خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

***مهم*** تغيير رشته از تجربي به رياضي

سلام خدمت دوستان و دست اندركاران انجمن كنكور،من به تازگي در اين فروم عضو شدم.
      سؤال و به نوعي ابهام خاصي در يك موضوع مشخص دارم و البته بهتره كمي به عقب برگردم و بيوگرافي مختصري از خودم رو شرح بدم.

من در سال تحصيلي ٩٠-٨٩ امتحانات نهايي رو گذروندم و در حقيقت سال ٩٠ در رشته رياضي-فيزيك ديپلم گرفتم.
      بنا به اصرار و فشار هاي خانواده،مقطع پيش دانشگاهي به رشته تجربي تغيير رشته دادم و سال ٩١ در كنكور رتبه حدود ٥٠٠٠ كشوري كسب كردم.

با توجه به دلايل شخصي و عدم تمايل به خانه نشيني تصميم بر ادامه تحصيل داروسازي در خارج از كشور گرفته شد و مدت ٣سال خارج از ايران درس خوندم.

متأسفانه متوجه شدم كه نمي تونم رشته اي رو كه به هيچ عنوان دوست ندارم رو بيش از اين ادامه بدم و تقريبا عيد امسال بود كه مجددا برگشتم و البته مدت يكسال و اندي كه بر سر كشمكش ها بين ادامه يا بازگشت و مرخصي ترم گذشت.

با توجه به اينكه قصد دارم سال ٩٦ مجددا كنكور رياضي بدم،تبعا سوابق تحصيلي سوم كه رشته رياضي بودم لحاظ خواهد شد اما در مورد پيش دانشگاهي با توجه به تأثير مثبت ٥٪‏،سوابق تحصيلي براي كنكور رياضي اونهم با توجه به اينكه سال ٩١ تنها چهار درس ادبيات،ديني،فيزيك و زيست نهايي بود و تنها رشته رياضي به جاي زيست،ديفرانسيل به شكل نهايي برگزار شده بود،سوابق تحصيلي دوره پيش دانشگاهي چگونه اعمال خواهد شد؟

آيا نيازي خواهد بود كه من امتحان ديفرانسيل بدم؟

بابت راهنمايي كامل و دقيق،بسيار ممنون ميشم.
      ویرایش توسط Arta_M : 23 شهریور 1395 در ساعت 17:36

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      شما دیپلمتون رسمی هست دیگه؟ اگه دپلم رسمی دارید که نیازی به شرکت در امتحانات نیست، ولی اگر بخواهید شرکت کنید میدونید دی ماه امسال در دیپلم مجدد ثبت نام کنید و دوباره امتحان بدید، اما در مورد تاثیر نمراتی که جدید کسب میکنید در کنکور زیاد مطلع نیستم. امیدوارم دوستان کامل تر راهنمایی کنند.

امیدوارم در درس مورد علاقه تون موفق باشید و رتبه خوبی بیارید.

فرستاده شده از Lenovo TAB 2 A7-30GCِ من با Tapatalk

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلاماگر سال 90 دیپلم گرفتین قابل قبوله.درمورد پیش دانشگاهی هم تا زمانی که تاثیر "مثبت" باشه فکر نمیکنم لازم داشته باشین امتحان دیفرانسیل رو بدین. اینطوری دیگه برای شما تاثیری لحاظ نمیشهاما اگر تاثیر نمرات پیش در کنکور قطعی بشه که بعید میدونم باید امتحان بدین.

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط P_Soofia نمایش پست ها
      سلاماگر سال 90 دیپلم گرفتین قابل قبوله.درمورد پیش دانشگاهی هم تا زمانی که تاثیر "مثبت" باشه فکر نمیکنم لازم داشته باشین امتحان دیفرانسیل رو بدین. اینطوری دیگه برای شما تاثیری لحاظ نمیشهاما اگر تاثیر نمرات پیش در کنکور قطعی بشه که بعید میدونم باید امتحان بدین.
      سلام،بابت پاسخگويي ممنون.
      بله سال ٩٠ ديپلم رياضي گرفتم و پيش دانشگاهي تغيير رشته دادم.
      تنها تفاوتي كه در پيش دانشگاهي بين رياضي و تجربي در امتحانات سراسري وجود داشت ديفرانسيل بود.
      من هم احتمال نزديك به صحبت شما ميدم كه همينطور باشه ولي تبعا تغييرات سالانه و گاها آني باعث ميشه فرد كمي محافظه كارانه تر عمل كنه.

به نظرتون اين موضوع بايد از خود سازمان سنجش پرسيده بشه يا نياز به مراجعه به آموزش و پرورش هست؟

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ShahabM نمایش پست ها
      شما دیپلمتون رسمی هست دیگه؟ اگه دپلم رسمی دارید که نیازی به شرکت در امتحانات نیست، ولی اگر بخواهید شرکت کنید میدونید دی ماه امسال در دیپلم مجدد ثبت نام کنید و دوباره امتحان بدید، اما در مورد تاثیر نمراتی که جدید کسب میکنید در کنکور زیاد مطلع نیستم. امیدوارم دوستان کامل تر راهنمایی کنند.

امیدوارم در درس مورد علاقه تون موفق باشید و رتبه خوبی بیارید.

فرستاده شده از Lenovo TAB 2 A7-30GCِ من با Tapatalk
      ديپلم من رياضي و رسمي هست دقيقا مانند تمام دانش آموزان ديگه كه در امتحانات نهايي شركت كردن.تنها چون من پيش رو به تجربي تغيير رشته دادم،ميخوام بدونم ديفرانسيل رو با توجه به اينكه سراسري برگزار ميشه بايد امتحان بدم يا خير.

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Arta_M نمایش پست ها
      سلام،بابت پاسخگويي ممنون.
      بله سال ٩٠ ديپلم رياضي گرفتم و پيش دانشگاهي تغيير رشته دادم.
      تنها تفاوتي كه در پيش دانشگاهي بين رياضي و تجربي در امتحانات سراسري وجود داشت ديفرانسيل بود.
      من هم احتمال نزديك به صحبت شما ميدم كه همينطور باشه ولي تبعا تغييرات سالانه و گاها آني باعث ميشه فرد كمي محافظه كارانه تر عمل كنه.

به نظرتون اين موضوع بايد از خود سازمان سنجش پرسيده بشه يا نياز به مراجعه به آموزش و پرورش هست؟
      فک میکنم پرسیدن از سازمان سنجش کافی باشه.
      میتونین با سازمان سنجش تماس بگیرین، به صورت تلفنی جوابتون رو میدند.
      درضمن امتحانات دیفرانسیل تو چند سال اخیر جوری شده که اگر شما درس دیفرانسیل رو به صورت تستی در طول سال بخونین(که برای کنکورتون واجبه) میتونین به راحتی تو امتحان کتبی نمره قبولی رو بیارید.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)