X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

شیمی درباره ی دانشمندان روباید بخونیم؟

سلام بچه ها حاشیه ی کتاب شیمی که درباره ی دانشمندان هست روباید بخونیم؟؟)تاریخاشو تقریبا خلاصه زندگیشونه!)من شیمی رو تازه شرو کردم به خوندن و الان درس3شیمی پیش رو دارم میخونم میخواستم بدونم واقعا نمیشه تستاشو تو کنکور زد؟؟همه من خیلی سخته و نمیشه نمیدونم چیکارش کنم....پیش نیاز فصل3شیمی پیش چیه؟؟؟باخیلی سبز میتونم ازمون 15بهمن قلم چیو بالا بزنم اخه من شیمی رو نمیخونم و تآلان تستی براش نزدم...باخیلی سبز که دقیق بخونم میشه؟؟

2. Top | #2
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط دنیا99 نمایش پست ها
      الان درس3شیمی پیش رو دارم میخونم میخواستم بدونم واقعا نمیشه تستاشو تو کنکور زد؟؟همه من خیلی سخته و نمیشه نمیدونم چیکارش کنم....پیش نیاز فصل3شیمی پیش چیه؟؟؟
      تست هاي اسيد باز تقريبا جزو سخت ترين تست هاي كنكوره ؛ اما متاسفانه نميشه كاريش كرد چون بيشترين حجم مسائل هم به همين مبحث اختصاص داره ! حتي بيشتر تست هاي محلول ها هم تلفيق با اسيد باز طرح ميشه . پس بايد بشه كه تست هاشو زد .
      كلا بايد مفاهيم استو رو بدوني + ٨ تا فرمول اصلي اسيد و باز + تمرين و تست فراوان
      براي بخش دوم يعني تركيبات آلي هم تقريبا بايد بيشتر مباحث شيمي آلي ( 5دوم ) رو بلد باشي .

3. Top | #3
      کاربر حرفه ای

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط دنیا99 نمایش پست ها
      سلام بچه ها حاشیه ی کتاب شیمی که درباره ی دانشمندان هست روباید بخونیم؟؟)تاریخاشو تقریبا خلاصه زندگیشونه!)من شیمی رو تازه شرو کردم به خوندن و الان درس3شیمی پیش رو دارم میخونم میخواستم بدونم واقعا نمیشه تستاشو تو کنکور زد؟؟همه من خیلی سخته و نمیشه نمیدونم چیکارش کنم....پیش نیاز فصل3شیمی پیش چیه؟؟؟باخیلی سبز میتونم ازمون 15بهمن قلم چیو بالا بزنم اخه من شیمی رو نمیخونم و تآلان تستی براش نزدم...باخیلی سبز که دقیق بخونم میشه؟؟
      پیشنهادمن به شمابرای فهمیدن مفاهیم شیمی استادشکیبیان سایت آلا فصل اسیدوبازهست کاملامفهومی درس داده

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      باید قسمت دانشمندان رو بخونم یا نه؟؟

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نه سوال نمیاد
      اندکی صبر ...
      سحر نزدیک است

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن