X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 13 از 13 نخستنخست ... 31213
    نمایش نتایج: از 181 به 182 از 182
    1. Top | #181
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      [QUOTE=mehdi.m;934400]خواهر من ،من کارم اینه من اطلاعات نداشته باشم کی اطلاعات داره؟!!
      ایشون منظورشون کسری نیروی انسانی کل نظام پرستاری بوده،از بهیار و کمک بهیار بگیر تا پرستار
      عدد 141 هزار که فرمودین ما جایی ندیدیم،ولی خوب قبل حرف زدن فکر کنید،141 هزار کجای بیمارستان ها میخان جا بدن؟درسته قلب بیمارستان پرستاره اما همه چی نیسنام: Screenshot_2016-09-07-19-08-02.png نمایش: 58 اندازه: 163.2 کیلو بایت
      ارقام اعلام شده یکی نیست و این خبر مربوط به یک سالو 3 ماه پیشه که مطمعنن این تعداد در طول یک سال خیلی کم نمیشن!ولی چیزی که واضحه کمبود شدید پرستاره وبا توجه به این که گفتید کارتون اینه مثل اینکه درمورد شغلتون اطلاعات لازمو ندارید!

2. Top | #182
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      [QUOTE=mahsa___mahsab;934431]
      نقل قول نوشته اصلی توسط mehdi.m نمایش پست ها
      خواهر من ،من کارم اینه من اطلاعات نداشته باشم کی اطلاعات داره؟!!
      ایشون منظورشون کسری نیروی انسانی کل نظام پرستاری بوده،از بهیار و کمک بهیار بگیر تا پرستار
      عدد 141 هزار که فرمودین ما جایی ندیدیم،ولی خوب قبل حرف زدن فکر کنید،141 هزار کجای بیمارستان ها میخان جا بدن؟درسته قلب بیمارستان پرستاره اما همه چی نیسنام: Screenshot_2016-09-07-19-08-02.png نمایش: 58 اندازه: 163.2 کیلو بایت
      ارقام اعلام شده یکی نیست و این خبر مربوط به یک سالو 3 ماه پیشه که مطمعنن این تعداد در طول یک سال خیلی کم نمیشن!ولی چیزی که واضحه کمبود شدید پرستاره وبا توجه به این که گفتید کارتون اینه مثل اینکه درمورد شغلتون اطلاعات لازمو ندارید!
      شما لازم نیست در مورد شغلم چیزی به من یاد بدی،بزار بری دانشگاه اسم دانشجو روت باشه بعد اسکرین شات رو کن
      من منکر این آمار ها نشدم ،تو کامنت قبلی توضیح دادم
      عضو شورای مرکزی کانون دانش آموختگان سمپاد (استعدادهای درخشان)

صفحه 13 از 13 نخستنخست ... 31213

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 17 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 17 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن