سلام بچه ها من ریاضی ام این کتابایی که اینجا معرفی شده رو واسه 93 هم بخونم خوبه یا نه کتابای جدید میخوایم معرفی کنین ؟؟؟؟؟؟ :
لینک
راستی یه چیزی هم تو این لینک گفته شده هم بچه ها گفتن که شیمی 2 : مبتکران شیمی پیش: خیلی سبز اما شیمی3 بعضی ها گفتن مبتکران تو اون لینک گفته خیلی سبز به نظرتون کدوم رو بگیرم - میشه بگین هر کدوم چه مزیت ها و چه معایبی دارن؟؟؟؟
دوست عزیز این منابع وقتی پیشنهاد شده بود که هنوز پدیده ای به نام انتشارات مهروماه ظهور نکرده بود .کتابای توی لینک خیلی خوبن فقط به نظرم ادبیات حتما حتما حتما جامع مهروماه بگیر - فیزیک پایه مهروماه -
در مورد شیمی هم بگم - شیمی خیلی سبز و مبتکران هیچ تفاوتی ندارن با هم -ولی از نظر من شیمی 2 و 3 مبتکران - شیمی پیش 1 هم مبتکران-شیمی پیش دو هم خیلی سبز ....موفق باشی![]()
من سوال دارم کسی انلاین هست ازش بپرسم؟؟؟؟
بـه بودن ها ، دیـر عـادت کن
و بــــه نبــودن هــا ، زود …!
آدم ها ، نبودن را بهتر بلدند....
ممنونم ولی سوالم واجب بودمیخواستم الان جوابشو بگیرم!
من میخوام فردا برم کتاب تست بخرم با پرسو جو هایی ک کردم یه لیست درست شد خواستمببینم کتابهاشو تایید میکنین یا نه هم شما هم بقیه؟!
یکی هم اینکه سر خرید یه سری هاش شک دارم کمک میخواستم....
لیستم:
زیست تصویری قلمچی(البته خیلی سبز هم تو طول سال خریدم دارم )
شیمی مبتکران
دینی گاج طوسی
عربی دبیرمون گفته میکرو طبقه بندی گاج(البته فوت و فن خیلی سبز هم هست)
ادبیات کتاب قراببت معنایی تخته سیاه(تاریخ ادبیات کلک معلم دارم)واسه واژگان همترمینولوژی نوبل دارم
زبان خیلی سبز
زمین شناسی هفت چیز خیلی سبز
اینا خوبن؟؟؟
تازه تو ریاضی موندم خیلی سبز بگیرم یا میکرو طبقه بندی گاج؟؟؟
واسه فیزیک هم مهروماه دارم کتاب جمع بندیه کافیه یا برم میکرو طبقه بندی گاجبگیرم براش؟؟؟؟
زبان فارسی چی خوبه؟؟؟<v:shapetype id="_x0000_t75" stroked="f" filled="f" path="m@4@5l@4@11@9@11@9@5xe" o:preferrelative="t" o:spt="75" coordsize="21600,21600"> <v:stroke joinstyle="miter"> <v:formulas> <v:f eqn="if lineDrawn pixelLineWidth 0"> <v:f eqn="sum @0 1 0"> <v:f eqn="sum 0 0 @1"> <v:f eqn="prod @2 1 2"> <v:f eqn="prod @3 21600 pixelWidth"> <v:f eqn="prod @3 21600 pixelHeight"> <v:f eqn="sum @0 0 1"> <v:f eqn="prod @6 1 2"> <v:f eqn="prod @7 21600 pixelWidth"> <v:f eqn="sum @8 21600 0"> <v:f eqn="prod @7 21600 pixelHeight"> <v:f eqn="sum @10 21600 0"> </v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:formulas> <v:path o:connecttype="rect" gradientshapeok="t" o:extrusionok="f"> <o:lock aspectratio="t" v:ext="edit"></o:lock></v:path></v:stroke></v:shapetype><v:shape style="width: 15pt; height: 15pt; visibility: visible; mso-wrap-style: square;" id="Picture_x0020_1" type="#_x0000_t75" alt="Description: http://forum.konkur.in/images/smilies/yahoo/yahoo%20(113).gif" o:spid="_x0000_i1025"> <v:imagedata o:title="yahoo%20(113)" src="file:///C:\Users\NOVINP~1\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\ 01\clip_image001.gif"></v:imagedata></v:shape><o:p></o:p>
سلام همه چندتایی نظر میدن خاهش میکنم بهترین معرفی کنید ب خداگیجم نمیفهمم چی خوب چی بد؟ به خداهزینه هاخیلی بالاست همه این کتابارانمیشه گرفت کسایی ک وسعشون نمیرسه چی؟شرایطش ندارن فکراین افرادهم هستین قیمت1دونه کتاب40 تا50 هزار؟من دوست دارم پزشکی بیارم شرایط بدم چکارکنم؟ من ازالان استرس دارم میخام ازاوایل مردادشروع کنم البته واسه اولین بار رشته زیبای تجربی راامتحان بدم توروخدا جواب کنکورتون کرفتین رتبه تون عالی شد تونستین پزشکی بیارین بیایین ب مامعرفی کنید من حتما پزشکی میخام ایشالله همتون بیارین
اینایی که نوشتم هم اضافه کنی خوبه!
زیست تصویری قلمچی(البته خیلی سبز هم تو طول سال خریدم دارم )+همایش نشر دریافت+زیست الگو(بیشتر به خاطر تستاش)
شیمی مبتکران(عالی ی ی ی)
دینی گاج طوسی(عالی ی ی)
عربی :میکرو طبقه بندی گاج(البته فوت و فن خیلی سبز هم هست)+فوت و فت خوبه ولی اگه تو عربی ضعف داری برو سراغ گویای تخته سیاه یا عربی به زبان ساده
ادبیات کتاب قراببت معنایی:واژگان:خیلی سبز
املا قرابت و زبان فارسی:از دم نشر دریافت(شک نکن-خیلی عالین)
تاریخ ادبیات:من خیلی سبز دارم ولی به نظرم تخته سیاه خیلی خوبه ولی متاسفانه کامل نیست به خاطر همین تاریخ ادبیات الگو رو پیشنهاد میکنم
زبان :مبتکران اناری
زمین شناسی هفت چیز خیلی سبز(اگه نمیخوای زیاد وقت بذاری همایش نشر دریافت بهتره)
ریاضی شک نکن که خیلی سبز ولی الان نخر چون شنیدم ریاضی پیش قراره عوض بشه(البته خودت مطمئن شو)
فیزیک:میکرو گاج پایه(2جلدی هستا)<v:shapetype id="_x0000_t75" stroked="f" filled="f" path="m@4@5l@4@11@9@11@9@5xe" o:preferrelative="t" o:spt="75" coordsize="21600,21600"></v:shapetype>
از همگی ممنونم!
مرسی از راهنماییتون...![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)