سلام خدمت دوستان و دست اندركاران انجمن كنكور،من به تازگي در اين فروم عضو شدم.
سؤال و به نوعي ابهام خاصي در يك موضوع مشخص دارم و البته بهتره كمي به عقب برگردم و بيوگرافي مختصري از خودم رو شرح بدم.
من در سال تحصيلي ٩٠-٨٩ امتحانات نهايي رو گذروندم و در حقيقت سال ٩٠ در رشته رياضي-فيزيك ديپلم گرفتم.
بنا به اصرار و فشار هاي خانواده،مقطع پيش دانشگاهي به رشته تجربي تغيير رشته دادم و سال ٩١ در كنكور رتبه حدود ٥٠٠٠ كشوري كسب كردم.
با توجه به دلايل شخصي و عدم تمايل به خانه نشيني تصميم بر ادامه تحصيل داروسازي در خارج از كشور گرفته شد و مدت ٣سال خارج از ايران درس خوندم.
متأسفانه متوجه شدم كه نمي تونم رشته اي رو كه به هيچ عنوان دوست ندارم رو بيش از اين ادامه بدم و تقريبا عيد امسال بود كه مجددا برگشتم و البته مدت يكسال و اندي كه بر سر كشمكش ها بين ادامه يا بازگشت و مرخصي ترم گذشت.
با توجه به اينكه قصد دارم سال ٩٦ مجددا كنكور رياضي بدم،تبعا سوابق تحصيلي سوم كه رشته رياضي بودم لحاظ خواهد شد اما در مورد پيش دانشگاهي با توجه به تأثير مثبت ٥٪،سوابق تحصيلي براي كنكور رياضي اونهم با توجه به اينكه سال ٩١ تنها چهار درس ادبيات،ديني،فيزيك و زيست نهايي بود و تنها رشته رياضي به جاي زيست،ديفرانسيل به شكل نهايي برگزار شده بود،سوابق تحصيلي دوره پيش دانشگاهي چگونه اعمال خواهد شد؟
آيا نيازي خواهد بود كه من امتحان ديفرانسيل بدم؟
بابت راهنمايي كامل و دقيق،بسيار ممنون ميشم.