خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 11 از 15 نخستنخست ... 101112 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 151 به 165 از 222
    1. Top | #151
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aliabbaci نمایش پست ها
      واسه زیست کتاب تانک تست گرفتم
      یه دونه هم چکیده ی زیست تخته سیاه+زیست جمع بندی مهر وماه
      نظرتون چیه؟
      جزء کتابای خوب هستن
      ولی همایش زیست واسه هر دانش آموز تجربی لازمه به نظر من
      لطفا سوال دیگه ای دارید تو این تایپیک نپرسید اینجا واسه روش خوندن زیسته

2. Top | #152
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mohsen K نمایش پست ها
      كانون داره ولي خيلي ناقصن ولي كتاباي نموداري مهروماه (‌سال به سال ) توشون سي دي انيميشن ارن كه فوق العاده هستن.
      من رفتم تو سایت مهروماه انیمیشن ها رو گذاشته امکان دانلودم داره خیلی عالیه مرسی

3. Top | #153
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aliabbaci نمایش پست ها
      واسه زیست کتاب تانک تست گرفتم
      یه دونه هم چکیده ی زیست تخته سیاه+زیست جمع بندی مهر وماه
      نظرتون چیه؟
      چکیده تخته سیاه رو سعی کن از اسفند بخونیش و نکته هایی که می دونی که هیچی اونایی که نمیدونی رو به جزوه یا کتاب وارد کن یه وقت نذاری واسه 20 روز یه ماه آخر که اصلا بهش نمیرسی
      تو بیست روز آخر از اونجایی که یه دور زدی قبلا می تونی دوباره دوره کنی و خیلی کمکت می کنه تو تثبیت
      البته نشر دریافت عمارلو هم هست که اونو هم می تونی دوره کنی ولی فک نکن چون اسمشون جمع بندی و چکیده هست باید 20 روز مونده به کنکور بخونیشون چون نکاتی دارن که ممکنه اصلا بهش توجه نکرده باشی

4. Top | #154
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ممنون از راهنمایتون

5. Top | #155
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نمی دونم چرا با اینکه زیستو درست حسابی میخونم و یه مشت تستم حل میکنم تا نکاتشو یاد بگیرم ولی بازم تو آزمونا کم میام!! مثلا تو آزمون امروز 20% زدم! حدودا 10تا سوالو اشتباه زده بودم با اینکه سر جلسه مطمئن بودم درستن!!
      به نظرتون مشکل از کجاست؟

6. Top | #156
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      حتما تست های به درد نخوری میزنی
      کتابت چیه

7. Top | #157
      کاربر فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط biology نمایش پست ها
      سلام خدمت دوستان کنکوری سال 93

با توجه به اینکه دوستان زیادی پیام خصوصی داده بودند و سوالات مشابهی در مورد منابع ، دبیران مطرح ، روش خواندن زیست داشتند لازم دانستم نکاتی کلی مطرح کنم
      مطمئنا سوالات زیست کنکور 92 را دیده اید
      هر سال سخت تر و مفهوم بیشتری را در گزینه های تست مشاهده می کنید و به نظر بنده کسی در زیست و بقیه دروس می تواند موفق شود و درصد قابل قبولی کسب کند که از چندین فاکتور اصلی و فرعی متفاوت استفاده کند
      اولین مرحله برای خواندن زیست شناسی تسلط خط به خط به کتاب درسی است
      2.توجه به اشکال 3.توجه به قید ها 4.ارتباط بین فصول و کتب مختلف5.جمع بندی نکات جانوارن از کتب مختلف دبیرستان (مثلا مورچه حشره است گردش خون باز دارد اوریک اسید دفع می کند و ........6. سوال سازی از متن کتاب درسی و طرح تست 7. مقایسه ای خواندن و شباهت ها و تفاوت ها را جدول بندی کردن که در کنکور سال های اخیر به شدت مورد توجه قرار گرفته است 7.زدن تست به سبک کنکور سال اخیر که متاسفانه در بازار موجود نیست و همه تست ها تک گزینه و تک کلمه ای هستند و تست به صورت عبارت موجود نیست 8. نکته ای که به بچه های که برای اولین بار می خواهند کنکور بدهند این است که حتما سوالات کنکور را ببینند و به آن سبک درس بخوانند و راه حل هر نوع سبک تست را یاد بگیرند .
      منبع : در درجه اول کتاب درسی ، همه کتاب های تو بازار خوب هستند و می تواند اولویت های متفاوتی برای انها شامل شده مثلا کتاب خیلی سبز ، کتاب 8000 تست گاج ، همگامان، تخته سیاه ، مهر و ماه ، نشر الگو ، نشر دریافت ولی ایراد همه این کتاب ها این است که در بالا بهش اشاره کردم مثلا نکات چند تست خیلی سبز در کنکور سال های اخیر در یک گزینه مطرح می شود
      به دوستانی که برای اولین بار می خواهند کنکور بدهند پیشنهاد میکنم با توجه به تست های زیست کتکور 92 حتما از کلاس کنکور و یا سیدی اموزشی خوب استفاده کنند و بتوانند خلا اموزشی خودشان را برطرف کنند و بعد از یک سال درس خواند سر جلسه کنکور شوک زده نشوند که نمی توانند تست ها را حل کنند و درصد کمی کسب کنند که امسال همه بچه های قوی هم شوک زده شده بودند و وقت کافی برای پاسخگویی نداشتند
      طراحان با سوالات مفهومی غربالگیری خوبی از بچه ها می کنند که بچه های وارد رشته ای دکترا و تاپ شوند که قدت تحلیل ترکیب و انالیز مطالب را داشته باشند
      و صرفا با خواندن کتاب به صورت سطحی و زدن تست زیاد نمی توانند درصد قابل قبولی کسب کنند
      توصیه اخر اینکه فقط به زیست و شیمی بها ندهید و به دروس دیگر هم به صورت یکسان بپردازید تا بتوانید جبران مافات کیند اگر نتوانستید درصد خوبی در این دو درس کسب کنید.
      توصیه به تغییر رشته ای ها : بچه هایی که تغییر رشته ای هستند و از ریاضی به تجربی می ایند توصیه اکید دارم که از سیدی اموزشی یا کلاس کنکور خوب استفاده ببرید زیست خیلی سخت و مفهومی شده و یک سال وقت هم براش کم شده
      تست های مختلف را به بچه ها گوشزد می کنیم کاری که بقیه نمی کنند و به خود بچه ها این کارها را وا می گذارند

موفق باشید

نظرتون راجع به کتاب گربه انتشارات خانه زیست شناسی چیه ؟؟؟؟؟

نکات ترکیبی داره ، یک کلمه ای داره. تست عبارتیش بیشتره
      به امید موفقیت...
      فَعَلَی اللهِ تَوَکَّلتُ فَاَجمِعُوا اَمرَکُم وَ شُرَکائَکُم ثُمَّ لا یَکُن اَمرُکُم عَلَیکُم عُمَّهً

8. Top | #158
      کاربر نیمه فعال

khejalati
      نمایش مشخصات
      سلام
      دوستان من میخوام فصل 1 پیش رو بخونم
      ولی متاسفانه اصلا یاد نمیگیرم
      به نظرتون باید پیش نیاز داشته باشم؟
      از کجا؟،چه فصل هایی؟؟
      به نظرتون با خوندن درسنامه خیلی سبز مشکل حل میشه؟
      من ژنتیک مهروماه رو هم دارم(از روی اون میشه خوند؟چه فصلهایی؟)
      تو رو خدا کمکم کنید این هفته آزمون دارم
      ولی 2 فصل اول پیش رو بلد نیستم!!

"حسِ بوسیدنت تو عاشورا !"

"میشه از پیله سَر در آوردُ با تو عشق بازی کرد تو هیجدهِ تیر !"

"امشب به تو رو کردم ای یار صدا مُرده!!"

9. Top | #159
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad hosein نمایش پست ها
      حتما تست های به درد نخوری میزنی
      کتابت چیه
      تستای نمونه ای که تو سایت گزینه 2 میزنن! البته الان 8000 تست گاج خریدم که ببینم نتیجه چی میشه!
      ویرایش توسط Masood11 : 21 آبان 1392 در ساعت 08:24

10. Top | #160
      کاربر نیمه فعال

khejalati
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط The Godfather نمایش پست ها
      سلام
      دوستان من میخوام فصل 1 پیش رو بخونم
      ولی متاسفانه اصلا یاد نمیگیرم
      به نظرتون باید پیش نیاز داشته باشم؟
      از کجا؟،چه فصل هایی؟؟
      به نظرتون با خوندن درسنامه خیلی سبز مشکل حل میشه؟
      من ژنتیک مهروماه رو هم دارم(از روی اون میشه خوند؟چه فصلهایی؟)
      تو رو خدا کمکم کنید این هفته آزمون دارم
      ولی 2 فصل اول پیش رو بلد نیستم!!
      up...

"حسِ بوسیدنت تو عاشورا !"

"میشه از پیله سَر در آوردُ با تو عشق بازی کرد تو هیجدهِ تیر !"

"امشب به تو رو کردم ای یار صدا مُرده!!"

11. Top | #161
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط The Godfather نمایش پست ها
      up...
      آره درس نامه هاش خوبه ولی معجزه نمیکنه منظورم اینه خودت باید دل بدی به درس..کتابو خیلی خیلی دقیق بخون خیلی هااااا:-/
      بعد از همون قسمت که خیلی خوب خوندی بیا درسنامشو از رو خیلی سبز بخون و باخودت تحلیل کن جملات کتابو..یکم وقتگیره ولی باید صبور باشی..بعدشم تستای همون قسمتو بزن-وقتی تست مینی باید دلایل نادرستی گزینه های دیگه رو بررسی کنی همینجا ممکنه مطلب ترکیبی بشه خب میری سروقت کتابای پایت زیست دوم یا سوم -بسته به سوال ایجاد شده- پیداش میکنی تحلیلش میکنی-تست زیستو باید اینطوری کار کنی
      بعددوباره برو سر وقت کتاب باز همون قسمتو یه بار دیگه هم بخون تا کاملا تثبیت شه واست موفق باشی:yahoo (3):
      ویرایش توسط Defne : 21 آبان 1392 در ساعت 01:52

12. Top | #162
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوستان برای قورت دادن متن کتاب از پکیج زیست g5 استفاده کنین!! خیلی خوبه!!

13. Top | #163
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Masood11 نمایش پست ها
      تستای نمونه ای که تو سایت گزینه 2 میزنن! البته الان 8000 تست گاج خریدم که ببینم نتیجه چی میشه!
      منم مثل شما هستم
      با این تفاوت که تست های خیلی سبز،گاج و قلمچی میزنم اما موقع امتحانات قلمچی درصدم به زور به30میرسه

14. Top | #164
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahdiroostaei نمایش پست ها
      منم مثل شما هستم
      با این تفاوت که تست های خیلی سبز،گاج و قلمچی میزنم اما موقع امتحانات قلمچی درصدم به زور به30میرسه
      شاید به نکته های کوچیک سوالا دقت نمی کنی!! چون بعضی وقتا اشتباهات بزرگ به خاطر همین توجه به نکات کوچیکه!!
      فرگشت!

یا رب عزت به سگان دادی و نعمت به خران _____________ نکند ما به تماشای جهان آمده ایم؟؟

معاشرت بر دانایی می افزاید , اما تنهایی مکتب نبوغ است .

"گیبون"

15. Top | #165
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      تو اون که سبک زیست امسال حسابی عوض شده حرفی نیس طوری که معلمارم به پالش کشیده بود.با خوندن گربه و خیلی سبزو اینا به نظر من دیگه نمیشه به سوالای کنکور جواب داد .سوالات قلمچیم 80%تقریبا مث کنکوره و به خاطر همین نتیجه رضایت بخشی به دست اوردن سخته.باید کتابو عمیق دقیق به کرات و ترکیبی خوند از هر جمله از کتاب جملات صحیح غلط در اورد . اونو با فصلای دیگه ترکیب کرد.مثلا مثال ساده وقتی میخونی ماکروفاز تو باید حدود 10-12 جمله توصیفی براش به ذهنت بیاد

صفحه 11 از 15 نخستنخست ... 101112 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

...، ....، .....، ......، .......، ........، فیلم، فیزیک، قلمچی، قوانین مندل، كنكور، مفید، مهم، مهندسی، مهر و ماه، میکرو طبقه بندی گاج، مشکل، مطالعه، معادله، معدل، چهارم، چگونه زیست شناسی را برای کنکور 93 بخوانیم، نتيجه، نحوه تست زدن زیست شناسی، نحوه خواندن زیست شناسی، نرم افزار، همایش، هدف، ژنتیک، کمک، کمک درسی، کنکور، کنکور 92، کنکور 93، کنکور سراسری، کنکور93، کنکورو، کنکوری، کانون، کارشناسی، کتاب، کتاب جمع بندی، گوگل، گاج، گزینه 2، گزینه دو، پزشکی، آزمایشی، امتحان، انتقال، اساتید، اعتراض، اعداد، برنامه ریزی، تمرکز، تجربی، تست، تصویر سازی، تغییر رشته، جمع بندی، جالب، جزوه، حمایت، خلاصه، خیلی مهم، خیلی سبز، خانه زیست شناسی، دوره، دوران جمع بندی، دانش آموزان، دانشگاه، دانشجو، دختر، درس، درس به درس، دعا، روش مطالعه، ریاضی، راهنمایی، رایگان، رشته تجربی، زيست، زیبایی، زیست، زیست کنکور 93، زیست شناسی، سنجش، سوال، سوالات کنکور، سوالات زیست، سوابق تحصیلی، ساحل، سراسری، شیمی، شیوه مطالعه، عمارلو

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن