بچه ها میخواستم ببینم عمومی ها خیلی تعیین کننده بودن یا نه اگه کسی کارنامه هم بذاره ممنون میشم.....
بچه ها میخواستم ببینم عمومی ها خیلی تعیین کننده بودن یا نه اگه کسی کارنامه هم بذاره ممنون میشم.....
همه دروس مهم و تاثیر دارن هر کدومو ول کنی و بذارید روی یک درس دیگه ضرر میکنید
معلوم نیست اون درسی که بیشتر بها بهش میدید چجوری توی کنکور امسال سوال طرح بشه ازش و ممکنه اون درسی که ول کردید اسون ترین باشه
من که عمومی ها خیلی بهم ضربه زد چون دیدم کسی رو که درصدای اختصاصی اش مثل من ولی عمومی هاش بهتر بود و چیزی حدود 1500 با رتبه من اختلاف داشت.درصدای عمومی ام: ادبیات 33 عربی صفر (!!) دینی 70 زبان 67بزرگترین اشتباهم توو زمان درس خوندن اهمیت ندادن به دروس عمومی به خصوص عربی و ادبیات بود و بدجوری هم ضربه خوردم.شما از این اشتباهات نکنید.
آره...واقعا خيلي مهمن..من خودم امسال از كم خوندن عموميا خيلي ناراحتم...فكرميكردم بلدم آخه كنكور پارسال خوب زده بودمشون...درصورتي كه روز كنكور فهميدم چه اشتباهي كردم..جز ادبيات همه ي درساي عموميم كمتر از پارسال بود..زبان هم٢٠درصد پايين اومده بودم..عمومي هارو جدي بگيريد چون بيشتريا خوب ميزننش
چقدر زود دیر میشود...
برای من که فکر می کنم تاثیر مثبت داشته
ادبیات 80
عربی 78
دینی70
زبان 94
اختصاصی ها میانگین 38
رتبه در منطقه 1 شده 2900
عمومی زیاد جلو نمی اندازه ولی اگه نزنی خیلی بد رتبتو میندازه عقب
برا عمومی برا یه درصد عالی که نه بلکه به یه درصد نرمال و میانگین فکر کنید و بعد از رسیدن به یه درصد خوب تو اختصاصی اخرا درصد عمومی رو ببرید بالا
همون قضیه 80/20 رو رعایت کنید

There is enough light for one who wants to see