X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 13 از 13
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

روش خواندن عربي و ادبيات براي كنكور 93 در تابستان...به كمكتون نيازدارم

سلام دوستان عزيز كنكوري
      من دانش اموز تجربي هستم
      لطفا،خواهشا، عاجزانه ازتون ميخوام كه يه روش درست و حسابي براي خوندن و زدن تست عربي و ادبيات بهم پيشنهاد كنيد
      واقعا نميدونم چطوري بخونم.

منتظر نظرات ارزشمندتون هستم
      موفق باشيد

يه چيز ديگه:چه كتاب تستايي رو پيشنهاد ميكنيد؟؟؟؟؟

امضا:فاطمه .ش
      انشاالله روزي باشه كه همه ي كنكوري ها بيان و بنويسن كه تو رشته ي مورد علاقه شون قبول شدن....الهي امين

"اللهم عجل لوليك الفرج"
      ویرایش توسط فاطمه.ش : 04 تیر 1392 در ساعت 15:43

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیززز

خسته نباشید

میشه بگید در ازمون خاصی شرکت کردید یا نه؟
      تو هستی من شدی از آنی همه من

من نیست شدم در تو از آنم همه تو

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من پارسال گزينه دو ميرفتم
      اما امسال نه
      چطور؟
      انشاالله روزي باشه كه همه ي كنكوري ها بيان و بنويسن كه تو رشته ي مورد علاقه شون قبول شدن....الهي امين

"اللهم عجل لوليك الفرج"

4. Top | #4
      پاسخگوی ارشد

نمایش مشخصات
      سلام.
      به زودی برنامه ی کنکور 93 رو شرو میکنیم.
      اندکی صبر.
      اندکی.

همه لطف خداست.

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من عربی رو تو همه آزمون ها بین -2 تا +2 درصد میچرخیدم ، بالاترین درصدم هم یه بار زدم 4 درصد بود ( 1 تست درست) ، 2 هفته پیش گفتم دیگه باید یه فکری به حال این عربی بکنم ، از چند نفر پرسیدم که در نهایت این کارو کردم ، و الان هم کمه کمش 50 تا 60 میزنم ، یه کتاب درست و حسابی برای عربی بگیر، شروع کن از عربی 1 بخون و تست بزن ، بعد از هر 2 یا 3 درس برو قواعد ترجمه رو بخون که به شدت آسونه و دور و وره 10 تا تست میاد ، فقط باید نکته هاشو حفظ کنی منظورم اینه : کان + مضارع = ماضی استمراری اینطوری.

تو هم یه یکسال وقت داری ، برو عربی رو بالای 90 بزن که مطمئن باش میشه.
      موفق باشی

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نخون عزیزم

7. Top | #7
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      عربی:برای شروع باید باقواعد صرف ونحوآشنا بشی یعنی متن عربی 2ازدرس1 شروع کنی به تجزیه واعراب کلمات(یعنی نقششون توجمله روپیداکنی وتحلیل صرفی روبتونی برای هرکلمه بگی لازم نیست همه ی کلمات رو تحلیل صرفی کنی ولی یه تعدادی اینکاروبکن تازمانی که مطمئن شید ازپس تحلیل صرفی برمیاید)
      و اینطور عربی 2و3باهم چیزی حدود1ماه طول میکشه وبعداز اون میتونید تست روشروع کنید وهمراه آزمون پیش برید(برای تست این3کتاب:تست جامع الگو,عربی کامل گاج,گاج سفید,فوت وفن خیلی سبز)
      راستی برای اینکه بتونیدچک کنید که اعرابتون درست بوده میتونید کتاب عربی 2و3 نشرالگو روکه 2تاکتاب جداست تهیه کنید که تو اون کمات رواعراب گذاری کرده)

ادبیات:اصول کاراینه که اول به طورکاملاتشریحی دروس ادبیات 2و3 روبخونید ولی اگه پارسال ادبیات روخوب خوندید نیازی نیست 2باره ادبیات3 رو تشریحی کارکنید
      بعداز اون کتاب های موضوعی روبگیرید(یعنی قرابت جدا آرایه جداو......)وشروع کنید به خوندن وتست زدن:قرابت معنایی ارایه ادبی وزبان فارسی به اون صورت به خوندن نیازنیست(ولی تعاریف ومفاهیمشون باید کاملادرک بشن ومطالعه اولیه لازمه)
      1.کتب موضوعی نشرالگو(قرابت,تاریخ ادبیات,آرایه و....)
      2.ادبیات موضوعی گاج
      3.ادبیات جامع مهروماه
      بایکی از این 3 منبع شروع کنید ودرادامه اگه اوضاعتون خوب شد یه منبع دیگه تهیه کنید

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      روش خواندن درس ادبیات فارسی توسط معین فلاحتگر
      رتبه یک کنکور ریاضی 88
      معلم ادبیات من معلم خوبی بود و از اول دبیرستان یه چیزایی به ما میگفت که ازش سر در نمی آوردیم …مثلا اسلوب معادله رو سال اول به ما میگفت که فلان جا اسلوب داره…سال دوم هم همینطور به ما میگفت هر چی میگمو بنویسین بعد که رفتین پیش میاین این چیزارو میخونین و کتابتون کامله کامله…خلاصه من سالایی که کتابم کامل بود یعنی همه آرایه ها و معادل های شعری و از این چیزارو نوشته بودم از رو کتاب خودم میخوندم و اون سالایی که کتابم کامل نبود رو از رو گاج سبز که اونم کتاب کاملیه خوندم.البته این سالها دیگه سوالات ادبیات از حالت تکراری خارج شده و بیشتر مفهوم شعرها اهمیت داره و واسه آرایه هم بیتهایی که میدن خارج از کتابه و فایده خوندن بیتهای کتاب اینه که شما ورزیده بشین و بتونین به سوالات کنکور جواب بدین.پس اولویت اصلی با کتاب درسی ،یعنی شما باید بر کتاب کاملا مسلط بشین و هیچ نکته باریکی از دستتون در نره.هر درس تقریبا تشکیل شده از تاریخ ادبیات ،متن درس،توضیحات ،پرسشها،و…

تاریخ ادبیات رو که باید حفظ کنین.در مورد متن درس باید لغاتی رو که در انتهای کتاب اومده+توضیحاتی رو که در انتهای متن اومده+اسمهایی که تو اعلام آخر کتاب اومده رو کاملا مسلط شین.البته اگه کتاب سبز گاج داشته باشین که همه اینارو کنار هم آورده و میتونین از رو اون بخونین کما اینکه تعداد کثیری از بچه های ما از رو گاج میخوندن و کتاب درسی رو کنار گذاشته بودن.در مورد پرسشهای آخر درس هم که بعضی از پرسشها داد میزنن که مزخرفن و امکان نداره سوال بیاد…شما اونارو بخونین محض اینکه کارتون تکمیل باشه و واسه امتحان ترم هم آماده بشین و البته تو بعضی درسا سوالای بسیار مهمی پیدا میشه مثلا در مورد مفهوم ابیات یا آرایه ها یا اینکه معنی فلان لغت اینجا اینه و از این جور چیزا که خودتون استادین….
      من خودم وقتی میخواستم یه درسو بخونم اول تاریخ ادبیاتشو میخوندم ،یه دور سرسری،دور بعدی با دقت و حفظ کردن چیزاش.
      بعد میرفتم سراغ متن،هر جمله یا خط یا بیتی رو که میخوندم به نکاتش توجه میکردم و اونارو یاد میگرفتم (نکات=معنی بیت یا جمله که جدیدا اهمیت کمی پیدا کرده،مفهوم بیت یا جمله که فوق العاده مهمه،معنی لغات،اعلام،و توضیحات کتاب در صورت وجود)بعد این که تک تک جملات متن رو آنالیز کردم توضیحات آخر متنو یه بار دیگه میخوندم،بعد میومدم همون نکاتو یه بار دیگه میخوندم (البته بیشتر لغات و اعلام رو).حالا از اول درس شروع میکردم و از تاریخ ادبیاتش از خودم سوال میپرسیدم و جواب میدادم مثلا جلال آل احمد ،باید میگفتم کی دنیا اومد،تو چه زمینه ای فعال بود،کتاباش هر چند تایی که تو کتاب هست،سبکش و…..اگر نمیتونین سوال بپرسین از خودتون، همون بار اول که دارین میخونین سوالایی رو گوشه کتاب (بالای تاریخ ادبیات جا هست)بنویسین که بعدا از خودتون بپرسین.
      بعد میومدم سراغ متن و با خوندن تک تک ابیات و جملات همه نکاتشو بدون نگاه کردن به اونا (نکات)میگفتم.بعد نگاه میکردم که درست گفتم یا نه،هر جا رو که بلد نبودم یا اشتباه میگفتم علامت میزدم که بعدا بخونمشون.بعد از اتمام این کارا میرفتم سراغ پرسشهای درس.
      البته من تابستون 2سال پیش همون طور که گفتم ادبیات پیش 1 رو خوندم چون تو مدرسه به ما درس میدادن ولی فرقی نمیکرد کلا ادبیات دبیرستان رو همیشه همین جور خوندم.
      بهتون توصیه میکنم که کتاب تست ادبیات انتشارات کتاب سبز رو حتما تهیه کنید چون توش خیلی زیاد معادل شعری کار کرده و از این طریق شما ذهنتون قوی میشه واسه تستای کنکور….
      بازم در انتها میگم ،شیوه های درس خوندن متفاوته….من مال خودم رو گفتم چون شما خواسته بودین..نه این که بهترینه………امیدوارم به دردتون بخوره….موفق باشید….

منبع: KONKUR.IN

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      روش خواندن درس عربی توسط معین فلاحتگر
      رتبه یک کنکور ریاضی 88

به نام یگانه هستی بخش دو گیتی

سلام دوباره
      ایندفعه میخوام راجع به عربی بگم:
      عربی تنها درسی هست که تو پیش دانشگاهی ندارینش و به عقیده خیلیا باید تو تابستون جمعش کنین.البته عربی درسیه که بعضی ها باش مشکل دارن و بدجوری هم مشکل دارن طوری که اصلا سراغش نمیرن…..من میخوام بگم که عربی درس خوبیه…نمیگم شیرینه چون ممکنه بعضیها از این حرفم خوششون نیاد….
      توصیه من اینه که عربی رو تو تابستون جمع کنین …البته مسعود بهزادی رتبه 2 کنکور 88 هم که عربی رو 100 زده اینو شدیدا توصیه میکنه پس به نفعتونه که تو تابستون کار عربی رو به اتمام برسونین…
      من خودم تابستون عربی رو از کتاب عربی 1 شروع کردم…..اول لغات هر درس رو که تو کتابایی مثل سبز قلمچی یا گاج نوشته بود میخوندم و کاملا معنیشونو یاد میگرفتم…بعد میرفتم سراغ متن درس ترجمه میکردم واسه خودم و با ترجمه کتابای آموزشی یا معلم خودم چک میکردم…بعدشم قسمت قواعد رو از رو کتابای آموزشی میخوندم(که به نظرم تو عربی 1 و 2 سبز قلمچی عالی بود و تو عربی3 مبتکران(اندیشه سازان سابق)) چون کتاب درسی قسمت قواعدش واسه کسایی خوبه که بلدن قواعد رو…!!!!!!بعد از اون میرفتم سراغ قواعد کتاب و تمرینا.توجه کنید که شما باید تو تمرینا همه چیز رو بلد باشین….یعنی هم به صورت سوال توجه داشته باشین و هم به جوابا.باید بخورین تمرینای کتاب رو!!!!!مسلط مسلط…..و اینو هم بدونید که کتاب هیچوقت تمرین کم نداره….یعنی درسته واسه تحلیل صرفی فقط 2تا کلمه رو تجزیه ترکیب میکنه ولی شما میتونین واسه خودتون همه ی جمله رو آنالیز کنین.حتی اگه وقت زیاد دارین برین سراغ جمله های متن درس و اونارو هم سعی کنین نقش کلماتشو بفهمین….و اگه بلد نبودین از معلم عربیتون بپرسین …اونا حتما بلدن….

خلاصه اینجوری تک تک درسای عربی1 و2و3 رو میتونین تموم کنین و با این کار به عربی علاقه مند و مسلط میشین….
      عربی 1 تو لیست کتابای کنکور نیست ولی بخونین بهتره…اینجوری پایه ای کار کردین و یه سری مطلب که تو سالای بالاتر فقط سوالش هست و توضیحش نیست مثل مشتقات و مصادر ثلاثی مزید تو کتاب عربی1 هست….
      اگه تو تابستون عربی رو تمام کنین اولا خیالتون راحته که عربی رو واسه کنکور تموم کردین و استرس ندارین که آیا میرسم تمومش کنم آیا میتونم دوره کنم……ثانیا:با آزمونایی که تو طول سال میدین هر درس رو به طور کامل دوره میکنین….اونوقت وقتی دارین درس 3 عربی 2 رو(مثلا) میخونین همه قواعد رو بلدین و میتونین نقش تمام کلمات رو تو متن درس پیدا کنین و همین طور تمرینا رو به طور کامل بررسی کنین….
      در مورد تست هم باید بگم که بعد اینکه هر قواعدی رو خوندین تستاشو هم بزنین تا قشنگ ملکه ذهنتون بشه…در مورد لغات هم با کمی فاصله تست زدن بتره هر چند تست واسه لغت فایده چندانی نداره چون لغت رو حفظ کنین کافیه و تو کنکور هم فکر نکنم تستی باشه که معنی لغت توش دخیل باشه .تستای ترجمه هم که باید معنی فعلارو بلد باشین و یه سری نکات ترجمه که تو کتاب فوت و فن عربی اومده….یعنی بعد اینکه شما درسای کتابهای درسی عربی رو خوندین میتونین برین سراغ نکات مثلا نکات ترجمه…نکات تجزیه….
      به نظر من یه کتاب تست رو تو تابستون بزنین همزمان با اینکه هر درس رو خوندین و یه کتاب هم در طول سال تحصیلی با آزمونایی که میدین..اینجوری دیگه فکر کنم مشکل عربی نداشته باشین…
      پیشنهاد من اینه که فوت و فن رو بعد از یه دور اتمام کتاب درسی بخونین یعنی تو طول سال تحصیلی…و کتاب دیگه ای که خوبه (مثلا گاج یا قلمچی)تو تابستون…
      امیدوارم اونایی که با عربی مشکل دارن مشکلشون حل شه…و اونایی هم که مشکل ندارن درصدشون بره بالای 90

منبع: KONKUR.IN

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      با سلام.ببین برای ادبیات به نظرم کتاب های مبحثی نشرالگو کارتو راه میندازه: آرایه های ادبی و قرابت معنایی -البته قرابت نشردریافت حرفه ای تره چون همش آموزشه با کمی تمرین ولی الگو غالبا تسته-5بحث زبان فاریب-البته زبان فارسی نشر دریافتم خوبه-
      برای عربی هم به نظرم سی دی های دکتر مصطفی آزاده عالی باشه میشه حدود 50 تومن،یعنی بهش زنگ بزنیبهت تخفیف میده من سی دی های نکته و تست و 5 کنکورشو گرفتم سال دیگه کنکور دارم سوم تجربی ام
      کتاب عربی هم به نظرم نشرالگو جامع درس به دسه یا گاج بگیر

با آرزوی موفقیت

11. Top | #11
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نخواستم تك تك از همتون تشكر كنم
      يه تشكر دسته جمعي ميكنم
      از همه ي شما عزيزان
      حتي از ليلا ي عزيز كه پيشنهاد دادن كلا نخونم
      وواقعا ممنون از پرنيا ي عزيز كه تجارب فوق العاده خودش و رتبه برتر كنكوررو در اختيا ر م گذاشتن.
      از اقا مرتضي، امير ار سلان، جاني و اقا مهدي نظري كه قول يه برنامه ويژه كنكور 93 رو دادن
      ارزوي موفقيت براي تك تكتون دارم.

"اللهم عجل لوليك الفرج"

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ادبیات رو موضوعی بخون تا عملکردت بهتر شه - عربی هم بستگی داره تا چند بخوای -تا 30 فقط ترجمع تعریب- تا 50 خواستی منصوباتم بخون - اینم بگم که عربی تکون دهندس چون داوطلبا یا نمیزنن یا بزنن خیلی کم میزنن واسه همینه که میانگینش 10 -11 درصده کتاب تست هم دیگه سلیقه ای هست
      ویرایش توسط *ALi* : 10 تیر 1392 در ساعت 12:28

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط فاطمه.ش نمایش پست ها
      سلام دوستان عزيز كنكوري
      من دانش اموز تجربي هستم
      لطفا،خواهشا، عاجزانه ازتون ميخوام كه يه روش درست و حسابي براي خوندن و زدن تست عربي و ادبيات بهم پيشنهاد كنيد
      واقعا نميدونم چطوري بخونم.

منتظر نظرات ارزشمندتون هستم
      موفق باشيد

يه چيز ديگه:چه كتاب تستايي رو پيشنهاد ميكنيد؟؟؟؟؟

امضا:فاطمه .ش

سلام.اول باید بدونی که چی میخوای؛یعنی اول باید ببینی که عربی رو چقدر بلدین،اگه عربی رو از اول درست و حسابی خوندین ، الان باید تست کار کنین.
      اما اگه عربی بلد نیستین باید از یه کتاب آموزش خوب شروع کنین.
      من کتابایی که به نظرم برای عربی خوب هستن رو میگم.
      "فوت و فن خیلی سبز"
      " تست نشر الگو"
      ""عربی کامل گاج میکرو"
      "تست تخته سیاه"
      و خیلی کتابای خوب دیگه که متناسب با نیازتون میتونین از کتاب ها استفاده بکنید.
      اینم بگم که مقایسه کتاب ها بهترین روش برای انتخاب کتاب مناسب هست.
      تا یادم نرفته این رو هم بگم که برای ادبیات باید این رو بدونید که میخواهید درس به درس بخونین یا موضوعی
      برای ادبیات کتاب های زیر رو پیشنهاد میکنم.
      "کتاب های مبحثی نشر الگو"
      "ادبیات جامع مهر و ماه"
      "ادبیات موضوعی گاج"
      و کتاب های دیگه که می تونید تهیه کنید و بخونید.
      انشا الله که موفق میشید :-)

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن