واقعا متوجه نمیشم همین که با معدل 14 رتبه 680 گرفته خودش عالیه. ولی انگار بعضی دوستان....
ویرایش توسط saj8jad : 22 آذر 1395 در ساعت 23:27 دلیل: جزئی
کارنامه مورد تأیید کنکور و سوابق تحصیلی جناب سـامـان تـارم در پست استارت قرار داده شد
توجه مهم » در مورد کارنامه های غیر قابل استناد قبلی قضاوت ، بحث و کل کل نکنید
صحت و درستی کارنامه های گذاشته شده مورد تأیید میباشد.
و من الله توفیق
دوست عزیز رتبه این عزیز تایید شده خودت رو زیاد اذیت نکن استرس برای پوستت اصلا خوب نیس ، به جای اینکه به فکر اثبات دیگران باشی یه فکری به حال خودت بکن ، اگر عرضه داری همین درصدا رو بزن بعد بیا اینجا کاراگاه بازی در بیار ، شخصیت هر کسی برای خودش محترمه برچسب ب دیگران نزنیم
@saman123
سلام بابت اراده و پشتکارتون بهتون واقعا تبریک میگم
من از اولشم از برنامه آزمونا خوشم نمیومد اما چ کنم ک آن پارسال آزمونی نرفتم فک میکردم امشال اگ آزمون برم معجزه میشه:-/
۹۶کنکور دوممه
۱-تا الان هرچی خوندم همه پراکنده بوده سعی دارم تا هفته ی آینده همه رو مرور کنم
چون همه ی آزمونا تا اول بهمن جمع بندی پیش ۱رو دارن ب نظرتون منم جمع بندی پیش ۱رو انجام بدم؟؟
۲-پارسال یه برنامه ی ۴ماهه خریدم ک همون پارشال درست استفاده ش نکردم
میخوام ببینم با توجه ب این که برای نوشتن برنامه بلند مدت زمان زیادی لازمه
اگ از این برنامه استفاده کنم خوبه؟(و اینکه کی شروعش کنم؟بعد از جمع بندی پیش۱یا بعد از آزمون این هفته ی سنجش؟)
۳-شما چقدر از وقتت رو صرف نت می کردی؟
صرفا به خاطر جواب دادن به سوالات بعضی دوستان که به خاطر این که کنکوری هستن و به کمک نیاز دارن برگشتم. نمی خوام به ادعاها و حرفای بعضیا گوش بدم.... من کار خودم رو میکنم..... هرکی هرچی میخواد بگه.... این بحث رو طولانی نکنید.
سلام جناب تارم خوشحالم مصاحبتون رسمی شد و تبریک میگم به پشتکارتون
چنتا سوال داشتم
برای فیزیک شما روزی چند ساعت مطالعه داشتید..من پایه فیزیکم ضعیفه چه کتابیو پیشنهاد میکنید که بهتر باشه؟
و اینکه اگه برای درسایی مثل ریاضی و فیزیک فقط تست سراسری کار بشه میتونه کافی باشه؟
پیشاپیش ممنون از وقتی که میزارید
Instead of success in a base I hate
I prefer to loose in a base I enjoy.
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 4 مهمان)