X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

موضوع: اراده ی قوی

1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات

اراده ی قوی

سلام...دوستان من یه مدت خیلی عالی میخونم بعد یه مدت کلا ول میکنم...بنظرتون چیکارکنم که عالی باشم؟؟الان که موقعیتمم حساسه نمیدونم چرا میخونما ولی وقتی به یه هفته ی قبلم نگا میکنم میبینم نه پایه خوندم نه پیش الان کلا ناامید شدم اصن نمیتونم بخونم فک میکنم دیرشده...تابستونم بابهانه رف ازاولم اینجوری شروع شده اصن اراده ندارم نمیدونم بعضیا چجوری رو برنامشون ثابت قدمن ینی چیکارمیکنن که میگن باید برنامم اجراشه؟!چجوری خوابشونو کنترل میکنن؟؟چیکارمیکنن درس ازهمه چیز مهمتره؟؟چیکارمیکنن که میخوان برا هدفشون هرسختییو تحمل کنن؟خیلی دوس دارم مث اینجور ادما باشم ولی نمیدونم چجوری؟میخوام ارادم ازجنس اهن باشه میخوام تواین8ماه به هدفم برسم ینی دیرنیس؟؟میشه؟؟؟

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط f.r.ch.m.7871 نمایش پست ها
      سلام...دوستان من یه مدت خیلی عالی میخونم بعد یه مدت کلا ول میکنم...بنظرتون چیکارکنم که عالی باشم؟؟الان که موقعیتمم حساسه نمیدونم چرا میخونما ولی وقتی به یه هفته ی قبلم نگا میکنم میبینم نه پایه خوندم نه پیش الان کلا ناامید شدم اصن نمیتونم بخونم فک میکنم دیرشده...تابستونم بابهانه رف ازاولم اینجوری شروع شده اصن اراده ندارم نمیدونم بعضیا چجوری رو برنامشون ثابت قدمن ینی چیکارمیکنن که میگن باید برنامم اجراشه؟!چجوری خوابشونو کنترل میکنن؟؟چیکارمیکنن درس ازهمه چیز مهمتره؟؟چیکارمیکنن که میخوان برا هدفشون هرسختییو تحمل کنن؟خیلی دوس دارم مث اینجور ادما باشم ولی نمیدونم چجوری؟میخوام ارادم ازجنس اهن باشه میخوام تواین8ماه به هدفم برسم ینی دیرنیس؟؟میشه؟؟؟
      به عنوان یه پشت کنکوری میگم
      اگه من ابان ماه پارسال نمیگفتم دیره دیره و مث ادم میخوندم الان 3 رقمی بودم ب جا 5 رقمی
      اینکه اراده جنس اهن دارن هم منم دنبالشم ک چجوری -_-

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام دوستان کسی در مورد شرایط کنکور دادن با مدرک معادل فوق دیپلم اطلاع داره.اگه اطلاع دارید کمکم کنید لطفا

4. Top | #4
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      منم پارسال این مشکلو داشتم خیلی شدیدولی خوشبختانه از تابستون کم کمک درست شدم.....دلیل اصلیش این بود که همیشه واسه خودم نقطه عطف در نظر میگرفتمو بعدشم وضع خراب تر میشد بر عکس انتظارم..مثلا قرار بود ساعت 9 شروع کنم میذاشتمش واسع 10 و همین طور این کار رو ادامه میدادم اخرشم شروع نمیکردم....در ابعاد بزرگتر هم بود.مثلا اگه 3 روز از برنامه ازمون عقب میموندم دیگه ولش میکردم با خودم میگفتم از ازمون بعدکه خوب فقط خودمو گول میزدم ......
      .
      یکی از راه های مقابله با این مشکل اینه که در مقابل این حس های گول زننده باایستی و برخلاف میلت عمل کنی.کم کمک با این کا ارادت به طرز عجیبی میره بالا..و حتی این حس که دنبال نقطه عطف باشی سراغت نمیاد......
      ....مثلا اگه فردا تا ساعت 6 بعد از ظهر برنامه ریزی کردی که دیگه شروع کنی .از ساعت 7 همون روز شروع کن نه فردا......یه موضوع دیگه هم هست اینکه مطعن باش هیچ شروعی کامل و بدون نقص نیست و به مرور زمان درست میشه و باید چند روز ی درگیر بشی تا بی نقص بشی........بای بای

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اگه خودت بخای!هیچوقت دیر نیس!نهایتا اگه به اون ایده آلتم نرسیدی حداقل از اون چه که الان هستی بهتر میشی قطعا!! ینی شما شروع کن عزمتو جزم کن بخون ..اگه دو رقمی نشدی عب نداره !حداقل سه رقمی یا چهاررقمی که میشی!ولی اگه نخونی ول کنی همین چهار رقمی هم نمیاری !!

شما وقتی فکرت کنکوری بشه...خود به خود صبح زود بلند میشی!خود به خود میبینی داره برنامه هات اجرا میشه...میبینی واسه رسیدن به هدفت حاضری قید همه چیو بزنی :\

به خودت سختی بده یه چن روز!عوامل انحرافی مث موبایل و نت رو از جلو چشات گم و گور کن...درس بخون!حتی وقتیم که درس نمیخونی به کنکور و هدفت فکر کن...کم کم میبینی برات میشه یه عادت!اگه یه روز نخونی اونوخ عذاب وجدان میگیری :\باور کن!

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      واقعا انگیزه میدین بهم بازم بگین))))واقعا ادم خوشش میاد بیاد توانجمن بابچه ها حرف بزنه

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بعضی از بچه ها من و میشناسن پارسال یک ادم منفی بودم
      کاش الان پارسال بود و من مث ادم میخوندم و 3 رقمی میشدم
      الان خیلی حسرت میخورم خیلیییی

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط f.r.ch.m.7871 نمایش پست ها
      کافیه فقط 1 ساعت بری به دانشگاه مورد علاقت از اون به بعد درس میخونی مثل ...

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      مشکل اینجاس اصن شرایطش نیس برم دانشگاه مورد علاقم خیلی دوس دارم ببینمش

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن