مرسییی کارت اعتباری!!!!!!!!! چه خبرشووونه 32 هزار تومن؟؟؟ پارسال 20 تومن بود
ویرایش توسط dadash : 02 شهریور 1395 در ساعت 16:33
ربطی به سطحی نگری نداره متاستفانه سه رشته تجربی فقط معنی $ رو به همراه خودش داره مگرنه اصلا یک چیزه واضحیه که از نظر علمی دانشگاه ها فرق می کنند ولی شما که $ ملاکته باید بگم منظورم از اون لحاظ نیست چون این 3 رشته رو چه در دانشگاه تهران بخونی چه آزاد زابل می تونی کاسبی بزنی میلیونی پول پارو کنی![]()
ویرایش توسط After4Ever : 31 مرداد 1395 در ساعت 19:26
سطح علمی دانشگا ه ها به تعداد مقالاتشون بستگی داره و گرنه رشته پزشکی استاد محور نیست.حداقل پزشکی اینجوره شاید دندون یه مقدار بیشتر استاد محور باشه ولی پزشکی بیشترش به خودت بستگی داره. این خودتی که چقدر دل بدی به کارت چقدر آپ دیت باشی چقدر دنبال افزودن به دانشت باشی وگر نه تعداد مقالات دانشگاهی که شما در اونجا تحصیل می کنی سطح علمی شما رو تعیین نمی کنه.
شما در دوره بالینی باید بدوی دنبال اتندت و ازش اطلاعات بخوای چون اتند میاد یه توضیحی در مورد بخشی که توش هستی میده و میره سریع توی اتاق عمل به جراحیش برسه.اگه دانشگاهی سریعتر از یه دانشگاه دیگه پر میشه بیشترش به خاطر سطح رفاهی دانشگاه و شهریه که اون دانشگاه در اونجا قرار داره و همچنین قدمت اون دانشگاه البته سطح دانشگاه و یه سری چیزا هم تاثیر دارن اما نه به اندازه مواردی که گفتم.
یک حقیقتی هم باید بپذیریم بیمارستانی که تعداد زیادی رزیدنت و اینترن داره خیلی به استاژر توجهی نمی کنن و باید تلاش استاژر برای فرا گرفتن و تجربه کسب کردن بیشتر باشه نسبت به بیمارستانی که تعداد رزیدنت و اینترناش کمترن.
واقعا فکرش رو نمی تونم بکنم رتبه های برتر پاشن بیان دانشگاه های برتر باسه اینکه ساندیس کیک دانشگاش بهتره یا بقول دوستان سطح رفاه دانشگاهش بالاتره
بخواید نخواید سطح دانشگاه مهمه شما هام انتخاب رشته رو بر اساس سطح رفاه نمی کنید بلکه بیمارستان و اسم و رسم دانشگاه می کند
البته بازم میگم برای $ فقط فقط باید وَلَع داشته باشی مدرکت از آزاد زابل هم باشه اهمیتی نداره
سلام لطفا کمک. در انتخاب رشته سراسری, نه ازادااا. باید بقیه الله رو در اولویت۱~۹ قرارداد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
سلام
دوستان فرق مازاد آزاد با پردیس بین الملل چیست؟؟؟؟؟؟شهریه شون برابره؟؟؟؟؟ یا شهریه مازاد ازاد از پردیس بین الملل کمتر است؟؟؟؟؟؟
علوم پایه دوزار نمی ارزه باو
ی آناتومیست؟شوخی نکن جان من تنه حداقل دو استاده ارائه میشه
+تا اون ی استاد کی باشه من حاضرم کل آناتومی مون رو با استاد آناتومی عملی تنه میدادند علاوه بر تجربه زیاد و سواد بالا بیان خیلی شیوایی هم داره.خیلی دوستش دارم
+اینا چه اهمیتی داره وقتی همه جا جزوه میخونن؟خودت بشینی رفرنس بخونی به نظر من برنده ای
ویرایش توسط rezagmi : 31 مرداد 1395 در ساعت 23:50
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)