سلام
من تازه عضو شدم
کسی کتاب کنکور به روش تک رقمی زیست شناسی(لیموترش) رو داره؟
کجا میشه پیداش کرد؟خیلی دنبالش گشتم میگن کتاب خوبیه یه قسمت از تستاشم دیدم عالیه
لطفااگه کسی میدونه بگه ممنون
سلام
من تازه عضو شدم
کسی کتاب کنکور به روش تک رقمی زیست شناسی(لیموترش) رو داره؟
کجا میشه پیداش کرد؟خیلی دنبالش گشتم میگن کتاب خوبیه یه قسمت از تستاشم دیدم عالیه
لطفااگه کسی میدونه بگه ممنون
ویرایش توسط mrmm1376 : 23 شهریور 1395 در ساعت 14:00
کتاب خوبیه ولی بهترین نیست از نظر اموزش یه سری نکات خوب داره و یه سری نکات رو هم نداره، ولی از نظر تست جالب نیست، سوالای سختی میده، کلا میپیچونه، از حالت استاندارد کنکور خارج میکنه، و باعث میشه دانش اموز خوب از پس تستها برنیاد و به نوعی باعث ناامیدی میشه، مولف نظرش به این بوده که تستای سخت و چالشی بده تا دانش اموز سر جلسه کنکور غافلگیر نشه، دیگه باقیش به نظر خودت بستگی داره که بخوای از همچین کتابی استفاده کنی یا نه، البته بگم من فقط یه سری مباحث رو خوندم و بر اساس اونا نظر دادم
سلام میتونید از بانک کتاب پایتخت تهیه کنید . کتاب خوبیه ولی کتابای بهتر از اینم هست تو بازار .
ویرایش توسط Mii Lad : 23 شهریور 1395 در ساعت 14:33
دوستان عزیز این لینک سایت ناشر
لیموترش | آزمون آنلاین زیست و شیمی
اگه برید داخلش میبینید که هنوز چاپ نشده و فقط چندتا جزوه رو مولف منتشر کرده که بیشتر جنبه اموزشی داره و خیلی شبیه فاگوزیسته اگه دوست دارین میتونین برین فاگوزیست بخرین ولی بازم میگم مهمترین منبع برای زیست کتاب درسی با زدن تست زیاد هست .
موفق باشید.
خیلی ممنون از دوستانی که جواب درست دادن
در جواب بعضی دوستان که میگن برا تبلیغ میگم خب اخه عزیز من این کتابو من نمی خوام چاپ کنم که ازش تبلیغ کنم یا مال پدرم هم نیست.
نمیدونستم هم هنوز چاپ نشده
تو سایت کانون یه چند تا سوال ازش دیدم دیدم کتاب خوبیه
مگه گناه کردم که تازه عضو شدم؟؟؟؟؟؟
من پارسال خریدمش ولی اشتباهات توش بسیار زیاده و از نظر صفحه ارایی هم مشکل اساسی داره
مثلا برا من فصل 4 دوپار چاپ شده بود
و برای طرح سوال سخت بعضی جاها چرت و پرتم گفته
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 4 مهمان)