سلام ببخشید میشه مفصل بگید چطور با کیفیت بخونیم که مطالب رو فراموش نکنیم
پ.ن: کارت دانشجویی ام همراه نیست گذاشته بودم خوابگاه بچه ها رزرو ژتون من رو بگیرن خودم خونم ولی گفتم از سایت سما عکس بگیرم بذارم
پ.ن 2: کارتون خیلی زشت بود. من یک ساله میام سوال همه تونو جواب میدم بی هیچ چشمداشتی اونوقت شماها این کارو می کنید... واقعا متاسفم.... کسایی هم که هنوز قانع نیستن وایسن شنبه برمیگرده خوابگاه یا جمعه شب از کارت دانشجویی هم عکس می گیرم..... یا از کسایی که ورودی 94 یا 95 یا 96 علوم پزشکی ارومیه ن مثل احسان تیموری و اینا بپرسین همه منو می شناسن.... ولی باشه خودتون خواستین![]()
من توو اینستاگرام سامان تارم رو فالو کرده بودم و توو پیجش عکسی رو که جلوی دانشکده دندانپزشکی با بقیه ی دانشجو ها انداخته بودن رو دیدم
به دل نگیر دکتر جان توو این انجمن حد وسط نداریم
یه عده هستن که از افسانه هایی مثل افشین مقتدا که حتی یه تیکه از درصدای از کارنامش رو کسی ندیده برای خودشون اسطوره میسازن و یه عده هم هیچ جوره چیزی رو باور نمیکنن
مدیر است دیگر!
پ پ.ن : نمیدونم به هر حال یه عده هم هستن دائم به همچی گیر میدن ، ایراد میگیرن و به همچی شک میکنن و ...
شده حکایت چرا آب تو تلمبه اس؟! چرا گوشکوب قلمبه اس؟! چرا در گنجه بازه؟! چرا دم خر درازه؟!
رفع ابهام : کارنامه ایشون رو شخصا خود بنده از سایت سازمان سنجش پیوست تاپیک کردم و صحت اطلاعات کارنامه ای ایشون مورد تأیید هستش ، والسلام
آقا سجاد حرف شما حجته، قبول کردیم که کارنامه ی این تاپیکشون درسته، چیزی که باعث می شد باور نکنیم دستکاری درصدای زبان و عربیشون تو اون یکی کارنامه و اشتباه گفتن نمره ی نهایی امتحان زبانشون بود...
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)