!!!Let’s learn sth from others mistakes, because life is not too long for us to experience all thing!!!
www.submovies.ir
سلام دوست عزیز!
جواب صحیح میشه when !!!!
دلیلش:اگه توجه کنی فعل به صورت ساده در ابتدا جمله اومده وقتی فعل ساده داشته باشیم when از As و while ارجح تر است و اگر فعل جمله استمراری بود از as و while استفاده می کردیم!!
یک دلیل دیگه از این که when انتخاب میشه اینه که: دو عمل پشت سر هم می خواهند انجام شوند.(وقتی کتاب خوانده شد سپس قرض گرفته میشه )
امیدوارم که درست باشه و تونسته باشم کمکی بهت بکنم(اگر هم اشتباه بود به بزرگی خودت ببخش)
جواب when میشه
وقتی شما آن را تمام کردید میتوانید آن کتاب را به من قرض بدهید ؟
ویرایش توسط Goodbye forever : 19 بهمن 1395 در ساعت 13:17
جواب میشه when چون فعل جمله ساده است و اصولا as جایی استفاده میشه که فعل ing دار باشه. و این که as برای دو عمل کاملا همزمان استفاده میشه نه دو عمل که متوالی هم هستن...در اینجا کتاب باید تموم بشه که قرض داده بشه...
همیشه یه سری ابهامات بین when و while هست
به نظر منم when میشه البته اینجا While رد هست تو دوره زمانی مطرح نیست
انگلیسیم جواب نمیده ولی به نظرم as درسته ( حتی اگه به فارسی ترجمش کنید و as را چنانکه در نظر بگیرید) ولی فک کنم اگه as باشه جمله فورمال تر میشه
من تو 40 درصد تست های گرامر که به مشکل میخورم ولی جمله رو میخونم خود به خود گزینه صحیح اینگار وزنش به جمله میخوره وقتی هم که اونو انتخاب میکنی میبینی درست در میاد ( این خیلی خوبه مخصوصا برا سریع زدن ):D
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)