استارتر عزیز،فکرکنم شما یکی از کارکنان پلیس+10باشید اونجور ک در تاپیک های دیگه صحبت میکردین و فهمیدم.
لطفا اگه اطلاع ندارید،انقدر بچه هارو تحریک به فرستادن دفترچه نکنید
من از پلیس+10مشهد پرسیدم گفتن اگه دانشگاتون بتونه حل کنه و تاریخ ثبتنامو1مهربزنه مشکلی پیش نمیاد
و بنده هم با مسئول نظام وظیفه دانشگاه پیام نورمشهد صحبت کردم و گفتن نیازی به فرستادن دفترچه نیست و ما خودمون درستش میکنیم.
بقول اقای افشار،نظام وظیفه به پلیس+10گفته که هرکس اومد بگید دفترچه ارسال کنه و شما هم بدون درنظر گرفتن چیزی،بچه هارو تحریک ب فرستادن دفترچه میکنید درحالی که نیازی نیست!
بازم دم اون شعبه هایی گرم که مسئولش یکم اطلاعات داره و فوری نمیگه برید دفترچه بفرستید!اونوقت ما مثلا با مدرک دکتری باید بادیپلمه ها یه جا بریم خدمت!
پارسال هم کساییو داشتیم ک بدون فزستادن دفترچه،17-18مهر حتی ثبتنام کردن دانشگاه!وبراشونم مشکلی پیش نیومده و توهمین انجمن هم خودشونم گفتن!
ویرایش توسط Heisenberg1997 : 31 شهریور 1395 در ساعت 09:42
1- اصل مدرك يا گواهي پايان دوره پيش دانشگاهي
2- اصل كارنامه تحصيلي دوره پيش دانشگاهي
3- اصل مدرك يا گواهي ديپلم متوسطه نظام جديد
4- اصل كارنامه تحصيلي ديپلم متوسطه نظام جديد
5- اصل مدرك و يا گواهي سال ما قبل ديپلم ( سال دوم دبیرستان )
فرق 1 و2 همچنیین 3و 4 چیه؟ مگه هردوتا یه چیز نیستن؟
من زنگ زدم معاونت آموزشی دانشگاه بابل بهش میگم برا ثبت نام باید چیکار کنیم؟ ... چرا هنوز اطلاعیه توی سایت نزدین؟ میگه ما هیچ اطلاعی نداریم برید از سنجش بپرسید
یه همچین دانشگاهی قبول شدیم![]()
وااای) من امل زنگ زدم گفتن تا ۱۲ میذاریم اگه هر ۴۰ نفرتون هی زنگ بزنید ک هیچی
هنوز نذاشتن 12:49 😑😑😑😑
دوستان من الان مدرسه بودم واسه کارا چنتا نکته
1. حتما کارنامه کنکورو ببرین یا کد داوطلبیتونو حفظ باشین چون بخش نامه کردن به تمام مدارس که کارنامتون باید پیوست بشه به پرونده ( مدیر ما بخشنامشو نشون داد بهم )
2. فک میکردم الان باید برم پلیس +10 رفتم گفتن دانشگاه ثبت نام کن گواهی اشتغال به تحصیل از اونجا بیار ( کنکور اولیم )
5- اصل مدرك و يا گواهي سال ما قبل ديپلم ( سال دوم دبیرستان )
اینم به من ندادن ! تو همون گواهی دیپلم سوم نوشته گواهی تحصیل 3ساله یعنی دومو هم شامل میشه انگار
.Human, Developer, Innovator
فرگشت!
http://golestan.iut.ac.ir/Univ/Help_...ziresh_new.pdf
.Human, Developer, Innovator
کسی میدونه این چیه؟
با توجه به بخشنامه شماره 221446/460 مورخ 91/10/18 رياست محترم مركز سنجش آموزش و پرورش كليه پذيرفته شدگان مي بايست به همراه تصوير گواهي پيش دانشگاهي خود به «دفاتر پيشخوان خدمات دولت» مراجعه و تائيديه تحصيلي (ارزش تحصيلي) از اداره آموزش و پرورش محل تحصيل خود را درخواست نمايند و رسيد آن را در زمان ثبت نام به دانشگاه ارائه دهند.كليه پذيرفته شدگان حتماً نام رشته و مؤسسه آموزش عالي محل تحصيل خود را در فرم «دفاتر پيشخوان خدمات دولت» اعلام نمايند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)