نوشته اصلی توسط Sina.77.96 میگم کدوم زوج کتابو انتخاب کنیم بهتره ؟؟واسه نیم سال اول سنگین تر برداریم زوج کتابو یا واسه نیم سال دوم؟؟ ترجیحا سنگینه بمونه برا نیم سال اول بهتره....
نوشته اصلی توسط Taghi تو سایت قلم چی که هنوز همون نسخه تیر ماهه این برنامه رو از کجا آوردین؟؟؟؟ این لینکا مال خود سایت کانونه گل پسر
نوشته اصلی توسط 8MIT8 این لینکا مال خود سایت کانونه گل پسر انکان داره این نسخه عوض بشه یا این دیگه نهایی؟
نوشته اصلی توسط Alireza23 انکان داره این نسخه عوض بشه یا این دیگه نهایی؟ سلام به احتمال بسیار زیاد همین نسخه شهریور ، نسخه نهایی هستش و دیگه تغییر نخواهد کرد
tnx
والا فرقش با نسخه قبلیش فقط گواه رو اضافه کردن
نوشته اصلی توسط AmirAria.M والا فرقش با نسخه قبلیش فقط گواه رو اضافه کردن + تاریخ آزمون جامع آخر هم تغییر کرده
نوشته اصلی توسط 8MIT8 + تاریخ آزمون جامع آخر هم تغییر کرده اره قبلیش جمعه بعد عید فطر بود 9 تیر خوب بود که چرا عوضش کردن؟ اصا یک تیر که میشه پنج شنبه فکر کنم میفته توی رمضون
نوشته اصلی توسط AmirAria.M اره قبلیش جمعه بعد عید فطر بود 9 تیر خوب بود که چرا عوضش کردن؟ اصا یک تیر که میشه پنج شنبه فکر کنم میفته توی رمضون آره 9 تیر تایم خوبی بودش نمیدونم والا احمقن دیگه
نوشته اصلی توسط 8MIT8 آره 9 تیر تایم خوبی بودش نمیدونم والا احمقن دیگه آخه کنکور9تیره براهمین عقب انداخته
نوشته اصلی توسط کاریزما آخه کنکور9تیره براهمین عقب انداخته اصلا و ابدا کنکور نه تیر نیست هفته ای که عید فطر هست نه ، هفته بعدش پنج شنبه ، جمعه کنکور برگزار میشه خود سازمان سنجش همیشه این وقت رو به داوطلب ها داده ، امسال که اینقدر ماه رمضون توی تیر ماه بود این کارو کردن ، سال دیگه چرا نکنن؟
آزمون گواه یعنی چی؟ من با قلم چی آشنایی ندارم.
نوشته اصلی توسط banafsheh آزمون گواه یعنی چی؟ من با قلم چی آشنایی ندارم. یعنی یه تعداد از سوالات کنکور رو مستقیما حتی بدون جا به جا کردن گزینه میارن تا جواب بدیم
این زوج کتاب چیه؟
نوشته اصلی توسط alisam این زوج کتاب چیه؟ توی زوج کتاب ها باید یکی رو انتخاب کنی میگن : بهتره نیم سال اول سنگین تر ورداری
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)