X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

مشکل در درک توابع مثلثاتی لطفا جواب یدید !

سلام لطفا بگید که این ضرایب پی رو چطور بدست اورده تو این سوالت میدونم خود کا چطوری بدست اومده اما نمیدونم چطوری بهش عدد داده ؟!!! انتخاب اون اعداد بر چه اساسی هست ؟
      تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده   

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      @dmb..داداش ببین می تونی کمکش کنی..

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ببین دادا شما k رو یه عدد صحیح انتخاب میکنی منتها شرطت تو اولی اینه که جواب در نهایت بشه بین 0 یا 2پی تو همون سوال اول معلومه که شما اگر k رو عدد منفی دلخواه بدی مثلا -1 اونموقع تو بازه قرار نمیگیره ولی اگر بذاری 0 k رو میوفته تو بازه دلخواه سوال شما فقط باس عدد گذاری کنی ببینی تو بازه هست یا نه

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط qazzaq نمایش پست ها
      سلام لطفا بگید که این ضرایب پی رو چطور بدست اورده تو این سوالت میدونم خود کا چطوری بدست اومده اما نمیدونم چطوری بهش عدد داده ؟!!! انتخاب اون اعداد بر چه اساسی هست ؟
      ببین عزیز ؛ مثلا در اولین سوال وقتی حل میکنی اولین جواب رو بدست آوردی (sin pi/4) حالا شما دایره مثلثاتی رو در نظر بگیر هر یه دور که از pi/4 بزنی یه 2pi به زاویه اضافه میشه (2pi+pi/4)ولی اون زاویه جدید همون شرایط جواب اول رو داره و جواب معادله مثلثاتی شماست به همین ترتیب هر چی دور بزنی زاویه هایی پیدا میشه که جوابن پس برای نشان دادن همه جواب ها اونرو به صورت مضربی از 2pi نشان میدن(منظورم همون k است) این از دلیل وجود k . حالا بر چه اساس عدد میدیم به k . دقت کن که سوال مثلا در همون سوال گفته جواب رو در فاصله 0 تا 2pi بگو یعنی از هزاران زاویه ای که جوابه شما همونایی رو بگو که تو اون محدوده اند پس شما با دادن اعداد مناسب جواب های خواسته شده رو بدست میاری.
      امیدوارم فهمیده باشی . اگر مشکلی بود بپرسید در حد توان عرض میکنم.
      نقل قول نوشته اصلی توسط zista نمایش پست ها
      @dmb..داداش ببین می تونی کمکش کنی..
      چشم داداش گلم

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط tavakoli نمایش پست ها
      ببین دادا شما k رو یه عدد صحیح انتخاب میکنی منتها شرطت تو اولی اینه که جواب در نهایت بشه بین 0 یا 2پی تو همون سوال اول معلومه که شما اگر k رو عدد منفی دلخواه بدی مثلا -1 اونموقع تو بازه قرار نمیگیره ولی اگر بذاری 0 k رو میوفته تو بازه دلخواه سوال شما فقط باس عدد گذاری کنی ببینی تو بازه هست یا نه
      نقل قول نوشته اصلی توسط dmb نمایش پست ها

ببین عزیز ؛ مثلا در اولین سوال وقتی حل میکنی اولین جواب رو بدست آوردی (sin pi/4) حالا شما دایره مثلثاتی رو در نظر بگیر هر یه دور که از pi/4 بزنی یه 2pi به زاویه اضافه میشه (2pi+pi/4)ولی اون زاویه جدید همون شرایط جواب اول رو داره و جواب معادله مثلثاتی شماست به همین ترتیب هر چی دور بزنی زاویه هایی پیدا میشه که جوابن پس برای نشان دادن همه جواب ها اونرو به صورت مضربی از 2pi نشان میدن(منظورم همون k است) این از دلیل وجود k . حالا بر چه اساس عدد میدیم به k . دقت کن که سوال مثلا در همون سوال گفته جواب رو در فاصله 0 تا 2pi بگو یعنی از هزاران زاویه ای که جوابه شما همونایی رو بگو که تو اون محدوده اند پس شما با دادن اعداد مناسب جواب های خواسته شده رو بدست میاری.
      امیدوارم فهمیده باشی . اگر مشکلی بود بپرسید در حد توان عرض میکنم.

چشم داداش گلم

خیلی ممنون که وقت گذاشتید و جواب دادید
      من تو این عکس ها هرچی درک کردم رو نوشتم لطفا این بار هم نطرتون رو بگید آیا درست متوحه شدم یا نه ؟

نام: tann.JPG نمایش: 25 اندازه: 37.6 کیلو بایتنام: sinn.JPG نمایش: 25 اندازه: 43.0 کیلو بایت

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      الان گوشی همراهم نیست شب حل میکنم میذارم اینجا فقط شما اینارو برای امتحان تشریحی میخواین یا کنکور؟

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط tavakoli نمایش پست ها
      الان گوشی همراهم نیست شب حل میکنم میذارم اینجا فقط شما اینارو برای امتحان تشریحی میخواین یا کنکور؟
      لطف میکنی , برای کنکور میخوام !

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط qazzaq نمایش پست ها
      خیلی ممنون که وقت گذاشتید و جواب دادید
      من تو این عکس ها هرچی درک کردم رو نوشتم لطفا این بار هم نطرتون رو بگید آیا درست متوحه شدم یا نه ؟

نام: tann.JPG نمایش: 25 اندازه: 37.6 کیلو بایتنام: sinn.JPG نمایش: 25 اندازه: 43.0 کیلو بایت
      درست بود. کل قضیه همینه که جواب تو بازه باشه.
      البته در تصویر اول که بازه رو دایره مشخص کردی جهت فلش اشتباه گذاشتی و باید فلش کنار pi/2 باشه چون شما از pi- حرکت میکنی به صورت پادساعتگرد بعد میرسی به صفر و بعد pi/2 . البته این تاثیری در جواب نداره.

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dmb نمایش پست ها

درست بود. کل قضیه همینه که جواب تو بازه باشه.
      البته در تصویر اول که بازه رو دایره مشخص کردی جهت فلش اشتباه گذاشتی و باید فلش کنار pi/2 باشه چون شما از pi- حرکت میکنی به صورت پادساعتگرد بعد میرسی به صفر و بعد pi/2 . البته این تاثیری در جواب نداره.
      خیلی ممنون ، لطف کردی

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن