سلام من با
مثلا چه کمک هایی میکنه؟؟ من خودم تست میزنم بررسی میکنم با برنامه ی کانون همچنین زمان هم میگیرم فقط بعد امتحان نهایی میرم
اگه میتونی برو. چون آزمون دادن باعث میشه جاهایی که خوب نخوندی رو بدونی و همچنین باعث تثبیت مطالب میشه. من از اینکه دوم و سومو رفتم راضیم
هیچ وقت با ادم احمق بحث نکن
او تو را تا سطح خودش پایین می اورد
وبا تجربه ای که در ان سطح دارد
تو را شکست می دهد.
شرایط سر جلسه که فرق میکنه، مجبورتم میکنه که حتما مطالبو بخونی! این خیلی مهمه، بعدشم با هم تداخلی ندارن آزمون و نهایی، من همین آزمونا باعث شد اینقد مطالبو خوندم که نهایی واسم به شدت آسون بود! هرچند کلاه این که مطالبو بلدی سرت نره و حتما ماه آخر رو بزار واسه نهایی متن کتابارو به دقققققققتبررسی کن با پرسش و فعالیت و اینجور چیزاش
سلام دوست خوبم.
پست هات رو اغلب خوندم ، توی بیشتر پست هات ، یک کاری رو انجام دادی (مثلا تابستان درس خوندی) ولی حالا حسابی نگرانی و میترسی کاری که کردی بی فایده بوده باشه
یا مثلا توی این پست ، یک تصمیمی گرفتی اما در موردش به شدت شک داری
به نظرم گرفتار نوعی وسواس شدی و حسابی استرس داری....
این استرس به هدفت به شدت ضربه میزنه ؛ استرس درسی به همون اندازه که تنبلی ویران کننده هست ، باعث دوری تو از هدفت میشه...
بهتره با مشاور مدرستون در مورد استرست صحبت کنی
داداش یه انتقاد بکنم ازت؟!
چرا از رو دست عرفان پازکی یا هر کی دیگه ای میخوای نگا کنی و کارای اونا رو تکرار کنی
بخدا که اونا هم اشتباه کردن زیادم اشتباه کردن فقط تلاششون بوده که اشتباهشونو پاک کرده
در مورد سوالت
ما فقط ازمون قلم چی نداریم ک،رفته پول کل ازمونا رو داده بعد از چهار ازمون دیده اون چیزی که از قلم انتظار داشته بر اورده نشده رفته یه ازمون دیگه![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)