X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

khejalati
      نمایش مشخصات

کتاب فیزیک با تست زیاد

سلام همگی
      دوستان من یه کتاب تست فیزیک میخوام که فقط تست داشته باشه با پاسخنامه خوب؟ ، اخه مثلا من فیزیک پیش گاج و پایه خیلی سبز دارم و تو بعضی از دروس با کمبود تست مواجه شدم طوری که دوباره همون تست ها رو زدم ، و سوال بعدی اینکه ایا نیازی هست منبع تست دیگه ای فراهم کنم یانه همون تست ها رو دوباره بزنم؟
      تشکر فراوان

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من یه زمان سوالم این بود که برای فیزیک دوبار تستای گاج رو بزنم بهتره یا اینکه یه کتاب دیگه ام بگیرم تستای اون رو هم بزنم ! فهمیدم که هردو!!
      تستای گاج اکثرا مال کنکوره پس باید بیشتر بهش بها بدی ولی کارکردن کتابی مثل نشرالگو هم واقعا عالیه. البته واجبِ واجب هم نیست حتما یه کتاب دیگه کار کنی خیلی از عزیزان این انجمن هم با گاج به درصد های عالی رسیدند

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

khejalati
      نمایش مشخصات
      پس یعنی همونا رو دوباره بزنم و بیشتر بهشون تسلط پیدا کنم بهتره بنظرتون؟ (اخه من سراغ یه کتاب میگشتم که فقط تست باشه یعنی درسنامه نداشته باشه)

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dead.Mask نمایش پست ها
      سلام همگی
      دوستان من یه کتاب تست فیزیک میخوام که فقط تست داشته باشه با پاسخنامه خوب؟ ، اخه مثلا من فیزیک پیش گاج و پایه خیلی سبز دارم و تو بعضی از دروس با کمبود تست مواجه شدم طوری که دوباره همون تست ها رو زدم ، و سوال بعدی اینکه ایا نیازی هست منبع تست دیگه ای فراهم کنم یانه همون تست ها رو دوباره بزنم؟
      تشکر فراوان

چار جلدی خیلی سبز کم تست داره ؟!؟
      بی خیال دوبار همشو زدی تا الان ؟!

? What is the Most resilient Parasite? A Bacteria? A Virus? An Intestinal worm
      ;An idea
      ... Resilient, Highly contagious
      .Once an idea has taken hold of the brain it’s almost impossible to eradicate
      .An idea that is fully formed, fully understood,That sticks, right in there somewhere

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dead.Mask نمایش پست ها
      پس یعنی همونا رو دوباره بزنم و بیشتر بهشون تسلط پیدا کنم بهتره بنظرتون؟ (اخه من سراغ یه کتاب میگشتم که فقط تست باشه یعنی درسنامه نداشته باشه)
      اگ میخوای کتابی بخری جامع نشرالگو رو بگیر.....

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      فیزیک مبتکران فرید شهریاری رو بگیر. عالیه

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      به نظر من کتاب نگیر / همون تست هارو بزن اما اینبار سعی کن روش حل رو کوتاه تر بکنی و روی تست ها بیشتر فکر کنی | در درس فیزیک خیلی تیپ تست زیاد نداریم بلکه ادبیات سوالات طوری طرح میشه که فرد رو گیج میکنه

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن