دوستان سلام این سوال ذهنمو درگیر کرده من بلاخره تصمیمو گرفتم و علوم کامپیوتر یه دانشگاه بهتر رو بالای نرم افزار یه دانشگاه نسبتا پایین تر زدم........
حالا بحثم اینجاست که کسی راجب علوم اطلاعات با جزییات میتونه بم بده؟؟ من میخوام یه کد نویس شم.....فامیلمون تو دالاس امریکا تو یه شرکت کار میکنه اون نرم افزار خونده بم میگه که علوم اینور خیلی بهتر از نرم افزاره ولی ایا تو ایرانم اینطور هست؟؟؟ من اینو میخوام بدونم که این تو این رشته میتونم یک کد نویس مثه کسی که تو رشته نرم افزار تحصیل کرده بشم؟؟؟ از همون فامیلمون پرسیدم گفت علوم کامپیوتر رشته اول امریکاس و نرم افراز 8 اومین رشته است.......یکی از دوستانه پدر هم تو المان کد نویس هستش مدرکه ایشون موقع رفتن از ایران سیکل بوده ولی الان به شدت در کارش موفقه !!! ایشون هم بهم گفتن که اصن تو ایران هیچی معلوم نیس بم گفت ارزش علوم بیرون ایران خیلی زیاده.....
حالا یکی بم بگه این رشته تو ایران چطوره....و خواهش میکنم با جزییات بم یکی بگه که حاصل تحصیل تو این رشته بعد 4 سال چطوره.......من به شدت به کامپیوتر و برنامه نویسی علاقه دارم و html و css رو معمولی بلدم(البته اگه بشه اسم این دوتارو زبان گذاشت چون خیلی ساده ان!!!!) حالا میخوام بدونم اگه من علوم قبول شم بعد 4 سال چی میشه؟ چه فرقی با یه کسی که 4 سال نرم افزار میخونه داره؟؟؟؟