بچه ها من پایه درسام ضعیفه بنظرتون ازالان ازصفر شروع کنم؟؟؟اخه اینجوری از برنامه ی کانون عقب میمونم...بنظرتون خوبه درسارو از پایه عمیق شروع کنم و درکنارش ازمونای کانونم بخونم؟؟
بچه ها من پایه درسام ضعیفه بنظرتون ازالان ازصفر شروع کنم؟؟؟اخه اینجوری از برنامه ی کانون عقب میمونم...بنظرتون خوبه درسارو از پایه عمیق شروع کنم و درکنارش ازمونای کانونم بخونم؟؟
اخه چرا هیشکی کمکم نمیکنه؟؟؟هرتاپیکی که ایجادمیکنم بکی نیس کمکم کنه...شاید من واقعا به کمکم میاز داشته باشم اخه اینجا کسی میدا نمیشه به من کمکم کنه؟؟؟
ضعف پایه حل میشه ( 1- منابع خوب کنکوری 2- شما حداقل تا الان هم با 10 قبول شدین باز نصف اطلاعات رو دارین ) اگه منابع کنکوری تون خوبه و با توجه به سطح خودتون خریدید دو پیشنهاد دارم 1- برنامه ریزی کنید و تا 8 بهمن یکی از پایه ها و پیش 1 رو جمع کنید و با قلم چی پیش برید 2- این تاپیک آقای افشار » موفقیت 6 ماهه در کنکور 96 چگونه ممکن است ؟
بله... همین الان شروع کن، الان شروع نکنی میخوای چیکار کنی؟ حدود 200 روز تا کنکور مونده...یه زمان کاملا کافی برای موفقیت... فقط باید بخوای و به خودت ایمان داشته باشی... پایه ات هم کم کم با تمرین قوی میشه، فقط باید منابع درستی داشته باشی با یه درسنامه خوب... توصیه من هم برای منابع کتاب درسیه، بشین و دونه به دونه تمرین های کتاب و حل کن، خیلی زود سراغ تست نرو چون اگه نتونی جواب درست بدی ناامید میشی، اول مطالب و کامل یاد بگیر و مسلط شو بعد تست بزن، اصلن هم نگران زمان نباش چون به مقدار کافی داری
ویرایش توسط Zahraa.a.p : 27 آذر 1395 در ساعت 14:29
من میخوام شروع کنم اما نمیدونم چجوری و ازکجا پیش دانشگاهی هم میشه گف ضعیفم پایه رو هم میشه گف ضعیفم بنظر شما الان که امتحانات نوبت اوله من برنامم چجوری باشه؟؟
مهم تلاش کردنه.شما از الان شروع کن محکم نتیجه کار بسپار دست خدا.اگر امتحانات نوبت اولت تشریحی برگزار میشه کتابای شب امتحان خیلی سبز بگیر تا زیاد درگیر تشریحی نشی و نود درصد وقتتو بذاری رو کتاب های تستت.تستت.کتابی که تست سطح پایین شروع کرده باشه تا سطح بالا بنظرم نیازی نیست تشریحی بخونی.
Sent from my D6502 using Tapatalk
تو فقط شروع کن
میتونی موفق بشی
فقط باید تلاش کنی
امتحانای ترمت رو جوری بخون و مسلط شو ک بتونی تستاش رو.هم بزنی حداقل بتونی پیش یک رو ببندی
باید تمرکز اصلیت و هدفت کنکوری خوندن باشه و درسهای پیش که به صورت تشریحی باید خودت رو آماده کنی برای آزمون های مدرسه در اولویت بعدی باشه و حتما در آزمون های آزمایشی مثل سنجش و گزینه دو شرکت کنید . آزمونهای قلمچی برای شما مناسب نیست چون در این سطح فقط نا امیدی برات میاره حتی در امتحانات نوبت اول هم بخشی از وقتت رو به تستی خوندن اختصاص بده چون همه تابستان ازت نمی پرسن معدلت آفرین بیست شده و تشویقت کنن می پرسن رتبه ات چند شده چی قبول شدی . موفق باشید
n.malekipoor@gmail.com
نیما ملکی پور
http://nima-malekipoor.blogfa.com
نیما ملکی پور مدرس عربی پایه تا دانشگاه با بیش از 15 سال سابقه تدریس در 5 استان - گروهی - خصوصی - مبتکر روش نوین تدریس به روش چشمی - تدریس کنکور بین 5 تا 10 جلسه به روش چشمی
09196588244 - آیدی تلگرام Mnima5@
من قلم چی ثبت نام کرده بودم و مجبورم که برم...اخه پولو که پس نمیدن تابرم ازمون دیگه ای...من تواین4هفته پیش1رو سعی میکنم تموم کنم بعد اون ازمونای کانونو پیش میبرم...فقط یه سوال نیم سال دوم من قراره از پایه شروع کنم...بنظرتون من که زوج کتاب بخوام انتخاب کنم مثلا شیمی2وفیزیک2و1خب چجوری فیزیک3وشیمی3رو بخونم؟؟؟(زیست رو از الان از پایه دوم شروع میکنم تاهرجا رسیدم پیش میرم ازاونجا به بعدش فقط کانونو پیش میبرم)
به نظر من اول باید ببینی در هر روزت چند ساعت وقت آزاد داری اگه با فرض اینکه روزی هشت ساعت وقت داشته باشی برای روزهایی که مدرسه می ری که بیشترین پرتی وقتت رو به خودش اختصاص میده و کلاس های مدرسه معمولا عملا کمکی به تست زدنت و خوندنت به سبک کنکور نمیکنه این هشت ساعت رو دو ساعت به درس فردای مدرسه ت اختصاص بده نهایت سه ساعت زیرا پیش دانشگاهی فقط 5 درصد تو رشته های درجه سه تأثیر داره نه تو رشته های درجه یکتون مثل پزشکی . پس بهتره پنج یا شش ساعت از هشت ساعت رو به تستی خوندنت اختصاص بده هر روز زیست تو برنامه ات باشه و سایر دروس رو از همون پایه باید شروع کنی بیای بالا و راه عاقلانه دیگه ای نیست . و بعد از عید تمرکزت رو درسهای سوم و پیشت باشه
n.malekipoor@gmail.com
نیما ملکی پور
http://nima-malekipoor.blogfa.com
نیما ملکی پور مدرس عربی پایه تا دانشگاه با بیش از 15 سال سابقه تدریس در 5 استان - گروهی - خصوصی - مبتکر روش نوین تدریس به روش چشمی - تدریس کنکور بین 5 تا 10 جلسه به روش چشمی
09196588244 - آیدی تلگرام Mnima5@
مرسی ازکمکاتون...ولی یکی از دوستان گفتن تا8بهمن پیش1ویکی از پایه ها رو جمع بندی کنم(ازالان شروع کنم و پیش1روازمون24دی و یکی از پایه هارو8بهمن جمع بندی کنم)بنظرتون درسته یاخیر؟؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)