سلام واسه ریاضی میخام خیلی سبز بخونم خوبه؟تالیفی ها رو بزنم؟با تشکر
سلام.
ببینید خیلی سبز برای کسایی خوبه که مطالب رو به صورت کامل خوندن و به قول خودمونی قورت دادن! من به کسی پیشنهاد نمیکنم (چه دیفرانسیل چه گسسته و...)
به نظر من در وهله اول سوالات کنکور سراسری، بعد آزاد، بعد گزینه دو و بعد اگه وقت آوردید سوالای تالیفی کار کنید!
سوالهای آزمونهای مشهور فوق العاده بهتر از سوالهای تالیفی هستن چون طراحیشون حاصل فکر چندین نفره ولی تستهای تالیفی رو معمولاً یک نفر مینویسه.
موفق باشید
یعنی چی فقط ریاضیش رو از کجا بیارین؟ جزواتش تو بعضی سایت ها مانند همین سایت هست. فکر کنم این سایت آزمون ها رو هم به فروش برساند.
پاینده باشید
سلام
ببخشید من ریاضی چندان خوب نیست یعنی در تست زدن و تفهیم مسائل اشکال دارم برای رفع این مشکل چیکار کنم
ممنون میشم جواب بدید
لطفا کمکم کنید
بعضی ها مطالعه رو بیشتر می کنن. بعضی دیگه میرن آموزشگاه. بعضی دبیر میگیرند.
از پایه شروع کنید بیاید بالا. اثبات کنید فرمول ها رو برای خودتون. تست هم زیاد بزنید.
بعضی ها مطالعه رو بیشتر می کنن. بعضی دیگه میرن آموزشگاه. بعضی دبیر میگیرند.
از پایه شروع کنید بیاید بالا. اثبات کنید فرمول ها رو برای خودتون. تست هم زیاد بزنید.
معلم سوم راهنمایی و اول دبیرستان ما واقعا افتضاح بودن الان کلاس دوم رفتم کلاس خوب یادگرفتم اما باز در مطالبی که به اول مربوط میشه اشکال های جزئی دارم
برای تفهیم مسائل و حل اونا میشه یه کتاب تست خوب معرفی کنید
برای تفهیم مطالب همه کتاب ها خوب هستند ولی بر خلاف اکثر دبیران و مشاوران به شدت توصیه می کنم از نشر الگو دوری کنید
احتمالاً شنیدین که این کتاب مال انرژی اتمی هست و سطح خیلی بالایی داره و ...
به نظر من حرف جالبی نیست.
مثلاً معرفی کردن بسط مک لارن در اول آموزش حد سوم دبیرستان کار مسخره ای هست که...
بگذریم.
البته این که چه کتابی برای شما بهتر هست بستگی به سطح ریاضیاتتون داره که بهتره دبیرتون یا کسی که ازتون شناخت خوبی داره معرفی کنه بهتون.
اما به طور عمومی کتاب تست میکروطبقه بندی گاج رو بگیرید فقط من اطلاع از جدید ها ندارم فقط ببینید "علیپور" جزو مولف هاش نباشه.
و اگه آقای "حجت سردار" جزو مولف هاش بود کتاب خوبی هست.
خیلی سبز خوبه ولی شما سعی کن بیشتر تستهای سراسری و کار کنی...وهروقت دستت اومد که طراحان کنکور رو چه قسمتهایی بیشتر تاکید دارن برو سراغ تستهای تالیفی......
این چه حرفیست که در عالم بالاست بهشت؟؟؟؟؟ هرکجا وقت خوش افتاد همانجاست بهشت....... دوزخ از تیرگی بخت درون تو بود ............ گر درون تیره نباشد همه دنیاست بهشت...........
سلام .ماتجربی هانسبتاریاضیمون ضعیفه .من خودم تستایی روکه بلدنیستم ازروپاسخ نامه میخونم بعدهفته بعدهمون تستو یادندارم!!یکی به دادم برسه
مشاوره- برنامه ریزی - جزوه- برای صنایع غذایی
رمز موفقیت انسانهای بزرگ، شروع به کار بوده نه مهیاکردن همه شرایط.
بعد خدمت دوباره میسازمت بدن
درد من چشمانی بود...که به من اشک هدیه داد و به دیگران چشمک
مشاوره ی رایگان کنکور به مناسبت عید سعید قربان09306469796 محمودی
برنامه ریزی و رفع اشکال برنامه از تاریخ 9 مهرماه تا 14 مهرماه 93 بصورت رایگان...
پیشاپیش عید همه ی دوستان مبارک
moshaver2026@yahoo.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)