فقط حفظش کنی میتونی هر تستی رو جواب بدی چه برسه به اینکه بفهمیش
در مورد حرف اول نظری ندارم.
ولی مورد دوم رو درست میگین. در خیلی از سایتهای معتبر اینترنتی یه کرم متوسط تقریبا ۵ تا قلب لولهای داره. حرفی از ۱۰ تا نیست...
مگر اینکه چون قلب لولهای از دو طرف با توجه به شکل کتاب به رگهای پایین و بالا متصل هست هر نیم دایره یدونه قلب حساب بشه که در این صورت حرف جناب عمارلو درست در میاد و حرف شما اشتباه !
در مورد استفاده از کتاب.
من صرفا واسه اینکه مطلبی که در کتاب گفته برام باز بشه کتاب درسنامهای مثل کتاب ایشون یا خیلی سبز میخونم. شمام با این دید نگاه کنین.
مثلا اینکه کرم خاکی ۱۰ تا قلب لولهای داره رو من همین امروز خوندم . ولی رد شدم . چون مهم نیست.
چیزی که تو کتاب ازش حرفی نگفته باشه مهم نیست !
شمام اگه با این دید به کتابهای درسنامهای نگاه کنین مشکل حل میشه.
میخواد خیلی سبز باشه یا عمارلو یا نشرالگویی که من کلا نتپنستم با ادبیاتش کنار بیام !!!
موفق باشین
ویرایش توسط Hossein.A : 06 آبان 1396 در ساعت 23:24
آسم به عنوان يه بيماري آلرژي تعداد ائوزينوفيل ها رو زياد ميكنه
اين جمله كه ائوزينوفيل ها در آلرژي و عفونت هاي انگلي زياد ميشن قبلاتو كتاب بود ولي الان آلرژي ش حذف شده
ولي يه تست كنكور خيلي قديمي هنوز اين مورد رو تاكيد داره ديگه نميدونم تو كنكور بايد چه كرد!
چون مثلا پمپ سديم پتاسيم هم تو غشا همه سلول ها هس ولي اين جمله حذف شده و گويا اين جمله حذف شده ش هم قبول دارن
حالا ائوزينوفيل رو چرا بعضياقبول ندارن نميدونم!
مورد دوم هم درسته5جفت قلب لوله اي معادل10عدد داره(اين مد شده وگرنه از روشكل كتاب چنين چيزي استنباط نميشه متن هم چنين چيزي نميگه ولي وقتي1اتفاق نظري هس بايد قبولش كرد)
چه قبول كنيد چه نكنيد كتاب و جزوه ي دكتر عمارلو كم غلط ترين تاليف زيستيِ كنكور هس

در مورد آسم اطلاعی ندارم.
اما توی کتاب دهم. صفحه 85 برای کرم خاکی 10 قلب لوله ای در نظر گرفته.
البته ننوشته 10 تا قلب. یه قلب رو مشخص کرده... و با شمردن تعدادشون به 10 میرسیم...
چیزی که تعدادش 5 تاست کمان های رگی هستش... نه قلب.
بنابرین یا کتاب زیست نظام جدید اطلاعات رو عوض کرده... یا اینکه ایکیو اشتباه نوشته...
و یه نکته دیگه. توی زیست دهم نوشته کمان های رگی به صورت قلب کمکی عمل میکنند...
پس اگه کل قلب هارو بخوایم بشمریم میشه 15 تا...
بگذریم. نمیدونم چی شد رفتم سراغ زیست دهم
------------------------------------------------------------------------
در کل میخواستم اینو بگم ولی حرف هام به سمت دیگه ای رفت : غلط های کم و زیاد توی همه کتاب ها و جزوه ها دیده میشه.
بچه ها هم دنبال منبع بهتر هستن. وگرنه منبع کامل و بی نقص فکر نمیکنم پیدا بشه...
پست های اولتونو که خوندم جزوه عمارلو رو بدجوری کوبیدین.
به نظرم زمانی که جزوه های خیلی بهتری نسبت به عمارلو نیومده و خودتونم دارید عمارلو رو میخونید. کار خوبی نیستش که اینجوری بکوبیمش...
البته بازم ازتون ممنونم چون میخواستم برم بخرم این جزوه رو. ولی حرفاتون باعث شد بیشتر فکر کنم. و تصمیم درست تری بگیرم...
ویرایش توسط unlucky : 07 آبان 1396 در ساعت 17:20
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)