چکیده تخته سیاه رو سعی کن از اسفند بخونیش و نکته هایی که می دونی که هیچی اونایی که نمیدونی رو به جزوه یا کتاب وارد کن یه وقت نذاری واسه 20 روز یه ماه آخر که اصلا بهش نمیرسی
تو بیست روز آخر از اونجایی که یه دور زدی قبلا می تونی دوباره دوره کنی و خیلی کمکت می کنه تو تثبیت
البته نشر دریافت عمارلو هم هست که اونو هم می تونی دوره کنی ولی فک نکن چون اسمشون جمع بندی و چکیده هست باید 20 روز مونده به کنکور بخونیشون چون نکاتی دارن که ممکنه اصلا بهش توجه نکرده باشی
نمی دونم چرا با اینکه زیستو درست حسابی میخونم و یه مشت تستم حل میکنم تا نکاتشو یاد بگیرم ولی بازم تو آزمونا کم میام!! مثلا تو آزمون امروز 20% زدم! حدودا 10تا سوالو اشتباه زده بودم با اینکه سر جلسه مطمئن بودم درستن!!
به نظرتون مشکل از کجاست؟
به امید موفقیت...
فَعَلَی اللهِ تَوَکَّلتُ فَاَجمِعُوا اَمرَکُم وَ شُرَکائَکُم ثُمَّ لا یَکُن اَمرُکُم عَلَیکُم عُمَّهً
سلام
دوستان من میخوام فصل 1 پیش رو بخونم
ولی متاسفانه اصلا یاد نمیگیرم
به نظرتون باید پیش نیاز داشته باشم؟
از کجا؟،چه فصل هایی؟؟
به نظرتون با خوندن درسنامه خیلی سبز مشکل حل میشه؟
من ژنتیک مهروماه رو هم دارم(از روی اون میشه خوند؟چه فصلهایی؟)
تو رو خدا کمکم کنید این هفته آزمون دارم
ولی 2 فصل اول پیش رو بلد نیستم!!
"حسِ بوسیدنت تو عاشورا !"
"میشه از پیله سَر در آوردُ با تو عشق بازی کرد تو هیجدهِ تیر !"
"امشب به تو رو کردم ای یار صدا مُرده!!"
ویرایش توسط Masood11 : 21 آبان 1392 در ساعت 08:24
"حسِ بوسیدنت تو عاشورا !"
"میشه از پیله سَر در آوردُ با تو عشق بازی کرد تو هیجدهِ تیر !"
"امشب به تو رو کردم ای یار صدا مُرده!!"
آره درس نامه هاش خوبه ولی معجزه نمیکنهمنظورم اینه خودت باید دل بدی به درس..کتابو خیلی خیلی دقیق بخون خیلی هااااا:-/
بعد از همون قسمت که خیلی خوب خوندی بیا درسنامشو از رو خیلی سبز بخون و باخودت تحلیل کن جملات کتابو..یکم وقتگیره ولی باید صبور باشی..بعدشم تستای همون قسمتو بزن-وقتی تست مینی باید دلایل نادرستی گزینه های دیگه رو بررسی کنی همینجا ممکنه مطلب ترکیبی بشه خب میری سروقت کتابای پایت زیست دوم یا سوم -بسته به سوال ایجاد شده- پیداش میکنی تحلیلش میکنی-تست زیستو باید اینطوری کار کنی
بعددوباره برو سر وقت کتاب باز همون قسمتو یه بار دیگه هم بخون تا کاملا تثبیت شه واست موفق باشی:yahoo (3):
ویرایش توسط Defne : 21 آبان 1392 در ساعت 01:52
فرگشت!
تو اون که سبک زیست امسال حسابی عوض شده حرفی نیس طوری که معلمارم به پالش کشیده بود.با خوندن گربه و خیلی سبزو اینا به نظر من دیگه نمیشه به سوالای کنکور جواب داد .سوالات قلمچیم 80%تقریبا مث کنکوره و به خاطر همین نتیجه رضایت بخشی به دست اوردن سخته.باید کتابو عمیق دقیق به کرات و ترکیبی خوند از هر جمله از کتاب جملات صحیح غلط در اورد . اونو با فصلای دیگه ترکیب کرد.مثلا مثال ساده وقتی میخونی ماکروفاز تو باید حدود 10-12 جمله توصیفی براش به ذهنت بیاد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)