سلام . راستش هر وقت شیمی میخونم حس میکنم مطالب میخواد بزودی یادم بره. به نظرتون خلاصه نویسی واسه این درس لازمه و میتونه کمک کننده باشه ؟
سلام . راستش هر وقت شیمی میخونم حس میکنم مطالب میخواد بزودی یادم بره. به نظرتون خلاصه نویسی واسه این درس لازمه و میتونه کمک کننده باشه ؟
سلام دوست عزیز
در شیمی شما میتونید بدین صورت خلاصه نویسی کنید که مفید باشه ...
>>> شما مطالب رو دسته بندی کنید و همه چیز رو از کتاب درسی یا کمک درسی خلاصه نکنید. فقط مطالبی رو که فرار هستن خلاصه کنید تا در اوقات بعدی مرور کنید و در اثر تکرار و مکررات در ذهنتون تثبیت بشه.
مثلا: رادیو ایزوتوپ 131 در ..... (نه رادیو ایزوتوپ 132 ...)
مثلا :تعداد ایزوتوپ قلع 10 تا است (نه 9 تا!!)
مثلا: عناصری که یه دونه ایزوتوپ دارن و فقط خودشون هستن :
رمـــز : فالپ falp (فلوئور+الومینیوم+فسفر )
اینطوری باعث میشه که تو دام طراح ها نیفتین.
موفق باشید
ویرایش توسط dadash : 23 شهریور 1395 در ساعت 12:35
منکه خلاصه شیمی رو دانلود کردم..خلاصه های آماده که تو همین سایت هستن عالین ..همه ی نکاتو گفتن ...البته خودمم واسه بعضی مباحثش چندتا نکته اضافه کردم.
خلاصه نویسی هرشخصی خاص خودشه. نمیشه به کسی گفت از چیا خلاصه نویسی کن. ولی من نکات گاجو تو کتاب درسی مینوشتم. کتابم یه جوری بود که بچه ها با دیدنش استرس میگرفتن. برای جمع بندی از خلاصه ها هم نکته برداری میکردم مینوشتم تو یه دفترچه کوچیک و هر روز میخوندم. کلا یه جوری بود که با وجود خلاصه ها تو دوران جمع بندی شیمی رو سه چهار بار کامل خوندم. واسه شیمی خلاصه نویسی حتما لازمه
Maybe it's not about happy ending.
Maybe it's about the story...
Albert Camus
ویرایش توسط fatimaaas : 23 شهریور 1395 در ساعت 13:31 دلیل: فونت مورد علاقه ام نبود :D
بستگی به خودت داره اگه وقت و حوصله اش رو داری چرا که نه ولی اگه میترسی وقت کم بیاری بهتره از کتب جمع بندی استفاده کنی.
تمامی خلاصه نویسی ها ی من جنبه ی تکمیل نویسی داره . مثلا یه ف4 شیمی 2 که کلیتش همون ساختار لویس هست، جزوه ی خلاصه ی من 20 ص شده .
قدر این خلاصه ها رو 2-3 هفته به کنکور میفهمید . هیچ کتابی اندازه ی خلاصه های خودت کمک کننده نخواهد بود .
سلام دوست عزیز
بله خلاصه نویسی عالیه و میتونه بهت خییلی کمک کنه تو یادگیری دروس و موقع جمع بندیتم یه نگاه بهش بندازی همه نکاتی که قبلا یادداشت کردی یادت میاد و میره تو حافظه بلند مدتت
موفق باشی![]()
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
+دعـــــا میڪــــنم دائمــــا خــــבا ڪمکم ڪـــن خواهشــــا ....دنیام بـــــــــــــــزرگــــــ ــــــــه
+گفت:
+ بــــــرا رســـــیـבن بهش دو راه جـــــــلوته
+ پاشـــو بــــرنامه ڪـــارتو بچین یــــا بخوابـــــو خوابشـــــو ببین ...
ســــــــامــــــــان ویلــــــــــسون
آهنگ بیـــــــــــتابـــــــــ ـــــــــــ
[QUOTE=faeze-kmz;945476]
میشه بگی کدوماشون بهتر بود؟؟
اگه لینک بزاری ممنون میشم
سلام خیلی وقته دانلود کردم اسم سایتا یادم نیس ولی چن تا بودن ک اسم سایتا رو تو خود جزوه نوشته همونا رو مینویسم.راستش هنوز شیمی نخوندم نمیدونم مطالبش خوبه یا نه من ادرس سایتی ک ازشون دانلود کردمو میزارم دیگه خودت چکن ببین به دردت میخورن یانه
جزوه کمک اموزشی گام اولkonkoorkade.ir
سرشاخ شدن با کنکورkonkoori.blog.ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)