من کسی نیستم که بخوام امر و نهی ات کنم و به اعتقاداتت هم کاری ندارم فقط و فقط به عنوان یه دخترجوون اینو بهت میگم به عنوان دوستت خواهرت هم وطنت اصن یه غریبه یا هرچیز دیگه
با هر دین و مذهبی که هستی باید قبول داشته باشی که بدن یه پسر حریمشه , خط قرمزشه قبول داری ؟ حتی دختر هم خط قرمز داره و همین حریم هاست که ارزش هارو مشخص میکنه
وقتی برهنه یا نیمه برهنه عکست رو میذاری مجازی حریمی در کار نیست دیگه ... فقط یه مشت هول گرسنه و مریض میمونن و بدن تو که مث لاشخور دورش جمع میشن و با نگاه کثیفشون تورو قیمت میکنن و سبک سنگین ...اون وسط یه لایک و کامنت و یه جمله تو دل برو هم ممکنه ردو بدل شه و تو خوشت بیاد که زیباییت رو تحسین کردن مثلن! ولی خب همون خواهریا دوشیدنت لباسو کندنو تورو پوشیدنت ...
برهنه بودن روشن فکری نیست ...دستی شدن و لقمه هر دهن شدن روشن فکری نیست با کلاس بودن نیست قول میدم بهت ...
تو خیلی با ارزش تر از اونی هستی که فکر میکنی . یه راز تا وقتی رازه ارزش داره و هنگامی که فاش شد بی ارزشه ... امیدوارم بگیری منظورم رو و این رو بر حسب اهمیتی که داری برام فرض کنی نه عقب موندگی یا عهد حجر بودن ...
و بدونی که من به عنوان یه دختر میتونم حرفی نزنم و فقط با چشمای دریده نگاه کنمت
ولی اینارو گفتم که بدونی چه جواهری هستی و قدر خودت رو بیشتر بدونی و زیباییت رو تقدیم هر رهگذری نکنی

LinkBack URL
About LinkBacks
!
!.gif)

.gif)

.gif)

.gif)