خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 14 از 14
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات

اقا یکی کمکم کنه !! علوم کامپیوتر یا نرم افزار؟

دوستان سلام این سوال ذهنمو درگیر کرده من بلاخره تصمیمو گرفتم و علوم کامپیوتر یه دانشگاه بهتر رو بالای نرم افزار یه دانشگاه نسبتا پایین تر زدم........
      حالا بحثم اینجاست که کسی راجب علوم اطلاعات با جزییات میتونه بم بده؟؟ من میخوام یه کد نویس شم.....فامیلمون تو دالاس امریکا تو یه شرکت کار میکنه اون نرم افزار خونده بم میگه که علوم اینور خیلی بهتر از نرم افزاره ولی ایا تو ایرانم اینطور هست؟؟؟ من اینو میخوام بدونم که این تو این رشته میتونم یک کد نویس مثه کسی که تو رشته نرم افزار تحصیل کرده بشم؟؟؟ از همون فامیلمون پرسیدم گفت علوم کامپیوتر رشته اول امریکاس و نرم افراز 8 اومین رشته است.......یکی از دوستانه پدر هم تو المان کد نویس هستش مدرکه ایشون موقع رفتن از ایران سیکل بوده ولی الان به شدت در کارش موفقه !!! ایشون هم بهم گفتن که اصن تو ایران هیچی معلوم نیس بم گفت ارزش علوم بیرون ایران خیلی زیاده.....
      حالا یکی بم بگه این رشته تو ایران چطوره....و خواهش میکنم با جزییات بم یکی بگه که حاصل تحصیل تو این رشته بعد 4 سال چطوره.......من به شدت به کامپیوتر و برنامه نویسی علاقه دارم و html و css رو معمولی بلدم(البته اگه بشه اسم این دوتارو زبان گذاشت چون خیلی ساده ان!!!!) حالا میخوام بدونم اگه من علوم قبول شم بعد 4 سال چی میشه؟ چه فرقی با یه کسی که 4 سال نرم افزار میخونه داره؟؟؟؟

2. Top | #2
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نرم افزار
      علوم کامپیوتر دو تا ریاضی و مهندسی نرم افزار 2 پاس نمیکنی همین
      تو استخدامی هم علوم کامپیوتر استخدام نمیکنن فقط مهندسی نرم افزار و سخت افزار و ای تی استخدام میکنن

3. Top | #3
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pouyasadeghi نمایش پست ها
      نرم افزار
      علوم کامپیوتر دو تا ریاضی و مهندسی نرم افزار 2 پاس نمیکنی همین
      تو استخدامی هم علوم کامپیوتر استخدام نمیکنن فقط مهندسی نرم افزار و سخت افزار و ای تی استخدام میکنن
      استخدامی شرکت خصوصی که فقط برنامه نویس میخواد مدرک زیاد براش مهم نیس.......من دنبال استخدام دولتی هم نیستم......شرایط برا خصوصی هم همینه؟

4. Top | #4
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نه شرکت خصوصی اصلا مدرک مهم نیست کار بلد بودن مهمه

5. Top | #5
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pouyasadeghi نمایش پست ها
      نه شرکت خصوصی اصلا مدرک مهم نیست کار بلد بودن مهمه
      مرسی از نظرت برا منم شرکت خصوصی مهمه.......

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط kianooshkpd نمایش پست ها
      دوستان سلام این سوال ذهنمو درگیر کرده من بلاخره تصمیمو گرفتم و علوم کامپیوتر یه دانشگاه بهتر رو بالای نرم افزار یه دانشگاه نسبتا پایین تر زدم........
      حالا بحثم اینجاست که کسی راجب علوم اطلاعات با جزییات میتونه بم بده؟؟ من میخوام یه کد نویس شم.....فامیلمون تو دالاس امریکا تو یه شرکت کار میکنه اون نرم افزار خونده بم میگه که علوم اینور خیلی بهتر از نرم افزاره ولی ایا تو ایرانم اینطور هست؟؟؟ من اینو میخوام بدونم که این تو این رشته میتونم یک کد نویس مثه کسی که تو رشته نرم افزار تحصیل کرده بشم؟؟؟ از همون فامیلمون پرسیدم گفت علوم کامپیوتر رشته اول امریکاس و نرم افراز 8 اومین رشته است.......یکی از دوستانه پدر هم تو المان کد نویس هستش مدرکه ایشون موقع رفتن از ایران سیکل بوده ولی الان به شدت در کارش موفقه !!! ایشون هم بهم گفتن که اصن تو ایران هیچی معلوم نیس بم گفت ارزش علوم بیرون ایران خیلی زیاده.....
      حالا یکی بم بگه این رشته تو ایران چطوره....و خواهش میکنم با جزییات بم یکی بگه که حاصل تحصیل تو این رشته بعد 4 سال چطوره.......من به شدت به کامپیوتر و برنامه نویسی علاقه دارم و html و css رو معمولی بلدم(البته اگه بشه اسم این دوتارو زبان گذاشت چون خیلی ساده ان!!!!) حالا میخوام بدونم اگه من علوم قبول شم بعد 4 سال چی میشه؟ چه فرقی با یه کسی که 4 سال نرم افزار میخونه داره؟؟؟؟
      خیلی حرف ها داشتم واسه گفتن ولی میرم سراغ سوال اخرت

کسی که نرم افزار بخونه میتونه شبکه کار کنه

کسی که ای تی بخونه میتونه برنامه نویسی کار کنه و بلعکس

هیچ محدودیتی وجود نداره در کامپیوتر چون کامپیوتر علم نیست یک حرفه است

و بر اثر حرفتون به شما پاداش و دستمزد میدن نه علم و مدرکتون
      زندگی زیباست

زیبابینان زیبایی بینند

7. Top | #7
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ahmad-Rp نمایش پست ها
      خیلی حرف ها داشتم واسه گفتن ولی میرم سراغ سوال اخرت

کسی که نرم افزار بخونه میتونه شبکه کار کنه

کسی که ای تی بخونه میتونه برنامه نویسی کار کنه و بلعکس

هیچ محدودیتی وجود نداره در کامپیوتر چون کامپیوتر علم نیست یک حرفه است

و بر اثر حرفتون به شما پاداش و دستمزد میدن نه علم و مدرکتون
      ممنون ازت طرز فکر خودمم همینه ولی بعیضیا میترسونن ادمو از علوم کامپیوتر من میتونستم نرم افزار هم بخونم ولی نمیدونم چرا یهو به علوم علاقه مند شدم وقتی با چند نفر صحبت کردم حالا میخوام از یه کسی که تو یونی تجربه داشته بپرسم.....میدونم زمان میبره و شاید حال نداشته باشی ولی اگه از ابهام درم بیاری مدیونت میشم

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نرم افزار

9. Top | #9
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Reza111 نمایش پست ها
      نرم افزار
      میشه بدونم چرا و به چه دلیل؟

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط kianooshkpd نمایش پست ها
      ممنون ازت طرز فکر خودمم همینه ولی بعیضیا میترسونن ادمو از علوم کامپیوتر من میتونستم نرم افزار هم بخونم ولی نمیدونم چرا یهو به علوم علاقه مند شدم وقتی با چند نفر صحبت کردم حالا میخوام از یه کسی که تو یونی تجربه داشته بپرسم.....میدونم زمان میبره و شاید حال نداشته باشی ولی اگه از ابهام درم بیاری مدیونت میشم
      با هیچکدومش نه نرم افزار نه علوم نمیتونی صرفا با دانشگاه رفتن کار پیدا کنی

ولی خوب نرم افزار نزدیک تره به بازار تا علوم

فرقی هم نداره به این دلیل دانشگاه هیچی یاد نمیده

برای وارد بازار کار شدن حداقل حقوق و حداقل مقام که بخوای داشته باشی

با درامد 2 میلیون باید sQl - HTML - Css - jVS و مقداری سی شارپ بلد باشی که نه علوم کاری برات میتونه انجام بده نه نرم افزار ولی خوب

نرم افزار نزدبک تره و پایه اش برای این بهتره و میتونه یه مقدار دیدتو باز تر کنه تو این زمینه

حالا هرچقدر بخوای پیشرفت کنی و حقوق بره بالا باید زبان های بیشتری بلد باشی و تکنیک های دیگه
      زندگی زیباست

زیبابینان زیبایی بینند

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      kianooshkpd@ به شرط بلد بودن کار به صورت حرفه ای (نرم افزار) رشته ی پردرامد تری نسبت به علوم کامپیوتر هستش.
      رتبه ی قبولی بهتری هم نسبت به علوم کامپیوتر نیاز داره. همچنین فکر می کنم بازار کار گسترده تری داره.
      البته این نظر من بود راهنمایی افراد دیگه رو هم بگیرید. امیدوارم درست ترین گزینه رو انتخاب کنید و موفق باشید.

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      عزیز من علوم کامپیوتر اونجا و اینجا بسیار متفاوته , کاری که مهندسای کامپیوتر اینجا میکنن علوم کامپیوتریای اونجا میکنن
      اکثر افرادی که اینجا کامپیوتر و به صورت دقیق تر نرم افزار خوندن وقتی میخوان اپلای کنن به رشته ی cs یا computer scince اپلای میکنن
      اشتباه نکنین مهندسی کامپیوتر اینجا علوم کامپیوتر اونجاست!!!
      من خودم بین علوم کامپیوتر شریف و م کامپیوتر امیر کبیر مونده بودم خیلی تحقیق کردم و م کامپیوترو زدم .
      علوم کامپیوتر نخون که اگه اینجا بمونی بد خواهد شد ...

13. Top | #13
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Reza111 نمایش پست ها
      kianooshkpd@ به شرط بلد بودن کار به صورت حرفه ای (نرم افزار) رشته ی پردرامد تری نسبت به علوم کامپیوتر هستش.
      رتبه ی قبولی بهتری هم نسبت به علوم کامپیوتر نیاز داره. همچنین فکر می کنم بازار کار گسترده تری داره.
      البته این نظر من بود راهنمایی افراد دیگه رو هم بگیرید. امیدوارم درست ترین گزینه رو انتخاب کنید و موفق باشید.
      ممنون از نظرت
      یه رو میفهمی فقط دغدغه نیس صبحگاه اول مهر...شاخ نیس هرکی رگ بزنهو یه پک سیگارو دفتر شعر.....سال به سال میگذره ادمای زندگیت کمتر میشه...میشی مثل من یه بی حس هیچی مهم نی هر شب زیره 40 بیتی که از همه ی دنیا و خاطره ها میگی امضا میزنی.....عشقتم میره مجبور میشی روزارو بگذری سریع......میفهمی همه چی پوله حتی اخبارا میگن دروغ بهت.......مجبور نیستی برگردی خونه قبل اینکه غروب شه......میشیم عین هم 2 نفری که از درد زیاد یه جفتیم......که دلت میگیره دق میشی یاد بچهگیات میفتی.....

14. Top | #14
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Aryabartar نمایش پست ها
      سلام
      عزیز من علوم کامپیوتر اونجا و اینجا بسیار متفاوته , کاری که مهندسای کامپیوتر اینجا میکنن علوم کامپیوتریای اونجا میکنن
      اکثر افرادی که اینجا کامپیوتر و به صورت دقیق تر نرم افزار خوندن وقتی میخوان اپلای کنن به رشته ی cs یا computer scince اپلای میکنن
      اشتباه نکنین مهندسی کامپیوتر اینجا علوم کامپیوتر اونجاست!!!
      من خودم بین علوم کامپیوتر شریف و م کامپیوتر امیر کبیر مونده بودم خیلی تحقیق کردم و م کامپیوترو زدم .
      علوم کامپیوتر نخون که اگه اینجا بمونی بد خواهد شد ...
      ولی من دقیقا جوری انتخاب رشته کردم که علوم کامپیوتر دانشگاه بهترو قبول میشم....منم زیاد تحقیق کردم از چندین استاد دانشگاه پرسیدم تا مقطع لیسانس فرق چندانی ندارن مثل اینکه... یکی از استادان دانشگاه رشت بهم گفته بود که علوم یک مزیت که نسبت به نرم افزار داره اینکه یک مغز منطقی(یه نوع تفکر ماشینی منظورش بود) برات ایجاد میکنه که اگه تو بتونی چندین زبانو یاد بگیری به مراتب میتونی درست تر و منطقی تر کد بزنی از کسی که نرم افزار خونده......دوستم عموی بنده هم استاد دانشگاه صنعتی بابل هستش ایشون هم گفتن فرض کن میخوای یه مشکلیو از طریق یه برنامه حل کنی اینکه این مشکل چطور حل میشه رو یک کسی که علوم کامپیوتر خونده حل میکنه و مهندس نرم افزار این راه حلو با تبدیل کردن به کد تبدیل به نرم افزار میکنه که اگه خودت یه کد نویس باشی دیگه مشکلی نخواهد بود........
      یه رو میفهمی فقط دغدغه نیس صبحگاه اول مهر...شاخ نیس هرکی رگ بزنهو یه پک سیگارو دفتر شعر.....سال به سال میگذره ادمای زندگیت کمتر میشه...میشی مثل من یه بی حس هیچی مهم نی هر شب زیره 40 بیتی که از همه ی دنیا و خاطره ها میگی امضا میزنی.....عشقتم میره مجبور میشی روزارو بگذری سریع......میفهمی همه چی پوله حتی اخبارا میگن دروغ بهت.......مجبور نیستی برگردی خونه قبل اینکه غروب شه......میشیم عین هم 2 نفری که از درد زیاد یه جفتیم......که دلت میگیره دق میشی یاد بچهگیات میفتی.....

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن