دوستان من به شدت فیزیک پایه ام ضعیفه.. گاج رو از کتابخونه گرفتم ولی اصلا به دردم
نخورد((درسنامش))لطفا یه منبع خوب بهم معرفی کنید که درس نامه ی خوبی داشته باشه((مطابق با
سطح من باشه)) فیزیک پایه رو تو آزمون های آزمایشی همیشه کمتر از 20درصد زدم...
قلمچی
الگو
خیلی سبز
فیزیک فرید شهریاری
مهروماه
نشر دریافت
تخته سیاه
سایر کتاب بازار به غیر از گاج
دوستان من به شدت فیزیک پایه ام ضعیفه.. گاج رو از کتابخونه گرفتم ولی اصلا به دردم
نخورد((درسنامش))لطفا یه منبع خوب بهم معرفی کنید که درس نامه ی خوبی داشته باشه((مطابق با
سطح من باشه)) فیزیک پایه رو تو آزمون های آزمایشی همیشه کمتر از 20درصد زدم...
ویرایش توسط mobin007 : 23 شهریور 1395 در ساعت 09:19
فرید شهریاری مبتکران.نه فرمول تست بیخود میگه نه تست ابکی داره و قدیمی چون فک کنم حدود دو ساله چاپ شده درسنامه هاشم مفهومی و خوبه من خوندم نتیجه گرفتم تو خوبه زیر ۲۰ درصد میزنی من منفی میزدم قبلا
Sent from my K015 using Tapatalk
ویرایش امضا (خلاف قوانین انجمن)
نه خیر کی گفته..تستای سخت و جوندارم داره...کلا برای هر سطحی خوبه ...کسی که ضعیفه با درسنامه های خوبش میاد بالا ...کلا خیلی کتاب مفهومی و خوبی هست و مولف خودش همیشه تاکید کرده که با کمترین فرمول و با پر نکردن مغز از رابطه های بی ارزش و حفظی باید به طور عمیق فیزیکو یاد بگیری که واقعا تو کتابش رعایت کرده...
خیلی ضعیفی اگه دنبال آرزوهات نری
پیشنهاد من هم فیزیک شهریاری هست. درسنامه هاش خیلی خیلی روان هستند. من درسنامه چند تا بخش رو با گاچ و الگو و خیلی سبز مقایسه کردم از همشون بهتر توضیح داده
بعدش خیلی سبز زبونش ساده هست و بعدا گاج و نشر الگو.
من از پیش شهریاری راضیم ولی پایه رو خ.س گرفتم ولی برو مقایسه کن بعید میدونم از نظرات ما نتیجه درست بگیری
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)