سلام دوستان این نتایج چند برابر ظرفیت آزمون سراسری چیه که 26 مهر ماه میاد؟؟؟
دانشگاه فرهنگیان هم جزء همین میشه یعنی ممکنه کسی الان فرهنگیان قبول نشده باشه ولی اون موقع قبول بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟/؟؟؟؟؟
راهنمایی کنید
سلام دوستان این نتایج چند برابر ظرفیت آزمون سراسری چیه که 26 مهر ماه میاد؟؟؟
دانشگاه فرهنگیان هم جزء همین میشه یعنی ممکنه کسی الان فرهنگیان قبول نشده باشه ولی اون موقع قبول بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟/؟؟؟؟؟
راهنمایی کنید
سلام
واقعا سوال من هم هست .... دیگه کی مصاحبه می کنن؟ کی اعلام می کنن؟ پی اینایی که الان قبول شدن چی می شن؟!
یعنی چی؟؟؟؟ من الان قبول شدم فرهنگیان دیگه مصاحبه نداره که داره؟؟؟؟؟
حتی کدرشتمم مشخص شده......
شاید اون مال رشته تربیت بدنی فرهنگیانه

مشاهده بفرمایید .... مشکل هر دومون یکیه .
توضيح در مورد كدهاي 11 و 17 (دانشگاه فرهنگيان و تربيت دبير شهيد رجايي)، 12 (رشته هاي تحصيلي دانشگاه شاهد)، 14 (رشته هاي تحصيلي دانشگاه علوم قضايي و خدمات اداري دادگستري)، 15 (رشته مديريت بيمه اكو دانشگاه علامه طباطبايي)، 18 (رشته هاي تحصيلي موسسه غيرانتفاعي رفاه)، 20 (دكتري بيوتكنولوژي دانشگاه تهران)، 21 (دانشگاه علوم پزشكي بقيه الله «عج» ) و 22 (رشته هاي تحصيلي بورسيه سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در دانشگاه هاي علوم پزشكي):
الف) آن دسته از پذيرفته شدگاني كه براي آنان بجاي كدرشته قبولي يكي از كدهاي فوق اعلام شده به منزله آن است كه منحصراً در كدرشته مذكور نمره علمي لازم را دارا بوده و دررديف معرفي شدگان چند برابر ظرفيت يكي از كدرشته هاي موسسه مذكور قرار گرفته اند.
ب) آن دسته از پذيرفته شدگاني كه علاوه بر كدرشته قبولي اعلام شده (5 رقمي) يكي از كدهاي فوق نيز در اعلام نتايج براي آنها مشخص گرديده، توجه داشته باشند كه به دليل داشتن نمره علمي لازم در اولويت قبل از رشته قبولي، در رديف معرفي شدگان چند برابر ظرفيت يكي از كدرشته هاي موسسه مذكور قرار گرفته اند.
تبصره: از آنجا كه سپاه پاسداران انقلاب اسلامي نتيجه فهرست معرفي شدگان چندبرابر ظرفيت اعلام شده در دهه اول شهريور ماه را به اين سازمان اعلام ننموده است، لذا وضعيت علمي كليه داوطلباني كه نسبت به انتخاب كدرشته محلهاي بورسيه سپاه پاسداران انقلاب اسلامي اقدام نموده اند با توجه به ضوابط و اولويت كدرشته هاي انتخابي بررسي و براي قبول شدگان (با درنظر گرفتن توضيحات بند الف و ب فوق) كد 22 اعلام شده است.
تذكر مهم: كليه داوطلبان فوق (داوطلباني كه براي آنان يكي از كدهاي 11، 17، 12، 14، 15، 18، 20، 21 و 22 اعلام شده است) لازم است براساس برنامه زماني كه در اطلاعيه روز يكشنبه مورخ 95/7/4 از طريق پايگاه اطلاع رساني اين سازمان منتشر خواهد شد، براي مصاحبه به آدرس محل اعلام شده در اطلاعيه مراجعه نمايند. بديهي است عدم مراجعه براي شركت در مصاحبه و ساير مراحل گزينش رشته هاي مذكور به منزله انصراف از رشته ذيربط تلقي مي گردد و آن دسته از داوطلباني كه داراي كد قبولي ديگري مي باشند مي توانند در كدرشته قبولي اعلام شده ثبت نام نموده و به ادامه تحصيل بپردازند. لازم به تاكيد است آن دسته از داوطلباني كه در كد رشته قبولي ديگري نام آنان اعلام شده، در صورتي كه در مراحل مصاحبه و گزينش شركت نموده و پس از تاييد در رديف پذيرفته شدگان نهايي رشته جديد قرار بگيرند، قبولي آنها در كدرشته اعلام شده قبلي (رشته اي كه هم اكنون اعلام شده) باطل خواهد شد.
مصاحبه علوم پزشكي ارتش ونيرو انتظامي قبول بشي بهمن مي ري سر كلاس
اونوقت اگه شهريور قبول شده باشي قبوليت لغو مي شه

من پرسیدم اینجوری فهمیدم!
انتخاب های بعدی (از اینکه قبول شدین) که پذیرفته شدینو میگن اگه بخواین میتونید برید!
مثلا این نحوه انتخاب رشتس!
تربیت معلم
پزشکی
روانشناسی
شما تربیت معلم قبول شدی درصورتی که پزشکی هم بتونی بری اونو هم میزنن که اگه خواستی بری!
من اینجوری متوجه شدم!
@skinner
@8mit8
خلاف قوانین.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)