گزینه2
قلم چی
روی آموزش dvd هاش میشه حساب کرد؟ امسال تو بسته های گام اول چی میدادن؟ ... من میخوام از مهر ثبت نام کنن ولی با این شرایط اگه بخوان خدماتشون رو حذف کنن بهتره که از همین سایت سوالاش رو بخرم و کار کنم.. نظرشما چیه؟
الکی شایعه نکنید . گزینه دو همه ی امکاناتشو داره مثل سال قبل و قراره بیشترشم کنه
طبق گفته ی دفترچه ی گزینه 2 :
این خدمات تمام یا بخشی از آن تا پایان سال تحصیلی 92-93 فعال میشوند .
برخی از این خدمات عبارتند از : نرم افزار برنامه ریزی هوشمند ، مشاوره ی های تعاملی به صورت مکتوب ، صوتی یا تصویری ، خبرنامه ی الکرتونیکی مشاوره ای ، آزمون های مشاوره ای روان شناختی هوشمند ، همایش های مشاوره ای زنده ی اینترنتی ، تشکیل گروه های مشاوره ای
کانون کی میاد همچین خدماتی رو ارائه بده ؟ ها ؟ فقط دلتون خوشه به برنامه ی کانون ؟ اگه کانون برنامش کند ولی خوب میره جلو توی دو هفته هست ؛ اگر هم گزینه 2 برنامش سریع میره جلو توی سه هفته هست . چاشتونو باز کنید ببینید .
الکی نرید نظر بدید . من چش و کمرم خورد شد بسکه نشستم برنامه ها و خدمات این دو تا رو پای پی سی مقایسه کردم ، آخرش رسیدم به همون گزینه 2
آقا اگه قرار به این حرفاست شما حرفای قلمچی و تایید میکنید ولی حرفای (( موسسه ی کنکور آسان است )) که گفته من مشاوره رتبه کنکور 90 تجربی بودم و قبول نمیکنین ؟ ( هر دوش چرت و پرته )
گزینه 2 دقیقا مثل شرکت lg هست . توی جنگ تبلیغاتی شکست خورده . شما مثلا گوشی جدید ال جی lg g pro و دیدید ؟ فوق العاده هست این گوشی ولی وقتی من بخرم چون شما تصورات قدیمی ازش دارید میگید من اشتباه کردم . در صورتیکه شما دارید اشتباه میکنید
اون کسایی که میگن با برنامه ی گزینه 2 مشکل دارن چهطور من مشکل ندارم ؟ من به راحتی دارم از الان برنامه مهر و میریزم تا به یه تراز خوب برسم .
آزمون 4 گام اول عالی بود . سوالای شیی و زیست فوق العاده بود سوالای ریاضی هم یه سطح آسون تر کردن ولی سوالای فیزیک هنوز دشوار بود .
خیلی از رتبه برتر ها بودند که هیچ آزمونی شرکت نکردند ولی با مدیریت زمان از من و تو که نشستیم اینجا جر و بحث میکنیم موفق تر بودن
ولی واسم جالبه چه جوری رتبه های برتر همه ی گروه های آزمایشی توی کانون بودن ؟ واقعا جالبه
یه سوال : کل شرکت کنندگان توی تابستون گزینه 2 نزدیک به 15000 نفر بودن ، کانون چههقدر بوده کسی میدونه ؟
پل ارتباطی ما و شما در فیسبوک :
ّFaceBook.Com/Konkur.inجدیدترین اپلیکیشن های اندروید در تاپیک کنکور دروید
عاشق دست پخت مادرمم اگرم سرد باشه مشکلی نی در عوض یه ادویه داره که توی هیچ رستورانی نیست و اسمش عشقه
_ ملتفت _
محتویات بسته های آموزشی طبق پارسال :
دفرچه ی پاسخنامه ی تشریحی ، دی وی دی های آموزشی ، تست های طبقه بندی شده مطابق با بودجه بندی آزمون بعد
امسال توی گام اول اینا بود ولی تست طبقه بندی نداشت ( از آزمون اول یا دوم فکنم ارائه بدن )
دی وی دی هاش جونم واست بگه : دینی و فیزیک و زبان و شیمی واقعا عالین . من که واقعا لذت میبرم ( مخوصا دینی که به این خوبی آموزش میده )
این نظر من هست شاید از نظر شما بد باشن ولی نظر اکثریت گزینه ای ها همین 4 درس هست که عالین ( نه که بقیه بد باشن این 4 تا خیلی خوبن )
پل ارتباطی ما و شما در فیسبوک :
ّFaceBook.Com/Konkur.inجدیدترین اپلیکیشن های اندروید در تاپیک کنکور دروید
عاشق دست پخت مادرمم اگرم سرد باشه مشکلی نی در عوض یه ادویه داره که توی هیچ رستورانی نیست و اسمش عشقه
_ ملتفت _
ای کاش ! خوب بودنمون مختص فضای مجازی نباشه ..
اینجا همه خوبیم ..چرا اون بیرون همین شکلی نیست ؟!!
اون جای کار که میلنگه رو کسی میشناسه ؟!!
دوستان اولین آزمون گزرینه 2 و قلم چی در پاییز از کی شروع میشه؟
کلا گزینه 2 و قلم چی چند تا آزمون دارند؟
ببینید من بعد از سالها میخوام دوباره کنکور بدم (در سن 30 سالگی!!!)و بیشتر دنبال یک برنامه می گردم که منظمم کنه و همینو میخوام.یعنی با یک برنامه منسجم پیش برم
حالا به نظرتون گزینه 2 یا قلم چی؟؟کدومشون برنامه محکمتری دارند.
دیگه باید از مهر هم شروع کنم
اولین ازمون گزینه 2 در تاریخ 7/26 . برای ثبت نام باید زودتر (تا 8 مهر ) اقدام کنید...............هزینه کل ازمونها بدون خدمات مشاورهای 196000 با خدمات 240000 با توجه به شرایط شما گزینه 2 بهترینه............حوصله ی تایپ دلایل رو ندارم!!!!!!!!111111
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 5 مهمان)