من سوم تجربیم برای ریاضی امسال تست خ سبزو گرفتم ولی تستاش کمن .میخام یه کتاب سطح بالا معرفی کنین و اینکه سال بعد دوباره هم برا پیش بخرم هم جامع یا از الان جامع بخرم؟کدوم کتابا بهترن،مهر و ماه یا آی کیو گاج یا ......
من سوم تجربیم برای ریاضی امسال تست خ سبزو گرفتم ولی تستاش کمن .میخام یه کتاب سطح بالا معرفی کنین و اینکه سال بعد دوباره هم برا پیش بخرم هم جامع یا از الان جامع بخرم؟کدوم کتابا بهترن،مهر و ماه یا آی کیو گاج یا ......
بنظرم الان کتاب جامع نخر. کتابای ریاضی سوم گاج خوبه از نظر استاندارد بودن. خیلی سبزی که گفتی خوبه.یدونه هم ریاضی 3 خیلی سبز چاپ قدیم هستش که سطحش از این یکی بالاتره.اونم اگه بتونی پیدا کنی شاید جوابگو باشه. اسم مولفش اینه:رضا تابش
ولی واسه سال بعد سطح آی کیو بالاتر از مهروماهه ولی کسی آی کیو رو میزنه که قبلش مهروماه یا خیلی سبزو زده و حداقل 70 هشتاد درصد ریاضیش تضمینه.
هیچ وقت با ادم احمق بحث نکن
او تو را تا سطح خودش پایین می اورد
وبا تجربه ای که در ان سطح دارد
تو را شکست می دهد.
خیلی ممنون.من خودم 70 و80 میزنم.خ سبز تستاش کمه .بعداز اینکه تموم میکتم حوصلم سر میره ،چی کار کنم ،گاج بخرم؟
هیچ وقت با ادم احمق بحث نکن
او تو را تا سطح خودش پایین می اورد
وبا تجربه ای که در ان سطح دارد
تو را شکست می دهد.
آی کیو تست های آسون نداره (بر خلاف مهروماه)
در حال حاضر هم سعی کن که درس رو مفهومی و دقیق یاد بگیری همون تست های مفهومی راحت رو حل کنی کافیه سال بعد از روی آی کیو ( اگر منبع رقیب بهتری نیومده باشه) تست میزنی
واسه یه پشت کنکوری بنظرتون این ترکیب خوبه؟درسنامه خیلی سبز تست ای کیو گاج؟؟من فقط میتونم تست یکی از کتاب هارو کار کنم و وقت نمیکنم هردوشونو کار کنم.تستای خیلی سبز یکمی اسون نیست؟؟؟
شما تستای همون کتابای سال ب سالتو استفاده کنی ! کلا بهتر کتاب جامعی ک میخوای بخری واس کنکور همون سال خودت باش ! شما الان کتاب بگیری برای کنکور 96 هست !
و شما جوری ک گفتین کنکوری 97 هستین!
همون تستای سال ب سالو بزنین و سعی کنید عمیق ریاضی رو یاد بگیرین تا تابستون بتونید تست زنی جامع رو شروع کنید !
ب هر حال نظر خودتونم تو اولویت !
ولی اگ خواستین بگیرین گاج بهتر !
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
من مهر و ماه دارم و تازه احتمال رو دارم تموم می کنم 2 روز اول خوندنم از روش تصمیم گرفتم یه کتاب دیگه بگیرم اما نشد باز از روش خوندم الان تازه فهمیدم که چقدر عالیه
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)