روش نوین تدریس به روش چشمی - تدریس کنکور بین 5 تا 10 جلسه به روش چشمی

7. Top | #7
      پاسخگوی ارشد

نمایش مشخصات
      با سلام آقا امیر حسین عزیز مبحث اعراب و حرکت گذاری به ترجمه ربطی ندارن . از تشکیل یا همون اعراب گذاری 2 تست داریم که برای زدن این دو تست به سه فن و دانش نیاز داری اول : نقش های عربی پایه رو بدونی مثل تشخیص فاعل - مبتدا - مجرور به حرف جر - صفت - مضاف الیه - اسم و خبر نواسخ و سایر نقشها دوم : باید رو ویژگی های کلمه هم مسلط باشی مثلا در عبارت درک مطلب وقتی دونستی کلمه ( آیات ) اسم اِنَّ هست حال باید بدونی که چون آیات جمع مؤنثه و ما ( ات ) فتحه دار نداریم پس هرچی در گزینه ها ( آیاتاً - آیاتَ - آیاتً ) دیدی اشتباهه و فقط حرکت گذاری ( آیاتِ - آیاتٍ ) درسته تازه تو همین دو کلمه درست اگه به فرض مضاف باشه ( آیاتٍ ) که تنوین گرفته هم اشتباهه چون اسم اول یا مضاف تنوین نمیگیره . سوم : دونستن قلق و روش رد گزینه که سرعت و دقت رو بالا می بره مثلا در تستی که گفتن عین الخطا : به هر چهار گزینه نگاه می کنی و به دنبال دو گزینه ای می چرخی که دو تا کلمه یکسان با حرکت متفاوت داشته باشن اگه بود سپس تو متن نگاه میکنی اون حرکتی که اشتباهه گزینه درسته . چون سوال عین الخطا خواسته .
      n.malekipoor@gmail.com
      نیما ملکی پور

8. Top | #8
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nima malekipoor نمایش پست ها
      با سلام آقا امیر حسین عزیز مبحث اعراب و حرکت گذاری به ترجمه ربطی ندارن . از تشکیل یا همون اعراب گذاری 2 تست داریم که برای زدن این دو تست به سه فن و دانش نیاز داری اول : نقش های عربی پایه رو بدونی مثل تشخیص فاعل - مبتدا - مجرور به حرف جر - صفت - مضاف الیه - اسم و خبر نواسخ و سایر نقشها دوم : باید رو ویژگی های کلمه هم مسلط باشی مثلا در عبارت درک مطلب وقتی دونستی کلمه ( آیات ) اسم اِنَّ هست حال باید بدونی که چون آیات جمع مؤنثه و ما ( ات ) فتحه دار نداریم پس هرچی در گزینه ها ( آیاتاً - آیاتَ - آیاتً ) دیدی اشتباهه و فقط حرکت گذاری ( آیاتِ - آیاتٍ ) درسته تازه تو همین دو کلمه درست اگه به فرض مضاف باشه ( آیاتٍ ) که تنوین گرفته هم اشتباهه چون اسم اول یا مضاف تنوین نمیگیره . سوم : دونستن قلق و روش رد گزینه که سرعت و دقت رو بالا می بره مثلا در تستی که گفتن عین الخطا : به هر چهار گزینه نگاه می کنی و به دنبال دو گزینه ای می چرخی که دو تا کلمه یکسان با حرکت متفاوت داشته باشن اگه بود سپس تو متن نگاه میکنی اون حرکتی که اشتباهه گزینه درسته . چون سوال عین الخطا خواسته .
      شما خیلی خوب توضیح میدید میشه اینجا یا یک کانال تلگرامی سایر قلق های تست زنیو توضیح بدید
      من سه تا سوال داشتم
      اول اینکه برای درک مطلب عربی غیر از معنی کردن متن راهی هست
      دوم از مبحث اعلال و مجهول چندتا سوال میاد
      سوم من تو تشخیص فاعل مستتر و این که فعل لازمه یا متعدی مشکل دارم چیکار کنم
      ممنون

9. Top | #9
      پاسخگوی ارشد

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.M-96 نمایش پست ها
      شما خیلی خوب توضیح میدید میشه اینجا یا یک کانال تلگرامی سایر قلق های تست زنیو توضیح بدید
      من سه تا سوال داشتم
      اول اینکه برای درک مطلب عربی غیر از معنی کردن متن راهی هست
      دوم از مبحث اعلال و مجهول چندتا سوال میاد
      سوم من تو تشخیص فاعل مستتر و این که فعل لازمه یا متعدی مشکل دارم چیکار کنم
      ممنون
      با سلام : خدمت شما داوطلب گرامی
      از مبحث اعلال و مجهول هر کدوم یک تست می یاد به ارزش 8 درصد هر سال سوال میاد این یعنی اینکه اگه خوبه خوب مسلط باشی می تونی این 8 درصد رو بدست بیاری . در مورد سوال سومتون تشخیص فاعل رو براتون در فرصت مناسب آموزش خواهم داد با کمال میل که مشکلی در این رابطه هم نداشته باشی نگرا ن نباش . و اما در مورد سوال اولتون : درک مطلب برای کسی بدرد می خوره که عربی رو بالای 80 درصد فکر می کنن چون 4 سوال مفهومش وقت زیادی می بره و قلق پذیر و قانون پذیر نیست فقط باید وقت زیاد بذاری باید لغات کتاب رو به خوبی بلد باش ی باید درک مطلب به همین سادگی آقای ماهینی از گاج که 84 درک مطلب داره از آسان به سخت رو هر شب نیم ساعت کار کنی تا سه ماه طول میکشه اگه بالای 80 فک میکنی و وقت و حوصله داری باید از این طریق پیش بری . و در پایان ممنونم از لطفتون . انشاا... روش پیدا کردن فاعل و انواع آن رو بهتون آموزش خواهم داد . موفق باشید
      n.malekipoor@gmail.com
      نیما ملکی پور

10. Top | #10
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      استاد نظرتون در مورد کتاب درک متن عربی مهر و ماه چیه؟......

11. Top | #11
      پاسخگوی ارشد

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr Sky نمایش پست ها
      استاد نظرتون در مورد کتاب درک متن عربی مهر و ماه چیه؟......
      با سلام خدمت شما
      دوست عزیز و انشاا... آقا مهندس آینده . من در پست بالا در مورد درک مطلب و ویژگیهای اون گفتم
      ( درک مطلب برای کسی بدرد می خوره که عربی رو بالای 80 درصد فکر می کنن چون 4 سوال مفهومش وقت زیادی می بره و قلق پذیر و قانون پذیر نیست فقط باید وقت زیاد بذاری باید لغات کتاب رو به خوبی بلد باش ی باید درک مطلب به همین سادگی آقای ماهینی از گاج که 84 درک مطلب داره از آسان به سخت رو هر شب نیم ساعت کار کنی تا سه ماه طول میکشه اگه بالای 80 فک میکنی و وقت و حوصله داری باید از این طریق پیش بری ) این کتاب هم درک مطلبش از کنکورهای 94 تا 86 همه 5 گروه آورده شده یعنی در حدود 62 متن ولی بر عکس کتاب درک مطلب به همین سادگی از آسان به سخت پیش نرفته ولی کمک خیلی خوبیه به هر حال در این کتاب تمام درک مطلب های 9 سال رو آورده و باید وقت بذاری یاد بگیری و تمرین کنی .
      n.malekipoor@gmail.com
      نیما ملکی پور

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nima malekipoor نمایش پست ها
      مرسی بابتتوضیحات..خیلی جامع بود

w

13. Top | #13
      پاسخگوی ارشد

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.AmirHosein نمایش پست ها
      مرسی بابتتوضیحات..خیلی جامع بود

w
      زنده باشید آرزوی موفقیت برای شما و سایر
      دوستان انجمن رو در کنکور 96 دارم
      n.malekipoor@gmail.com
      نیما ملکی پور

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن