X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 21 از 21
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ناموسن قلم چی ننویس . من هیچ مشکلی ندارم با این موسسه ولی اشکالاتشو میگم ک خودم تجججججربه کردم . اولن سطح سوالتش مزخرف سخته . تو ازمونا نیم ساعت مشغول ادبیات بودم اخرش بیس درصد. روز کنکور هفت دقه ای تموم شد شص درصد . این یکیش . یکی دیگه همه تقلبی میکنن حساب کتاب نداره ازمون و دیر شرو میکنن و ... منی ک میخوندم ترازم کم میومد اونی ک تقلبی میکرد بالا میومد من فک میکردم عقب مونده ذهنیم بخدا . در حالی ک پایین ترین معدلم هیژده و نیم بود . نمیخام تعریف کنم ولی اینا هست و برا من اتفاق افتاد . از تجربه من استفاده کن و قلمچی ننویس . فقط سازمان سنجش . سختیشم مطابق کنکوره ن مث قلم چی در حد المپیاد جهانی

2. Top | #17
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mogtaba55 نمایش پست ها
      دوستان پست ویراش شد لطفا نظر بدید تا اگه خوبن برم برا خرید خواهشا نظر بدید باز هم ممنون
      فیزیک خیلی سبز به نظرم عالیه، ریاضی رو تو بالا گفتم، بقیه خوبه فقط دینی رو اگه تو آزمون دیدی با سفیر نتیجه نمیگیری برو سراغ گاج نقره ای، بازم میگم انی همه دی وی دی ارزش نداره

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان اینا منابع من هستن هر جا که دیدید مناس نیست ویرایش کنید با دلیل

ادبیات[میخوام سی دی های افبا ورایان هم بخونم]
      زبان فارسی وارایه خیلی سبز
      تاریخ ادبیات مهر ماه
      لغت واملا الگو
      قرابت معنایی الگو

دینی
      سفیر خرد داریم سی دی افبا هم میخونم

عربی
      میخوام سی دی های هورفر وکتاب کامل گاج یا خیلی سبز جامع بگیرم ودر مطلب گاج و خط ویزه گاج هم برا ترجمه

زبان
      کتاب اناری دارم میخوام وبرای لغت هم میخوام مال مهروماه 2تا لقمه کنکور وتکمیلی شوبگیرم سی دی های اون هم بگریم

ریاضیات
      برای هندسه تحلیلی وپایه میخوام ای کیوگاج وسی دی های ونوس قریشی بگیرم
      برای گسسته میخوام گاج نقرهای بگیرم وسی دی های دادبام بگریم
      برای دیف وریاضی پایه میخوام سی دی ها ی مهربان و10سال کنور کانون هم برا تست بگیرم البته اب کیو هم دارم برا امار هم خط ویژه دارم البته برای همه خط ویزه رو هم دارم

فیزیک
      میخوام سی دی های یحیویی اما برای کتاب بین مبتکران وخیلی سبز موندم کدوم خوبه

شیمی
      میخوام برا دوم الگو وسوم گاج وپیش خیلی سبز بگریم وسی دی های افبا خط ویزه وموج نشر الگو پیش وپایه هم دارم
      منمون میشم کمک کنید در ضمن تمام سی دی ها رو به قیمت ارزون بهم دادن اخه فامیل بودن
      قرابت رو خیلی سبز و دریافت کار کن.املا و اغت هم خوبه ولی دریافت هم اگه بتونی بخونی خوبه

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام دوستان اینا منابع من هستن هر جا که دیدید مناس نیست ویرایش کنید با دلیل

ادبیات[میخوام سی دی های افبا ورایان هم بخونم]
      زبان فارسی وارایه خیلی سبز
      تاریخ ادبیات مهر ماه
      لغت واملا الگو
      قرابت معنایی الگو

دینی
      سفیر خرد داریم سی دی افبا هم میخونم

عربی
      میخوام سی دی های هورفر وکتاب کامل گاج یا خیلی سبز جامع بگیرم ودر مطلب گاج و خط ویزه گاج هم برا ترجمه

زبان
      کتاب اناری دارم میخوام وبرای لغت هم میخوام مال مهروماه 2تا لقمه کنکور وتکمیلی شوبگیرم سی دی های اون هم بگریم

ریاضیات
      برای هندسه تحلیلی وپایه میخوام ای کیوگاج وسی دی های ونوس قریشی بگیرم
      برای گسسته میخوام گاج نقرهای بگیرم وسی دی های دادبام بگریم
      برای دیف وریاضی پایه میخوام سی دی ها ی مهربان و10سال کنور کانون هم برا تست بگیرم البته اب کیو هم دارم برا امار هم خط ویژه دارم البته برای همه خط ویزه رو هم دارم

فیزیک
      میخوام سی دی های یحیویی اما برای کتاب بین مبتکران وخیلی سبز موندم کدوم خوبه

شیمی
      میخوام برا دوم الگو وسوم گاج وپیش خیلی سبز بگریم وسی دی های افبا خط ویزه وموج نشر الگو پیش وپایه هم دارم
      منمون میشم کمک کنید در ضمن تمام سی دی ها رو به قیمت ارزون بهم دادن اخه فامیل بودن
      سلام چند مورد 1- قرابت اگه مشکل داری با کتاب نشر دریافت شروع کن
      2- دینی خیلی سبز عالیه
      3- ریاضی برای دیف و ریاضی پایه از پایه شروع کن کتاب درسی
      4- فیزیک خیلی سبز عالیه درسنامه فوق العاده پاسخ تشریحی و مفهومی تست های گلچین شده و تالیفی
      5-شیمی مبتکران که هست دوم قطعا مبتکران (اگه فک میکنی کمه مسلطکه شدی برو تکمیلیشو بگیر) سوم مبتکران یا خیلی سبز
      6- من دی وی دی رو تایید نمیکنم اگه میخوای حالت کلاس مجازی بری الا بهترین گزینه است(کنکور 96 ارومه اگه پر سرعت تر میخوای 95 هم قابل استفاده است)

5. Top | #20
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      منابع با هر کدوم راحتی شروع کن
      ولی منابع 10 درصد کاره
      تلاش شما 90 درصد کاره

6. Top | #21
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Armin80 نمایش پست ها
      سلام چند مورد 1- قرابت اگه مشکل داری با کتاب نشر دریافت شروع کن
      2- دینی خیلی سبز عالیه
      3- ریاضی برای دیف و ریاضی پایه از پایه شروع کن کتاب درسی
      4- فیزیک خیلی سبز عالیه درسنامه فوق العاده پاسخ تشریحی و مفهومی تست های گلچین شده و تالیفی
      5-شیمی مبتکران که هست دوم قطعا مبتکران (اگه فک میکنی کمه مسلطکه شدی برو تکمیلیشو بگیر) سوم مبتکران یا خیلی سبز
      6- من دی وی دی رو تایید نمیکنم اگه میخوای حالت کلاس مجازی بری الا بهترین گزینه است(کنکور 96 ارومه اگه پر سرعت تر میخوای 95 هم قابل استفاده است)
      شیمی 2 نشر الگو عالیه من هر دوتاشو خوندم ولی به نظرم الان نشر الگو بهتر از مبتکران کار کرده

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن