بچه ها نظرتونو بگین.
به نظر من خیر چون خیلی نکته ها چرتی از کتاب در آورده
و کنکور 95 اصلا تو این حال و هوا نبود
بچه ها نظرتونو بگین.
به نظر من خیر چون خیلی نکته ها چرتی از کتاب در آورده
و کنکور 95 اصلا تو این حال و هوا نبود
جواب : بله !
چون کنکور ۹۴ تو این حال و هوا بود و حال اساسی از همه گرفت ! ... نمیشه پیش بینی کرد ۹۶ قراره سوالا چطور باشه !
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
سلام
به نظرم سختیش در حد کنکور یه کوچوله بالاتره
ولی از نظر استاندارد بودن ابدا. سوالات کنکور هر چقدرم که سخت باشن بازم سوالارو بررسی میکنیی میتونی با همون متن کتاب جواب بدی
ولی قلم چی خداییش بعضی استدلال ها و نکته هاش چرته
ب قول ابوذر نصری ( استاد و دکتر )
هر سوال بی ارزش و بی کیفیت امروز شاید روزی تست کنکور بود
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
به نظرم کاملا غیر استاندارده چون من فقط تستای تالیفی رو میزنم و هننوز تستای کنکور رو نمیزنم گذاشتم برای بعد ولی همیشه توی کانون سوالای گواه که از کنکور هست رو خیلی خوب میزنم اون دفعه که ژنتیک بود گواه رو 70 زدم ولی سوالای خود کانون رو 13 زده بودم به نظرم خیلی از سوالاش غیر منطقی هست و میتونن سوالای خیلی جالب تر قشنگتری بدن نه سوالایی که توی کتاب اصلا واضح نیستن
این درسته!
متاسفانه تو درس زیست فعلا هیچ ازمون یا کتابی نمی تونه کنکور رو شبیه سازی کنه
هدف هم از تست زدن و ازمون دادن بالا بردن قدرت تجزیه تحلیل و ترکیب مطالب هستش
بهترین کار اینه ک تستای کنکور سه چهر سال اخیر رو بررسی کنی
اینجوری می تونی دید طراحا رو متوجهش بشی و بدونی ک چطور کتاب رو بخونی
چون مهم ترین منبع تو زیست خود کتاب هست![]()
زیست فقط یک کلام , ماز علیع السلام !!!
خالی بستم اونم سوالاش خیلی تخیلیه !
ولی همین تنوع سوالا و اختلاف سلیقه ها تو طرح سوال باعث میشه واسه کنکور ورزیده تر بشیم و آمادگیمون بالاتر بره
نظر من اینکه آزمون محل یادگیری هستش و نه سنجش !
نمیگم که سیاست قلمچی درسته یا نه ! من میگم که حداقل کیفیت آزمونش از سایر موسسات بهتره چون سختی سوالات ، دقیقا میتونه دانش آموزان رو از هم تفکیک بده .
البته این رو هم بگم که نقطه ی قوت افراد فرق میکنه ؛ من چون زیستم خوبه ، از سخت شدن سوالات استقبال میکنم که بتونم به این واسطه ، ترازم رو به نسبت سایرین بیشتر کنم . شاید اگه شیمی یا فیزیک رو خیلی سخت کنند ، برای منم مشکل ایجاد میشه .....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)