سلام . اقا م ی مشکل دارم . کنکور امسال دینی ۷۴ زدم میخا ببرمش بالاتر . گاج نقره ای دارم . ایا فقط تست سراسری سنجشارو بزنم کافیه یا تالیفی هم بزنم . تالیفیاش بضیاش خیلی دور از عرف کنکورن اصن امید ادم ب فنا میره موقه درصد گیری.مرسی وڗدانن
سلام . اقا م ی مشکل دارم . کنکور امسال دینی ۷۴ زدم میخا ببرمش بالاتر . گاج نقره ای دارم . ایا فقط تست سراسری سنجشارو بزنم کافیه یا تالیفی هم بزنم . تالیفیاش بضیاش خیلی دور از عرف کنکورن اصن امید ادم ب فنا میره موقه درصد گیری.مرسی وڗدانن
تنها راه ممکن برای صد زدن دینی » کتاب درسی از اولین خط تا آخرین خطشو فهمیده باشی + تست های سراسری + سنجش ( تست های تالیفی گاج رو آخر بزن تمومشون مثل آب خوردن راحت میشه برات )
مگه واسه درصد گیری درس میخونی؟
این که بعضی تست هارو یاد نداری طبیعی هست اگه همه چیز رو یاد داشتی که دیگه درس نمی خوندی تست ها تألیفی رو بزن خیلی کمک میکنه تا چیزهایی که نمی دونی رو یاد بگيري
Sent from my HTC One 801s using Tapatalk
تستای تالیفی رو بزنین از کتاب آیات و نکات هم استفاده کنین
جانم از آتشفشان ها گذر مي کند
با خويشتن در جنگم
از خود عبور مي کنم
تو آن سوي من ايستاده اي
و لبخند مي زني
و لبخند تو آن قدر بها دارد
که به خاطرش از آتش بگذرم
من طلا خواهم شد
مي دانم .
خلاف قوانین.
مرسی از همگی جالب بود نظراتتون . خیلی سبز والا اگ وقت شد بعد عید تستاشومیزنم . درسنامه گاج از خیلی سبز بهتر و قوی تره
به نظرم توی تست تألیفی حرف اول رو سفیر خرد میزنه واقعا اقای بهمن ابادی معرکه
ارتفاع چشمم خیلی زیاده
ادمایی که ازش افتادن هیچوقت دیده نشدن
من خودم از کتاب زیر ذره بین استفاده میکنم ، همون کتاب درسیه فقط با خودکار نکات مهم و ایات و از این حرفا به جای اینکه ما خودمون در بیاریم در اورده شده و توش نوشته شده
منم گاج داشتم اما الگو قسمت پیام آیاتش خیلی دقیق نوشته شده.
اولش اصلا خوشم نیومد ازش
ولی برای منبع اول مناسب نیست.
کتاب زیاد مهم نیست
ادم باید خودش توانایی تحلیل و بدست بیاره
بنظرم برای در صد بالای دین و زندگی تسلط فوق العاده روی آیات + تجزیه و تحلیل متن
کافیه.
مثلا هر جا اول آیه ای کلمه ی "ف" به معنی پس اومده باشه ینی نتیجه گرفتن یه چیزی بعد آیه ی قبل .
یا مثلا اکثرجاهای متن ارتباط داره به قسمتی از آیات.
تست مهمه ولی بیشتر دقت تو خوندن مهمه.
اوکی مرسی. فک کنم باید تا بار دینی سنگین نشده از اول شروع کنم تا وسطای بهمن تستای سراسری سنجشو بزنم کلّشو . بعدش اگ حالش بود یا تالیفیای گاج یا خیلی سبز . فک کنم خلی سبز از تالیفیای گاج بهتر باشه تستاش ولی درسنامه ش نع
حتما بعد چن دور خوندن کتاب و نقره ایه گاج از فیلمایه الا هم استفاده کن..هم زمانشون کمه هم خیلی خوب نکات رو مرور میکنه براتون...ایشالله امسال ۱۰۰ بزنی...
مرسی ممنون همچنین شما والا تو فکرش بودم آلا دینی رو ولی گذاشتمش برا همایشهای عیدشون ک خودم گاج نقره ای رو کامل خونده باشم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)