X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

عمومی از بهمن ؟ نظر شما ...

سلام و خسته نباشید به همه اعضای محترم انجمن .
      دوستان واقعیتش من فارغ التحصیلم و درصدای عمومی پارسالم به این شکل بود : ادبیات ۶۱ عربی ۶۸ دینی ۶۴ زبان ۸۰ و امسال تصمیم گرفتم تا بهمن فقط اختصاصی بخونم بعدش از بهمن تا عید عمومی یه دور اگه بشه و بعد عیدم برا جمع بندی انشالا ...
      خواستم نظرتون رو بدونم به نظرتون درسته این کار ؟ منظورم اینه شدنیه یا باعث افت درصدای عمومی نمیشه مثلا ؟ کسی بوده اینکارو بکنه؟
      کلا نظرتون چیست؟ چون کمی مردد شدم تو این روش .
      با تشکر

? What is the Most resilient Parasite? A Bacteria? A Virus? An Intestinal worm
      ;An idea
      ... Resilient, Highly contagious
      .Once an idea has taken hold of the brain it’s almost impossible to eradicate
      .An idea that is fully formed, fully understood,That sticks, right in there somewhere

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط banker نمایش پست ها
      دوستان واقعیتش من فارغ التحصیلم و درصدای عمومی پارسالم به این شکل بود : ادبیات ۶۱ عربی ۶۸ دینی ۶۴ زبان ۸۰ و امسال تصمیم گرفتم تا بهمن فقط اختصاصی بخونم بعدش از بهمن تا عید عمومی یه دور اگه بشه و بعد عیدم برا جمع بندی انشالا ...
      خواستم نظرتون رو بدونم به نظرتون درسته این کار ؟ منظورم اینه شدنیه یا باعث افت درصدای عمومی نمیشه مثلا ؟ کسی بوده اینکارو بکنه؟
      با تشکر
      منم تقریبا همین شرایطو دارم با این تفاوت که عربی نصفت زدم و درصد دینی و زبانتو برعکس زدم
      من خودم امسال با میانگین روزی 10 ساعت مطالعه برا عمومی تقریبا 1 ساعت وقت گذاشتم که تا الان خوب بوده مباحثو مطابق قلم چی تموم کردم فک کنم اینکار از این که کلا بذاری کنار از بهمن شروع کنی بهتر باشه مخصوصا عربی که باید تست زیادی بزنی
      بازم بزرگان نظر بدن ببینم اگه نظر شما بهتره منم همینو در پیش بگیرم

3. Top | #3

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط banker نمایش پست ها
      با تشکر
      داداش تو که درصدات خوب بوده رتبتم که میدونم خوب بوده به نظر من یه تایمی رو بذار واسه عمومی تا بهمنو
      تعادل داشته باش
      بعد اگه نخونی تا بهمن ممکنه نتونی دوباره برگردی به حالت اولت
      یه تایمیو بزار واسش که نه سیخ بسوزه نه کباب...
      LEAVE ONE WOLF ALIVE...& THE SHEEPS ARE NEVER SAFE

4. Top | #4
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      با ديني٨٠(فرار بودن،البته ن ديگه خيلي نزديك كنكور!!ولي اگه تو بازه طولاني خونده بشه بازده بالاتري داره تا اينكه هول هولكي خونده بشه!!) درصد موافقم با زبان ٥٠(زبانت مثه اينكه خوبه،والا با اينم كاملا مخالف بودم) درصد موافقم با عربي٣٠ درصد(تست مي خواد هم قواعد برا تسلط و هم برا ترجمه ،سرعتت بره بالا!!) موافقم با ادبيات كاملا مخالفم(نميشه،چون تسلط كامل بر لغت مي خواد كه مرور زياد مي خواد،املا تست مي خواد،تاريخ ادبيات مثه لغت،قرابت معنايي برا تسلط و سرعت تست مي خواد،آرايه و زبان فارسي بستگي به خودت داره كه چقدر تسلط داري يا قصد زدن تو كنكور داري يا نه!!)
      ویرایش توسط satar98 : 18 آذر 1395 در ساعت 22:59

5. Top | #5

نمایش مشخصات
      والا من خودم به خاطر عمومی سوختم
      عربی 8
      ادبیات 32
      انگلیسی 82
      دینی 72
      رتبه ی منطقه 7000
      کارنامه رو که دیدم داشتم زمینو گاز میگرفتم
      عمومی نابودم کرد سال پیش
      واسه همین میگم هرچقدر هم که میخوای نخونی باز یه تایمه کوچیکیو بزار براش که از فضا دور نشی
      LEAVE ONE WOLF ALIVE...& THE SHEEPS ARE NEVER SAFE

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

khejalati
      نمایش مشخصات
      معذرت میخوام رتبتون چند بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ استارتر عزیز !!!
      و خدایی که در این نزدیکی ...

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن