آقا من دو هفته پیش محکم درس خوندنو شروع کردم و حتی روزی به ۱۰ ساعتم رسیدم.تا اینکه ۵ شنبه مریض شدم و دیگه نخوندم.الانم که حالم خوبه ولی انرژی ندارم بخونم.ساعتت خابمم ریخته بهم.چیکار کنم؟
آقا من دو هفته پیش محکم درس خوندنو شروع کردم و حتی روزی به ۱۰ ساعتم رسیدم.تا اینکه ۵ شنبه مریض شدم و دیگه نخوندم.الانم که حالم خوبه ولی انرژی ندارم بخونم.ساعتت خابمم ریخته بهم.چیکار کنم؟
یا بخون یا مجبوری میشی یه سال دیگهم پشت کنکور بنشینی شب قبل خواب نیم ساعت قبلش شیر عسل بخور ولرم بخور باعث میشه که اروم بخوابی صبح راحت از خواب پاشی
افکار فعلی شما زندگی ایندتونو خلق میکنه
سلام
دوباره شروع کنید اصلا مهم نیست که تا الان چی شده .حتی نفرات برتر کنکورهم گاهی خسته شدن و از نو شروع کردن اما هرگز دست از تلاش برنداشتن. برنامه ی خوابتون با بازشدن مدارس درست میشه. هر موقع خوابتون گرفت نخوابید. فقط شب ها رو به خواب اختصاص بدید.
موفق باشید
بسم الله بگید و دوباره شروع کنید
هر چیزی شروعش سخته اما ادامش راحته
دوباره شروع کنید و مثلا امروز دو ساعت یا سه ساعت بخونید و به تدریج زیادش کنید
برید جایی که تمرکزتون بیشتره و تمام حواستون روی درس باشه (مثلا برای من کتابخونه حکم همچین جایی رو داره حتی گوشیمم نمیبرم)
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
من بعد از امتحانای خرداد 2هفته کلا نخوندمتو اون زمان !! ، ولی باز خودمو جمع و جور کردم رفتم جلو رتبم خیلیم بد نشد ، اگه رتبه خوب میخوای الان خیلی زوده واسه جا زدن ! سریع باید خودتو جمع و جور کنی چون دیر نیست . من خودم از مهر شروع کردم ، روزی 10 ساعت واسه شمایی که خسته میشی خوب نیست . مهم اینه که پیوسته بخونی حالا شده روزی 4ساعت
.Human, Developer, Innovator
به این فك كن كه هنوز خیلی ها شروع نكردن برو بشین بخون .از صفر شروع كن وبخون وگرنه یه ماه دیگه دوباره یه تاپیك این جوری میزنیو حسرت زمان از دس رفته رو میخوری برا اینم كه سر حال شی ویتامین bبزن عجیب ادمو سرحال میكنه!!
کنکور میخواد بده نه ایین نامه راهنمایی رانندگی !
آدمی ک نتونه حداقل روزی 4 ساعت بخونه ک کلا بیخیال درس بشه بهتر !
اونم کسی ک میخواد از الان شروع کنه !
نمیدونم ما چرا هر وقت وسط خوندن دس از خوندن میکشیم اینو میگیم ک چون زیاد خوندیم خسته شدیم ! چون زیاد خوندیم هنگ کردیم !
این دلایل اصن درست نیس !
دلیل دس نخوندن یا تنبلی یا نداشتن شرایط !
روی حرف منم حرف نزنین ک اعصاب ندارم !
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)