X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 19 از 19
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      چیکار باید بکنم نداره برادر عزیز...باید بخونید..بخونید پایه ضعیفتون برطرف میشه بهتر از پزشکی بابلم میارید..کسی اینجا راهی نداره همه خودشون دنبال همینن اگه میدونستن که اینجا نبودن

نقل قول نوشته اصلی توسط Kurosh2576 نمایش پست ها
      کجا
      Instead of success in a base I hate

I prefer to loose in a base I enjoy.

2. Top | #17
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام .دوستان من تازه شروع کردم پزشکی بابل میخوان ان شاء الله اما پایم ضعیفه نمیدونم باید چیا رو بخونم چیارو حذف کنم چند درصد بخونم اصلا حذف کنم یا نه باور کنین خیلی بلا تکلیفم
      سلام
      ببینین خیلیا از الان شروع میکنن و به تهران میرسن(راه سخت هست)ولی میشه فقط با تحمل سختی ها و گذشتن از تفریحات اونم فقط این چند ماه بعدشم ک رتبه ات رو ببینی تموم سختی ها یادت میره
      خب
      حالا برنامه
      ببین وقت ب اندازه هست پس نیاز نیست حذف کنی باهمون 14ساعت مفید میشه به همشون برسی باتعداد تست کافی
      از کتابهایی استفاده کن ک خیلی کامل و جامع همه چیز رو توضیح دادن
      بعدشم ی برنامه واسه خودت بنویس باتوجه ب توانایی ک داری و نقاط قوت وضعفت بعدشم ک همت و پشتکار خودتو میطلبه ک چند مرده حلاجی😊
      و مطمعنا میتونی حتی ب بهتر از بابل هم برسی
      اگه خدا ارزویی در دلت میندازه حتما توانایی رسیدن به اون رو در تو دیده موفق باشی😊🌹

3. Top | #18
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام.فکر کنم اگه با یه مشاور خوب و با تجربه مشورت کنی بهتر نتیجه می گیری .
      فقط هیچوقت نا امید نشو و دست از تلاش برندار

4. Top | #19
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام .دوستان من تازه شروع کردم پزشکی بابل میخوان ان شاء الله اما پایم ضعیفه نمیدونم باید چیا رو بخونم چیارو حذف کنم چند درصد بخونم اصلا حذف کنم یا نه باور کنین خیلی بلا تکلیفم

سلام سعی کنید در استانی که زندگی می کنید از یک مشاور زبده در امر کنکور کمک بگیرید ، تشخیص ضعیف بودن یا نبودن بر عهده مشاوره است ، و اینکه شما دانش اموز یا دانشجو باشید شرایط کاملا مجزایی ست، که باید بررسی کاملی صورت بگیرد و با تلاش و برنامه ریزی مناسب بتونید به مهمی که در نظر دارید دست پیدا کنید.

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن