X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 5 از 6 نخستنخست ... 456 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 61 به 75 از 76
    1. Top | #61
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      این تاپیکو دیدم کلا یه جا همه انرژیم نابود شد کاش هیچ دانش اموزی بخاطر این شرایط از پیشرفتش عقب نمونه شرمنده داداش منم کتابو ندارم خودم خ سبز میخونمولی پستای دوستانو دیدم خوشحال شدم واقعا چقد همه مهربون و با معرفتن انشالله همگی به مراد دلتون برسین و نتیجه کنکورتون عاااااااااااااااااااااااا للللللللللللللییییییییییی ییییی بشه

2. Top | #62
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nasrin-m نمایش پست ها
      این تاپیکو دیدم کلا یه جا همه انرژیم نابود شد کاش هیچ دانش اموزی بخاطر این شرایط از پیشرفتش عقب نمونه شرمنده داداش منم کتابو ندارم خودم خ سبز میخونمولی پستای دوستانو دیدم خوشحال شدم واقعا چقد همه مهربون و با معرفتن انشالله همگی به مراد دلتون برسین و نتیجه کنکورتون عاااااااااااااااااااااااا للللللللللللللییییییییییی ییییی بشه
      دقیقا همن طوره که میگید من هنوز تو معرفت بعضی از بچه های انجمن موندم دمشون گرم خیلی با معرفتن بعضیا ممنونم از همگی .. مطمون باشید از هر دستی بدید از همون دستم میگیرید شاید اصلا چندین برابرشو .... ولی حتما میگیرید

3. Top | #63
      roc
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hamidshams نمایش پست ها
      سلام به همه راستش سخته یه چیزی رو گدایی کردن اما مجبورم ... دوسه تا تاپیک با عنوان پایم ضعیفه و اینا گذاشتم ... دوستان که دست یکی یکیشون رو میبوسم و ممنونم ازشون .. بهم تو درس فیزیک کتاب مبتکران آقای شهریاری رو پیشنهاد کردن ... راستش وضعیتم ناجوره از لحاظ مالی میخواستم ببینم اونایی که کنکور دادان و این کتاب رو لازم ندارن ویا به هر دلیلی دارنش و ازش استفاده نمیکنن بدنش به من ... ببخشید مجبور بودم این تاپیک رو بزنم

به هیچ وجه نمی خواستم این حرف رو بزنم ولی مجبورم کردی

شما چه طور محتاجی هستی که پول کتاب نداری اما پول اینترنت داری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه و فقط اگه 1% به حرفات می تونستم اعتماد کنم خودم یه نو شو می خریدم برات پستش می کردم

ول حیف نمی تونم بهت اعتماد کنم

4. Top | #64
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      مثلا کتابو میخواد چیکار کنه که اعتماد نداری با اینترنت مقایسه میکنی؟ میگه کتابی که لازم نداری بده
      دوست عزیز من فیزیک گاجو دارم بهت میدم

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

5. Top | #65
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      مشکلتون حل شد ؟! من گاج دارم اگر خواستید در خدمتم
      Great men are not born great but they grow great

6. Top | #66
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      [QUOTE=roc;1020102]به هیچ وجه نمی خواستم این حرف رو بزنم ولی مجبورم کردی

شما چه طور محتاجی هستی که پول کتاب نداری اما پول اینترنت داری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه و فقط اگه 1% به حرفات می تونستم اعتماد کنم خودم یه نو شو می خریدم برات پستش می کردم

ول حیف نمی تونم بهت اعتماد کنم[/QUOTEبه هیچ وجه به اعتماد افراد کم درکی مثل تو نیاز ندارم به هیچ وجه!! اینجا تو همین انجمن افرادی بودن که تونستن به من اعتماد کنن و مثل یه انسان به من کمک کنن بستگی به سطح فکر و شعور خودت داره که چه فکری در مورد این پست من کردی ... داداش اینترنت امروز یکی از ساده ترین نیاز های بشریته من با ماهی شش هزار تومن از اینترنت استفاده میکنم تو فکر میکنی چی؟؟؟ به خدا قسم الان تو این عصر که همه حداقل یه گوشی اندرویدی دارن ولی من هنوز تو گوشی نوکیا ساده خودم موندم تو چی فکر کردی با خودت که این حرفو زدی به خدا نمیبخشمت چون زود قضاوت کردی ... همین جا یکی از آبجی های گلم تو انجمن به من اعتماد کرد و چندتا تاب برام فرستاد بدون هیچ چشم داشتی پس نیازی به اعتماد تو ندارم......

7. Top | #67
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط roc نمایش پست ها
      به هیچ وجه نمی خواستم این حرف رو بزنم ولی مجبورم کردی

ول حیف نمی تونم بهت اعتماد کنم
      به هیچ وجه به اعتماد افراد کم درکی مثل تو نیاز ندارم به هیچ وجه!! اینجا تو همین انجمن افرادی بودن که تونستن به من اعتماد کنن و مثل یه انسان به من کمک کنن بستگی به سطح فکر و شعور خودت داره که چه فکری در مورد این پست من کردی ... داداش اینترنت امروز یکی از ساده ترین نیاز های بشریته من با ماهی شش هزار تومن از اینترنت استفاده میکنم تو فکر میکنی چی؟؟؟ به خدا قسم الان تو این عصر که همه حداقل یه گوشی اندرویدی دارن ولی من هنوز تو گوشی نوکیا ساده خودم موندم تو چی فکر کردی با خودت که این حرفو زدی به خدا نمیبخشمت چون زود قضاوت کردی ... همین جا یکی از آبجی های گلم تو انجمن به من اعتماد کرد و چندتا تاب برام فرستاد بدون هیچ چشم داشتی پس نیازی به اعتماد تو ندارم......

8. Top | #68
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط e.z1376 نمایش پست ها
      مشکلتون حل شد ؟! من گاج دارم اگر خواستید در خدمتم
      مرسی ابجی ممنونم از محبتت حل شد تا حدودی

9. Top | #69
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hamidshams نمایش پست ها
      سلام به همه راستش سخته یه چیزی رو گدایی کردن اما مجبورم ... دوسه تا تاپیک با عنوان پایم ضعیفه و اینا گذاشتم ... دوستان که دست یکی یکیشون رو میبوسم و ممنونم ازشون .. بهم تو درس فیزیک کتاب مبتکران آقای شهریاری رو پیشنهاد کردن ... راستش وضعیتم ناجوره از لحاظ مالی میخواستم ببینم اونایی که کنکور دادان و این کتاب رو لازم ندارن ویا به هر دلیلی دارنش و ازش استفاده نمیکنن بدنش به من ... ببخشید مجبور بودم این تاپیک رو بزنم
      حاجی چرا از خودت داری اسطوره میسازی ، چرا جوری وانمود میکنی که بدبخت ترین ادمی ؟ حس خوبی بهت میده؟

دنیا همینه میفهمی ! مثلث زندگی رنج کار عشق هست..

تو به چیزی عشق داشته باشی باس قاعده اون عشق که کار و رنج هست رو فراهم کنی..

خلاصه کلام برو ده روز روزی 30 تومن کار کن میشه 300 تومن من قول میدم با اون ده روز از کنکور عقب نیفتی..

استاتوس تو چک کردم ماشالله خوب فعالیت داری اینجا به جای لـــــــــــــــــاس زدن اینجا برو کار کن..

فکر نکن بات دشمنم این حرفارو زدم،گفتم بهت تلنگر بخوره بفهمی کجایی...

امیدوارم ناراحت نشده باشی

10. Top | #70
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      [QUOTE=eskalis;1020190] حاجی چرا از خودت داری اسطوره میسازی ، چرا جوری وانمود میکنی که بدبخت ترین ادمی ؟ حس خوبی بهت میده؟

خلاصه کلام برو ده روز روزی 30 تومن کار کن میشه 300 تومن من قول میدم با اون ده روز از کنکور عقب نیفتی..

استاتوس تو چک کردم ماشالله خوب فعالیت داری اینجا به جای لـــــــــــــــــاس زدن اینجا برو کار کن..

[/QUOTEداداش چرا وقتی چیزی رو نمیدونی اظهار نظر میکنی؟؟؟ من هدفم بدبخت نشون دادان خودم نبود من هدفم کمک خواستن از کسی بود که چندتا کتاب داره و بهشون نیازی نداره.... چی فکر کردی میدونی من کجا زندگی میکنم؟؟؟ یه جایی که جمعیت افرادی که کار دارن به تعداد انگشتای دست مونه .. چی فکر کردی؟؟؟ من پدرم دو ماهه کا تو خونه بیکار افتاده التماس میکنه واسه یه روز سر کار رفتن داره با یارانه زندگیشو میگذرونه حالا من به همین راحتی برم سر کار؟؟؟ کاش میدونستی من تو چه شهری هستم اسمشو اینجا بهت نمیگم خواستی تو خصوصی میگم بهت یه چهار راه داره روزا نود درصد جونای بیکارش اونجا جمع میشن اگه یه نفر ببینه اشکش در میاد .. خیلی زود قضاوت میکنیم همین.... من خودم رو بدبخت نشون نمیدم ایشالا به هدفمم میرسم چون یه افراد مردی پشت سم هستن تو هستی که داری خودتو خیلی روشن فکر نشون میدی

11. Top | #71
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط eskalis نمایش پست ها
      حاجی چرا از خودت داری اسطوره میسازی ، چرا جوری وانمود میکنی که بدبخت ترین ادمی ؟ حس خوبی بهت میده؟

​داداش چرا وقتی چیزی رو نمیدونی اظهار نظر میکنی؟؟؟ من هدفم بدبخت نشون دادان خودم نبود من هدفم کمک خواستن از کسی بود که چندتا کتاب داره و بهشون نیازی نداره.... چی فکر کردی میدونی من کجا زندگی میکنم؟؟؟ یه جایی که جمعیت افرادی که کار دارن به تعداد انگشتای دست مونه .. چی فکر کردی؟؟؟ من پدرم دو ماهه کا تو خونه بیکار افتاده التماس میکنه واسه یه روز سر کار رفتن داره با یارانه زندگیشو میگذرونه حالا من به همین راحتی برم سر کار؟؟؟ کاش میدونستی من تو چه شهری هستم اسمشو اینجا بهت نمیگم خواستی تو خصوصی میگم بهت یه چهار راه داره روزا نود درصد جونای بیکارش اونجا جمع میشن اگه یه نفر ببینه اشکش در میاد .. خیلی زود قضاوت میکنیم همین.... من خودم رو بدبخت نشون نمیدم ایشالا به هدفمم میرسم چون یه افراد مردی پشت سم هستن تو هستی که داری خودتو خیلی روشن فکر نشون میدی

12. Top | #72

Mamoli
      نمایش مشخصات
      ببخشید امیدواربودم بتونم کمکتون کنم ولی خودمم فعلا نمیدونم چه کتابی بخرم هنوز دارم بافیلمایی که ازدبیرستان شریف دانلود کردم درس میخونم وکتابای درسیمو میخونم یادمه تابستون یه آقاپسری که توکنکور رتبه ی خوبی آورده بود گف من تا دی ماه تموم کتابامو خوندم ووقتی به تسلط رسیدم تست زدم ومرور کردم شماهم الان اگه میتونید اینکارو بکنید وهمچنین میتونید از سایت گزینه دو تستارو دانلود کنید وبدون کتاب تست بزنید منکه فعلادارم اینکارو میکنم موفق باشید براتون دعامیکنم

13. Top | #73
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ای بابا

من کتاب کمک درسی زیاد دارم ولی قدیمین.....مال ۸۹ ایطرفا...به کارت میاد؟

((دوست عزیز شما سعی کنید اگر مشکل مالی دارید و توانایی خرید کتاب ندارید و فکر میکنید چاره راهتون اینجاست حداقل از ادبیات صحیح تری استفاده کنید....بهتر بود فقط عنوان میکردید که به دلیل مشکل مالی نیاز به کتاب دارید و وارد جزئیات و مشکلات شخصی و خانوادگی نمیشدید(در جواب هایی که به دوستان دادید).....دوستانی که اینجا میان خوراک فکری منفی براشون مشکل ساز و باعث سردی و یا نا امیدی و درنهایت فاصله از درس میشه...ممنون میشم اصلاح کنید))

Sent from My Galaxy
      ویرایش توسط Hasan 1333 : 27 آبان 1395 در ساعت 11:42

14. Top | #74
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط eskalis نمایش پست ها

الان فاز داری اسطوره تلنگر زدنی؟مسیر خوشبختی رو یافتی؟فازت چیه
      کسی این حرفو میزنه یعنی پول تو جیبی از باباش میگیره وگرنه هر .... میدونه شهرستان اوضاع کار چطوریه و حقوق روزی 30تومن یه رویاس.نمیدونی بازم از بابات بپرس یه تلنگری بهت بخوره از این جهل دربیای

15. Top | #75
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hasan 1333 نمایش پست ها
      ای بابا

من کتاب کمک درسی زیاد دارم ولی قدیمین.....مال ۸۹ ایطرفا...به کارت میاد؟

((دوست عزیز شما سعی کنید اگر مشکل مالی دارید و توانایی خرید کتاب ندارید و فکر میکنید چاره راهتون اینجاست حداقل از ادبیات صحیح تری استفاده کنید....بهتر بود فقط عنوان میکردید که به دلیل مشکل مالی نیاز به کتاب دارید و وارد جزئیات و مشکلات شخصی و خانوادگی نمیشدید(در جواب هایی که به دوستان دادید).....دوستانی که اینجا میان خوراک فکری منفی براشون مشکل ساز و باعث سردی و یا نا امیدی و درنهایت فاصله از درس میشه...ممنون میشم اصلاح کنید))

Sent from My Galaxy
      داداش ممنونم از نظرت ولی منظورت رو از ادبیات صحیح تر نفهمیدم دیگه چطور باید به کسی که دار راحت خردم میکنه حرف بزنم؟؟؟؟

صفحه 5 از 6 نخستنخست ... 456 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 5 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن