X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

دی وی دی ریاضی تجربی زوارقی

سلام وقت بخیر به نظر شما دی وی دی های ریاضی زوارقی خوبه ؟
      به نظر شما بهترین دی وی دی ریاضی تجربی کدومه ؟ از صفر توضیح داده باشه
      ممنون

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

khejalati
      نمایش مشخصات
      سلام

چون توی این بازه زمانی ازاین سوالات زیاد پرسیده میشه بهتره یه پاسخ کلی بدیم :

1- اولین انتخابت همیشه استفاده از کتب درسی وکمک آموزشیت باشه

2- افرادی ک میگن فلان دی وی دی وفلان فیلم آموزشی نمیگم همشون ولی بیشترشون واسه تبلیغات سنگ این فیلم ها ودی وی دی هارو به سینه میزنن

3- فیلم ها ودی وی دی های کنکوری بجز وقت تلف کردن هیچی نداره ! نکته ای ک با دوبارخوندن درسنامه وتست میتونی یاد بگیری هم ارزشش بیشتره و هم موندگاریش بیشتر

4-گول تبلیغات ومخصوصا تبلیغات تلوزیونی رو نخورید

5-درصورتی ک چند بار منابعتو خوندی و بازم زیاد بازه نداشتی اگه امکانش بود درحد سه چهار جلسه معلم بگیر و مشکلت رو حلش کن

6- آخرین انتخابت استفاده از دی وی دی وفیلم و... باشه

(اگر راه های بالارو امتحان کردید و نتیجه نداد میتونید از دی وی دی های موسسه های ونوس و حرف آخر استفاده کنید ک نسبتا اساتید به نام وخوبی دارن !بازم تاکیید میکنم اول 6راه بالایی رو امتحان کنید .یاحق)

@همه تاپیک هایی ک درمورد دی وی دی وفیلم و... از هردرسی سوال پرسیدن !

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MR.BENYAMIN نمایش پست ها
      سلام

چون توی این بازه زمانی ازاین سوالات زیاد پرسیده میشه بهتره یه پاسخ کلی بدیم :

1- اولین انتخابت همیشه استفاده از کتب درسی وکمک آموزشیت باشه

2- افرادی ک میگن فلان دی وی دی وفلان فیلم آموزشی نمیگم همشون ولی بیشترشون واسه تبلیغات سنگ این فیلم ها ودی وی دی هارو به سینه میزنن

3- فیلم ها ودی وی دی های کنکوری بجز وقت تلف کردن هیچی نداره ! نکته ای ک با دوبارخوندن درسنامه وتست میتونی یاد بگیری هم ارزشش بیشتره و هم موندگاریش بیشتر

4-گول تبلیغات ومخصوصا تبلیغات تلوزیونی رو نخورید

5-درصورتی ک چند بار منابعتو خوندی و بازم زیاد بازه نداشتی اگه امکانش بود درحد سه چهار جلسه معلم بگیر و مشکلت رو حلش کن

6- آخرین انتخابت استفاده از دی وی دی وفیلم و... باشه

(اگر راه های بالارو امتحان کردید و نتیجه نداد میتونید از دی وی دی های موسسه های ونوس و حرف آخر استفاده کنید ک نسبتا اساتید به نام وخوبی دارن !بازم تاکیید میکنم اول 6راه بالایی رو امتحان کنید .یاحق)

@همه تاپیک هایی ک درمورد دی وی دی وفیلم و... از هردرسی سوال پرسیدن !
      ممنون

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      هر کی با یه روشی خوب یاد می گیره، یکی شنیداری، یکی با خوندن کتاب و ...
      مثلا من وقتی یه بار دی وی دی هارو نگاه می کنم و بعدش سراغ کتاب می رم خیلی سریع مطالب کتاب رو می فهمم و لذت می برم
      مثلا دین و زندگی کریمی برا هر درس حدودا نیم ساعته، وقتی اون نیم ساعت رو می بینم و با بیان شیوای آقای کریمی مطالب برام جا میفته مطالعه ی کتاب برام خیلی سریعه و در حکم مرور مطالبه
      بستگی به خودتون داره، با هر روشی عمیق تر و مفهومی تر یاد می گیرین و ازش لذت می برین از همون روش پیش برین
      در مورد دی وی دی ها هم، 1-حرف آخر 2-آلا 3-آفبا، نظر من اینه
      بعد دیدن دی وی دی ها کتاب خیلی سبزرو هم مطالعه کنین خوب جواب میده

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن