سلام . توی کافه بازار داشتم میگشتم . دیدم یک بخش داره به اسم آموزشی (تا حالا خودم توش نرفته بودم !) . وقتی که داخلش شدم دیدم کلی نرم افزار خوب اون تو هست که بیشترشون هم رایگانه ! . از دیشب تا حالا با خیلیاشون کار کردم و میخوام بهتریناشون را بهتون معرفی کنم تا شما هم مثل من از این نرم افزار های خوب و عالی استفاده کنید .
1. اولین و بهترین نرم افزاری که من پیدا کردم یک نرم افزار بود به اسم " همکلاسی " . این نرم افزار یک بانک خیلی بزرگه از جزوه های کنکوری ، امتحانات ، و حل تشریحی کنکور های سراسری . چیزی که باعث شد من این نرم افزار را به عنوان بهترین نرم افزار از نظر خودم معرفی کنم یکی دیزاین واقعا عالیش بود و کامل بودن بانکش و دسته بندی فوق العاده اش !
لینک کافه بازار
لینک سایت
2. دومین نرم افزار که میخوام معرفی کنم ، نرم افزار "شیمی آلا " هستش . این نرم افزار هم واقعا دوست دارم . اول اینکه یک دبیر خوبی مثل آقای اقاجانی داره و دوم این که اینم دیزاینش خوبه و خوب آلا هم که معرف حضورتون هست .
لینک کافه بازار
لینک سایت
3. سومین نرم افزار "فرمول های ریاضی Ms book " هستش . این نرم افزار دیزاینش به خوبی اون دوتا نیست ولی خوب کارش جالبه . تمام فرمول های ریاضییات دبیرستان را جمع کرده .
لینک کافه بازار
لینک سایت
اگه شما هم نرم افزاری میشناسید که برای بچه ها میتونه مفید باشه . توی همین تاپیک بگید که همه ی بچه ها بتونن استفاده کنن و در آخر نظرتون را راجع به هر نرم افزار بگید