X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات

برم مدرسه یانرم؟؟

سلام به دوستان عزیز...درسته الان موقعش نیس ولی خب حرف5ماه دیگه بیشتر نیس ولی واقعا این5ماه برام مهمه
      من سرکلاسا اصن نمیتونم گوش کنم تومدرسه بادوستام که باشم درس نمیخونم...مدرسمون اصن خوب نیس معلمام تشریحی درس میدن که خودمم میتونم بخونم شیمی حتی یه واکنشو درس نمیتونه بنویسه تاکتاب نباشه که جوابه سوالو ازروش نگاکنه نمیتونه توضیح بده زیست بدنیس ولی خوبم نیس فیزیک فقط یه جزوه با چن تا سوال تشریحیه ریاضیم همینجور زمین فقط خلاصه میگه برامون عمومیام که نگم فقط خوندنش باخودمونه بااین شرایط بنظرتون برم مدرسه؟؟؟خودم تصمیمم اینه نرم خودم براهرکتابم یه کتاب تست درستو حسابی دارم که بتونم باهاش جلو برم بنظرتون تصمیمم درسته یااینکه برم مدرسه؟؟؟کانونم میرم مرسی ممنون بچه های عزیز

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام، اگه میبینی که تو روزای تعطیل خیلی خوب می خونی و بدون معلم یاد میگیری قطعا نرو.

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      خودم بهتر یادمیگیرم دوستام میگن اگه تودرسی موندی فیلم اموزشی دانلود کن یادبگیر فقط شک دارم

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      مدرسه رو با خاک یکسان کردی تصمیم تون رو گرفتین خب هر کاری که فکر میکنید درسته انجام بدید ، اما ببینید مدرسه اجازه میده یا نه /

5. Top | #5
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      تجربه خودم:مدرسه رو ببوس کامل بذا کنار
      من پارسال میرفتم مدرسه غیر از زنگ دیفرانسیل کلا خواب بودم خواب واقعی ها دیفرانسیلم چون معلمش گیر میداد نمیشد خوابید وگرنه بازده کل مدرسه 0% یا منفی اصلا!!!
      غیر از خستگی هیچ چیز دیگه ای برام نداشت ولی مدیر نمیذاشت نری اگه تو امکانش هست ک نری واقعا نرو!!

6. Top | #6
      کاربر اخراجی

Mashkok
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط f.r.ch.m.7871 نمایش پست ها
      سلام به دوستان عزیز...درسته الان موقعش نیس ولی خب حرف5ماه دیگه بیشتر نیس ولی واقعا این5ماه برام مهمه
      من سرکلاسا اصن نمیتونم گوش کنم تومدرسه بادوستام که باشم درس نمیخونم...مدرسمون اصن خوب نیس معلمام تشریحی درس میدن که خودمم میتونم بخونم شیمی حتی یه واکنشو درس نمیتونه بنویسه تاکتاب نباشه که جوابه سوالو ازروش نگاکنه نمیتونه توضیح بده زیست بدنیس ولی خوبم نیس فیزیک فقط یه جزوه با چن تا سوال تشریحیه ریاضیم همینجور زمین فقط خلاصه میگه برامون عمومیام که نگم فقط خوندنش باخودمونه بااین شرایط بنظرتون برم مدرسه؟؟؟خودم تصمیمم اینه نرم خودم براهرکتابم یه کتاب تست درستو حسابی دارم که بتونم باهاش جلو برم بنظرتون تصمیمم درسته یااینکه برم مدرسه؟؟؟کانونم میرم مرسی ممنون بچه های عزیز
      به نظر من این یه بهونس
      تو چیکار به مدرسه داری فقط درستو بخون
      اگه معلم داشته باشی بهتره. البته اگه خیلی درسخونی و سابقه تحصیلی خوبی داری نری بهتره

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)