X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات

سوال از تست شیمی

سلام دوستان این دو تا تست پایین رو لطفا هر کس میتونه با دلیل جواب بده
      جواب ها روبه صورت کلیدی بیان کرده و من با توجه به درسنامه هایی که خوندم با گزینه هایی که انتخاب کرده مشکل دارم میخوام بدونم ایا نکته خاصی دارن که من توجه نکردم مرسی.

نام: Screenshot_۲۰۱۷-۰۱-۰۶-۲۰-۵۴-۵۷-1[1].png نمایش: 32 اندازه: 28.4 کیلو بایت جواب گزینه 4

نام: Screenshot_۲۰۱۷-۰۱-۰۶-۲۰-۴۹-۱۷-1[1].png نمایش: 34 اندازه: 21.7 کیلو بایت گزینه 1

تحلیل من :
      برای سوال اول

با توجه به داده ها به 3p4 ختم میشه که باتوجه به آرایشش عدد اتمی 16 یعنی سولفید میشه عنصر x که بارش 2- و با اکسید که اکسیژن 2- واکنش بده به دلیل بارهای مشابه ساده میشن و فرمول xo میشه . ولی اینجا همچین گزینه ای نداره و جواب کلا ی چیز دیگه اس کجای تحلیلم اشتباهه؟

و برای سوال دوم:

مگه با تغییر لایه انرژی یونش افزایش پیدا نمیکنه ؟ یعنی جهش داریم پس چطور گفته شده جواب گزینه ی یک هستش در صورتی که هر دوتاشون تو لایه ی دوم قرار دارن و اینکه مشابه گزینه های 2 و3 هستش اونا هم به همین ترتیب افزایش یافته و د لایه ی دوم اند اما گزینه ی 4 لایه تغییر کرده و به نظر گزینه 4 جوابه
      ویرایش توسط شیمیدان : 18 دی 1395 در ساعت 11:52

2. Top | #2
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      UP...

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سوال 1 : ترکیب گوگرد و اکسیژن میتونه به شکل گوگرد تری اکسید هم باشه
      سوال 2 : واسه مقایسه انرژی نخستین یونش تنها شماره لایه ملاک نیس . در یک دوره از چپ به راست شعاع اتمی کم میشه و به طور کلی انرژی نخستین یونش زیاد میشه . تو گزینه 4 با افزایش عدد اتمی انرژی نخستین یونش کم میشه

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aidaa نمایش پست ها
      سوال 1 : ترکیب گوگرد و اکسیژن میتونه به شکل گوگرد تری اکسید هم باشه
      سوال 2 : واسه مقایسه انرژی نخستین یونش تنها شماره لایه ملاک نیس . در یک دوره از چپ به راست شعاع اتمی کم میشه و به طور کلی انرژی نخستین یونش زیاد میشه . تو گزینه 4 با افزایش عدد اتمی انرژی نخستین یونش کم میشه
      نه سوال 2 میشه گزینه 1

گزینه 4 که اصلا،،،چون در یک گروه از بالا به پایین لایه ها زیاد و انرژی کمتر برای جداشدن میخواد الکترون،،، گزینه 2 و 3 هم که تغییرات غیرعادی هست دیگه، گروه 15 از 16 بیشتر و گروه 2 از 13

Sent from my C6603 using Tapatalk

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اشتباه رپلی کردم😜😜😜

Sent from my C6603 using Tapatalk

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام چرا موقع پر شدن ارایش الکترونی میگن این ترتیبشه 1s 2s 2p 3s 3p 4s 3d 4p 5s 4d 5p ,.....چرا تو این تصویر بعد از 4s اومده 4p نوشته مگه نباید 3d پرشه اخه ?یکی جواب بده اگه میدونه نمیدونم کی باید اول d پر شه کی باید sپرشه نام: Untitled.png نمایش: 14 اندازه: 105.5 کیلو بایت

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن