سلام
شب کنکوره . امیدوارم اونایی که تلاش کردن براش نتیجه دلخواهشون رو بگیرن .
فارغ از کنکور و درس و .......
چند روز پیش با دوستان بیرون بودیم که یکی دو نفر از دوستان و هموطنان دیگر که تقریبا سن پائینی دارن هم به جمعمون اضافه شدن و پیرو بحثی که شکل گرفت راجب قضایای اخیر کشور و حال روحی جمعی و ... یه موضوعی رو میخوام براتون بگم و بدونید . و به نظرم مهمه دونستنش
نمیدونم شرایط موجود چقدر روی حال و روان شما تاثیر منفی گذاشته . نمیدونم چقدر از این شرایط رو خودمون مقصریم و چقدرش رو دیگران . و چقدرش رو بت بد ما . هیچ کدامشون رو نمیدونم .
نمیدونم چقدر این شرایط به صورت مستقیم بر روی کار و کاسبی و زندگیتون و یا به طور غیر مستقیم روتون تاثیر گذاشته . روی درس خوندنتون . روی نگرشتون به زندگی . روی اعصاب و روانتون و ......
و نمیدونم که چقدر از برنامه هاتون عقب موندید و یا اصلا بهش عمل نکردید و ....
نمیدونم
ولی
به عنوان کسی که 88 رو دیده / 92 و 94 و 98 و 99و1400و 1401 رو دیده
میتونم بهتون بگم که
یه واقعیتی رو در نظر بگیرید
در تاریخ بشریت اگر برید بررسی کنید چنین اتفاقایی و حتی بدتر از این اتفاقا همیشه افتاده . همین اۀان داریم فیلم هاشون رو تو سینمای میبینیم . فیلمهای جنایات بشریت در طول تاریخ . داریم موسیقی میسازیم در موردشون پس از سالها و ...... مثل جنگ جهانی و کشتار های اقلیتی و جنگهای صلیبی و کشتار های مذهبی و .... که الان فقط آثارشون بر روی کاغذ ها و پرده سینما ها نمایان میشه
تاریخ بشریت پر است از این چیز ها
ولی یه چیزی میگم و سرتون رو بیش از این درد نمیارم
ما انسانها عمر کوتاهی داریم
در یک چشم به هم زدن بزرگ میشیم و نمیدونیم که چی شد که به اینجا رسیدیم و در یک چشم به هم زدن هم زندگی مون رو از دست میدیم
سعی کنید به همون میزانی که در جامعه برای احقاق حقوق خودتون مطالبه گری میکنید
قر عمر و زندگی که دارید رو بدونید . قدر اعصابتون رو بدونید . قدر مهربونی هاتون رو بدونید
و برای داشتن روحیه سالم و با نشاط که لازمه اجرای برنامه ها و رسیدن به اهدافتون هستش تلاش کنید تا بتونید مسیر اهدافی که منجر به زندگی آرام و با کیفتتون میشه رو پی بگیرید . و به دنبالشون برید .
و خودتون رو زمین گیر نکنید و گوشه رینگ گیر نیارید . و عمرتون رو از دست ندید .
امیدوارم موفق باشید
شب خوش
This is........it
امیدوارم اونایی که هدفشون دی ماهه و اونایی که به دلایلی نتونن کنکور تیر بدن، خیلی خیلی موفق باشن♡
اونایی هم که هدفشون تیره ولی فردا رو هم میخوان کنکور بدن خیلی موفق باشن♡
خب همون اولش میگفتم همتون:/
من ساختم،آنچه مرا ویران کرد
امیدوارم همه عزیزانی که پنج شنبه کنکور دارن موفق باشن
لطفا استرس نگیرید و با اعتماد بنفس برید تو آزمون و همه توانتونو خرج کنید بقیش دست خداس
سلام بچهای کنکوری براتون بهترینها رو آرزو دارم
امیدوارم بهترین نتیجه ممکن بگیرید
همیشه اونجوری ک میخوایم نمیشه
ولی خدا بخواد قشنگتر از اون میشه
موفق باشید
شاد باشید
: ))))))
دوستان کنکوری...
امیدوارم امروز رو با موفقیت سپری کنید
اگر تلاش کردید، مطمئن باشید به اندازه و حتی بیشتر ازتلاشتون نتیجه میگیرید و اگر وقت تلفی و کاهلی داشتید، بازم تسلیم نشید و سعی کنید برای کنکور تیرماه آماده بشید ;-)
امیدتون به خدا بچه ها...
"تو؛ آفتاب نبودی که بیدریغ بتابی"
فدا سرت، پیش میاد!
به امید آرامش و سلامتی و موفقیت همه دوستان خصوصاً اونایی که الان سر جلسه کنکور نشستن![]()
حرف بزن حرف بزن سال هاست
تشنه ی یک صحبت طولانی ام....
ببینم چه دوست دارم به اعضای انجمن بگم
۱ . اولین کنکور زندگیم رو دادم و ای کاش آخریش میشد که یذره بعیده مگه اینکه تا تیر بمیرم
خوب بود جالب بود
فقط بعضی جاها اذیت میشدم اینکه سوال رو میخوندم و میگفتم اِ اِ اِ اینو فلان صفحه کتاب نوشته بودم یا اینو معلم گفته بود ولی فقط تا همینجاش یادم بود و نمیدونستم خود مطلب چیه
و امیدوارم حداقل بتونم تا کنکور تیر خودم رو به یه جایی برسونم و فقط برم ...
با اینکه کنکور اولم بود و هنوز دوازدهم هستم و خودم امیدوارم ولی خب از طرف مادر گرامی خیلی تحت فشارم
اینکه هر کاری که نکردن رو تقصیر من میندازن اذیت میکنه . یا هر تصمیم اشتباهی که گرفتن من رو باعث اون میدونه خیلی ناراحتم میکنه ...
خیلی خیلی خسته شدم فقط میخوام با عنوان دانشجو از این شهر نفرین شده خلاص بشم
عجب
پدر حامد تو سریال پدر قشنگ گفت :
برای کسی که نمیخواد ببینه
حتی اگر روی آب هم راه بری نمیگه دمت گرم میگه روی آب راه نرفتی چون شنا کردن بلد نبودی
باشه رفیق ( آها ببخشید یادم رفته بود رفاقتی در کار نیست)
بابت متن بسیار نفرت انگیز و بی ادبانه و لبریز از توهین خودم هم معذرت میخوام
حق با توعه عوض شدی دیگه زیرو قبل نیستی
هرچند برای زیرو قبلی مینوشتم و زیاد هم مینوشتم و بحث هم میکردم
ولی الان راستش دیگه حوصله بحث ندارم
نمی ارزه بحث کردن واقعا نمی ارزه
هر چی تو بگی عزیزم.....
وَلَا يَحْزُنْكَ قَوْلُهُمْ إِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا هُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ ﴿۶۵﴾
و گفتارشان تو را غمگین نکند
زیرا همه عزت و توانمندی برای خداست
او شنوا و داناست .
یه صلوات محمدی پسند بفرستین تموم شه بره@Zero_Horizon @high-flown
فدا سرت، پیش میاد!
آرام باشید تا بزرگ شوید زیرا که بزرگترین اقیانوس جهان نیز آرام است
(جمله ای که هیچوقت فراموش نمیکنم حالا بماند چرا)
دوستان ببینید کسی دروغ میگه یا راست میگه یا هرچی ، اگر حس میکنید دروغ میگه تا جایی که به شما مربوط نیست نادیده بگیرین
بلخره خیلی ها هستن که کسی رو برای حرف زدن ندارن یا کلاً نمیخوان تو دنیای واقعی با کسی حرف بزنن
همین جا رو هم ازشون نگیریم
(از من گرفته شد)
امیدوارم این پست باعث دلخوریتون نشه![]()
وَلَا يَحْزُنْكَ قَوْلُهُمْ إِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا هُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ ﴿۶۵﴾
او شنوا و داناست .
فدا سرت، پیش میاد!
او شنوا و داناست .
در حال حاضر 226 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 226 مهمان)