! @Madmazel77
چون این ریشو از اینا میده![]()
! @Madmazel77
چون این ریشو از اینا میده![]()
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
غررالحکم ؛ حدیث ۱۲۵۰
ما زنده به آنيم كه آرام نگيريم...
ویرایش توسط Amin6 : 18 دی 1397 در ساعت 01:10
چه تاپیک جالبی
من زیاد تو انجمن نمیام بنابراین اینجا کسی منو نمیشناسه
ولی دوست دارم همتونو یه نصیحت خواهرانه کنم
توروخدا اگه کنکوری هستین انقدر درگیر حواشی نشین
کنکور پراز حاشیه س که اگه درگیر یکیش بشید شاخه شاخه میشه و ناخودآگاه درگیر بقیه حاشیه هام میشید
والا خود درس خوندن انرژی زیادی میبره اگه حاشیه هام اضافه بشه خیلی سخت بهتون میگذره
امیدوارم همتون موفق باشین![]()
امروز به سرم زد پیام خصوصی مو چک کنم و دوباره بخونمشون از پیامای دو سه سال پیش شروع کردم البته خیلیاش مجبور شده بودم پاک کنم(واسه خالی کردن فضا) خییلییی حسای خوب و بد برام بوجود اومد ،خیلی خاطره های خوب و بد، با بعضیاش کلی خندیدم بعضی جاهاشو باورم نمی شد که من این حرفارو زدم و کلی ام دلم تنگ شد.. واسه خودم ،واسه اونموقعا کلا واسه همه چی
چقدر الان که نگاه می کنم فاصله گرفتم از خودم ،چقدر دلم گرفت.
این متن رو جدید خوندم بسی عمیق گفتم اینجا به اشتراک بگزارم
مرد جوانی از سقراط رمز موفقیت را پرسید که چیست. سقراط به مرد جوان گفت که صبح روز بعد به نزدیکی رودخانه بیاید. هر دو حاضر شدند. سقراط از مرد جوان خواست که همراه او وارد رودخانه شود. وقتی وارد رودخانه شدند و آب به زیر گردنشان رسید سقراط با زیر آب بردن سر مرد جوان، او را شگفت زده کرد.
مرد تلاش می کرد تا خود را رها کند اما سقراط قوی تر بود و او را تا زمانی که رنگ صورتش کبود شد محکم نگاه داشت. سقراط سر مرد جوان را از آب خارج کرد و اولین کاری که مرد جوان انجام داد کشیدن یک نفس عمیق بود.
سقراط از او پرسید، " در آن وضعیت تنها چیزی که می خواستی چه بود؟" پسر جواب داد: "هوا"
سقراط گفت:" این راز موفقیت است! اگر همانطور که هوا را می خواستی در جستجوی موفقیت هم باشی، بدستش خواهی آورد" رمز دیگری وجود ندارد.
برای انکساگر بتوانم یک دل را از شکستن باز دارم،به بیهودگی زندگی نخواهم کرد .که ایمان دارد ناممکن وجودندارد/دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان
اگر یارای آن داشته باشم که یک تن را از رنج برهانم ، یا دردی را تسکین بخشم ، یا انسانی تنها را یاری کنم، که دیگر بار بسوی شادی بازگردد ، به عبث زندگی نخواهم کرد
من برای این هدف می خواهم پزشک شوم
چند ثانیه به این متن فکر کن!
"امیدوارم هر جا که میروی؛
یک نفر مثل خودت سر راهت باشد"
این جمله میتونه زیباترین دعای خیر یا بدترین نفرین ممکن باشه
ببین برای تو دعاست یا نفرین ؟

خوشحالم مدیر شدم
از دیدن تاپیکا و کاربرای دیوونه حرص نمیخورم
میزنم میترکونمشون![]()
پوف..
بعضیا چقدر دیوونن
خو چرا اومدی عضو شدی وقتی میخوای اخراج شی...
مسخره :/
تو چقد شبیه یکی از قدیمیای اینجایی همش فک می کنم دوباره اکانت ساختی آخه مو نمی زنه ادبیات پستا و آواتار و امضا خودت بیا اعتراف کن لامصب!!!!!!!![]()
در حال حاضر 248 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 248 مهمان)