سراغ هر چی میرید سراغ فیزیک خیلی سبز نرید خیلی اضافه گویی کرده اگر بخوای با اونج درسنامه یادبگیری هیج فایده ای نداره در از فرمول های بدردنخور
سراغ هر چی میرید سراغ فیزیک خیلی سبز نرید خیلی اضافه گویی کرده اگر بخوای با اونج درسنامه یادبگیری هیج فایده ای نداره در از فرمول های بدردنخور
فارسی را پاس بداریم
من از الان میخوام فیزیک بخونم و همه مبتکران رو دارم. تستاش زیادن. اونهایی که مهم علامت زده کفایت میکنه؟؟
سلام
دوستان کسی هست لطف بکنه و برام درسنامه خازن ها ( منظورم کل فصل یک فیزیک سوم نیست فقط خازن ها موازی و متوالی ) بفرسته؟
برای پیش 1 من نگاه کردم تستاش خیلی فرق داشت با 94 ـش ، یه سری مثال هم تو درسنامه اضافه شده بود ولی خود درسنامه ها تغییری نداشت. فیزیک 3 زیاد تستاش عوض نشده بود یه تعداد تستای جدید کنکور و سنجش اضافه شده بود و این هم تو درسنامه مثال اضافه شده بود. بقیش رو چاپ 96 دارم از چاپ های قدیمی خبر ندارم ولی برای پیش 1 و فیزیک 3 همون چاپ 94 ها رو استفاده کردم.
به نظرم بهتره روال کتاب اموزشی ابتدا با درسنامه مختصر شروع بشه و سپس تستهای متنوع ومختصر از همون مبحث
من وقتی میرم کتاب مبتکران را بخونم باحجم عظیمی از تستها مواجه میشم، با خودم میگم اصلا وقت میشه همه تستهارو بزنم؟؟؟ ادم میخوره تو ذوقش
حداقل سوالات را علامتگذاری میکرد تا بفهمیم کدوم مهمتره!!
هر چند من خودم فقط تستهای کنکور را میزنم ولاغیر حتی آزمون ازمایشی سنجش
B.sc: Civil Engineering - Tabriz University
M.sc: Marine Structures Engineering - Tehran University
آخرش نفمیدم دبیرای نسل اولی مث شهریاری یا کازرانیان .. چرا در برابر تکنیکایی که کارایی اونا 100% اثبات شده مقاومت میکنن
مثلا تکنیک تقسیم کردن آینه عدسی(از تکنیک های اصلی) به 8 قسمت رو چرا اینا نمیگن
یا اینکه شهریاری در قسمت دوقطار واسه یه سوال بیشتر از یه صفحه پاسخ نوشته به چه درد من کنکوری میخوره
با دبیرای مستبدی که سعی میکنن گذاره های علمی رو اینجوری از کانالی که خودشون مشخص میکنن عبور بدن نمیتونم ارتباط برقرار کنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)