X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

Mashkok
      نمایش مشخصات

asdfsdafddsfcxnxcvnxcv

fsdafddsfcxnxcvnxfsdafddsfcxnxcvnxfsdafddsfcxnxcvn xfsdafddsfcxnxcvnxfsdafddsfcxnxcvnxfsdafddsfcxnxcv nxfsdafddsfcxnfsdafddsfcxnxcvnxfsdafddsfcxnxcvnxfs dafddsfcxnxcvnxfsdafddsfcxnxcvnxfsdafddsfcxnxcvnxf sdafddsfcxnxcvnxafddsfcxnxcvnx
      ویرایش توسط Majid9731 : 08 دی 1400 در ساعت 10:47

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Majid9731 نمایش پست ها
      میدونم شاید سوال بدی باشه ولی من دینیم خیلی ضعیفه ولی بقیه درسای حفظیو میتونم ازش بر بیام.
      البته یه چیزیو بگم که معلممون هم سخت گیره و میگه باید دینیو خط به خط حفظ کنید
      حالا سوال اصلیم اینجاست:
      چجوری باید دینیو حفظ کنم(اونم خط به خط)؟
      خط به خط که مال امتحان نهاییه
      شما باید بدونی هر بخش درس مربوط به کدام آیه یا حدیث اون درسه
      و هچنین آره باید بعضیا رو حفظ باشی
      که در اثر زیاد تست زدن میفهمی کجا ها رو باید حفظ باشی
      پرنده ای که از مترسک بترسد،از گرسنگی خواهد مرد ... "ارنستو چه گوآرا"

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      بعنوان یه برادر چندتا پیش نهاد بهت میدم.
      اول اینکه قبلو اینکه دینی رو بخونی سعی کن تمام آیات رو حفظ کنی (ترجمش که راحته) اینکار خیلی خیلی خیلی کمکت میکنه.
      دوم اینکه بعد از آیات برو سراغ درس ها در این رابطه هم در دوره های اول و دوم تست نزن بخون و جاهای مهمش که اصولا تو کمک درسی هاهم گفته حفظ کن و بفهم ، بفهم ، بفهم
      بعدش یک توصیه بجای اینکه 3 بار یه درسو بخونی و 200 تا ازش تست بزنی یه بازه برا خودت تعیین کن و مثلا بگو تو دوهفته میخوام دینی 2 بخونم و از هردرس 20 تا تست بزنم.
      20 بار دینی رو مرور کردن خیلی بهتر از 3 بار خودکشی تو مفهوم خونیه.
      دادا یه پیش نهاد بود همش.
      امیدوارم کمکت کرده باشه.
      در ضمن خیلی درس راحتیه هاااااا بعد عربی که هولوهههههه دینی هولوترین عمومیه.
      برات آرزوی موفقیت دارم(توکل به او)

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اول از همه باید بدونید که تاثیر دروس عمومی قابل انکار نیست...خصوصا درسی مثه معارف که تو کنکور ضریب سه رو به خودش اختصاص داده......پس باید در این درس درصد خوبی کسب کنید.....حالا اینکه چطور درصد مطلوبی بدست بیارین.....من روش خودم رو براتون میگم....اول از همه خوندن آیات و پیام آیه هاست.......وقتی آشنایی مختصر با آیه ها پیدا کردین...به سراغ متن درس برین....دقت کنید که درسته که معارف یک درس حفظیه ...اما حفظ کردن و طوطی وار خوندن متن کتاب در کنکور هیچ کمکی به شما نمیکنه....باید واقعا اون مطلب رو بفهمین در این صورت سریعا میتونید آیه مرتبط با اون قسمت رو پیدا کنید....و اما بعد از اینا باید به مقدار کافی تست کار کنید تا مطالب کاملا براتون جا بیفته و هیچ نقطه ابهامی از اون درس نداشته باشین.....در ضمن اگه بتونین آیات مرتبط در سه تا کتاب رو تشخیص بدین حداقل ۶۰ درصد کنکور رو کسب کردین.....از منابع خوب استفاده کنید.....موفق باشید!!!

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Majid9731 نمایش پست ها
      میدونم شاید سوال بدی باشه ولی من دینیم خیلی ضعیفه ولی بقیه درسای حفظیو میتونم ازش بر بیام.
      البته یه چیزیو بگم که معلممون هم سخت گیره و میگه باید دینیو خط به خط حفظ کنید
      حالا سوال اصلیم اینجاست:
      چجوری باید دینیو حفظ کنم(اونم خط به خط)؟
      راه حل خاصي به ذهنم نمياد ولي اينا رو بهتون پيشنهاد مي كنم
      آيه ها رو حفظ باشيد
      علت و معلول ها رو بدونيد
      وقتي كه يه قسمت از يه درس رو ميخونين مراجعه كنيد به آيات همون درس و ببينين به كدوم آيه مربوط ميشه
      بعضي از كلمه ها تو آيه ها كليدي هستن
      مثلاً آيه هايي كه با "و من آياته"آغاز ميشن بيانگر اينه كه موجودات جهان آيه و نشانه حكمت و تدبير خالق خود هستن
      و يا مثلا تمام آياتي كه از خلقت آسمان ها و زمين و يا آفرينش انسان ياد مي كنند بيانگر توحيد در خالقيت اند
      موفق باشيد...!

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نماز بخون دینت خوب میشه

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن